Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Preacher - 2016 - Sam Catlin - AMC

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 14,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jednak obejrzałem nowy odcinek i nie wiem o co chodzi, ale nie mogę się wciągnąć. Poza akcją w kościele i z pedofilem nie było nic ciekawego. Jakiś taki słaby "pacing" mają.

• moze po prostu wpisz cbr viewer  i  wybierz najlepszy  z google play zamiast strzepic jezora.   A ile to jest warte dowiesz się w ciągu 1 tomu który wykracza już po parunastu stronach poza etap  w k

• Comic Rack najlepszy moim zdaniem.   Nie czytałem komiksów, serial oglądam i mi się spodobało. Cassidy chyba będzie dla każdego faworytem, ale Tulip i Custer też spoko. Ciekawi mnie tych dwóch headh

Opublikowano

Trailer spoko, ale kurde, ile oni wątków będą musieli kompletnie porzucić, przecież w tym momencie to jest dopiero połowa komiksu :pawel:

Opublikowano

Jedziemy z nowym sezonem. Są już 2 epy. :popcorn:

Edytowane przez Krystyna JJanda

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Oglądam w miarę na bieżąco. Moim zdaniem poziom zachowany, czyli jest git :good2:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

@Jotrazydwa Skończyłem czwarty i jak mi się dopiero ostatnio przypomniało - finałowy sezon. Podtrzymuję to co pisałem wcześniej, ale na zakończenie spodziewałem się jednak czegoś trochę lepszego. Acz z drugiej strony mogę powiedzieć, że to dość rzadki przydatek serialu trzymającego bardzo równy poziom od początku do końca. Będę miło wspominał :)

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
  • Autor

@Masorz FYI: Akurat Preacher na bieżąco lądował na Amazom Prime od razu z polskimi napisami :lapka:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Bardzo nierówny ten pierwszy odcinek finalnego sezonu. Dziwny ton, walki słabo wyreżyserowane a jak jedna postać odwaliła 'latającą wiewiórkę' to nie widziałem szczerze co mam myśleć. 

No nic nie poradzę, oglądam dalej, ale niezbyt dobry start.

Opublikowano

Trzeci post pod rząd :pechowiec:

Na szczęscie po 1 odcinku serial wrócił do formy i ogląda się bardzo dobrze. Jeszcze 4 odcinki i koniec.

Świetne były motywy z:

-Hitler grający na pianinie klonowi potomka jezusa

-wprowadzenie Jezusa ogólnie

-przyczepka Boga i te jego makiety xD

-ogólnie akcje w Masadzie

-a jednak, przeniesienie akcji do Australii i beka z niej

:pawel:

Większości tych rzeczy w ogóle w komiksach nie było.

No jest dobrze, ciekawe czy zakończą tak samo jak w formie papierowej.

Opublikowano
W dniu 2.10.2019 o 21:44, Frantik napisał:

@Jotrazydwa Skończyłem czwarty i jak mi się dopiero ostatnio przypomniało - finałowy sezon. Podtrzymuję to co pisałem wcześniej, ale na zakończenie spodziewałem się jednak czegoś trochę lepszego. Acz z drugiej strony mogę powiedzieć, że to dość rzadki przydatek serialu trzymającego bardzo równy poziom od początku do końca. Będę miło wspominał :)

Ja tam jeszcze 4 sezonu nie skończyłem ale masa dłużyzn jest w tym serialu. Zdarzały się epy na których się autentycznie wynudziłem.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Skończyłem serial już jakiś czas temu na 8 odcinku 3 sezonu właśnie będę się zabierał za dwa ostatnie odcinki. Mówicie, że 4 sezon jest już gorszy? faktycznie widzę, że oceny odcinków 4 seonu są już poniżej 8.0 na IMDb :/ no ale nic może spradzę chyba, że faktycznie mnie wynudzi

Edytowane przez Milo