Opublikowano 17 czerwca 20168 l Xbox One year console exclusive but no more console ecosystem. 90 dni na Windows Storze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 17 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No jak Wy czytać ze zrozumieniem nie potraficie, to już nie mój problem. Nie wiem czy MS jest wydawcą DR4, ale jak jest to ich kilkunastoletnia przygoda pokazuje, że nie było ani jednego przypadku gdzie na konsoli grę pudełkową wydał MS i później wyszła ta sama gra na konsoli Sony poza ME1 gdzie MS po prostu sprzedał prawa wydawnicze. Fans will be able to play 'Dead Rising 4' first on Xbox One and Windows 10 PC this December. It will remain a Windows 10 exclusive for the first 90 days and console exclusive on Xbox One for one year. No to w takim razie MS nie jest wydawcą DR4.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Jak się oni pogrążają xD Co będzie jutro? Spencer: "w szkole mnie bili bo wolałem PC". Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Papaj
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Bansai, kermit, bluber juz sobie mozecie zaklepac grudzien 2017 na jakiegoc coopa
Opublikowano 17 czerwca 20168 l to czezki jest chorągiewką, nie ja ja nie ograniczam się do jednego sprzętu przynajmniej jak ficuś, a nie bede przeciez sie oklamywal, ze z xboxem jest dobrze. mialem w tym roku i tak kupic ps4/neo, a po e3 jestem pewny tej decyzji
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Soul ale co mnie obchodzi PC? Mam go w (pipi)e. Klapow tez PC nie obchodzi wiec jakie to ma znaczenie czy gry z xboxa będą na windowsie czy nie? Żadne.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Juz fanku bylo pisane ze to GPU ma miec mniejsze taktowanie i teraz co najwyzej Sony moze podrecac zegary jak to zrobili z prockiem czy pamiecia, Skorpio moze miec calkiem nowe cpu z nowerj rodziny ZEN. Ofc chuy to Ms pomoze jak gry ktore robia sa zyebane i do ogrania na PC do tego nie trzeba wcale na scorpio czekac do 2018r. Mozna go miec od reki juz dzisiaj: 6,5 TeraFankow Edytowane 17 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Soul ale co mnie obchodzi PC? Mam go w (pipi)e. Klapow tez PC nie obchodzi wiec jakie to ma znaczenie czy gry z xboxa będą na windowsie czy nie? Żadne. Na tym forum ma to ogromne znaczenie.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No w pier/doleniu i wojnach konsolwoych na pewno. Potem sie okazuje ze żaden klap nawet nie zagral w Rise of the tomb raider
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Juz fanku bylo pisane ze to GPU ma miec mniejsze taktowanie i teraz co najwyzej Sony moze podrecac zegary jak to zrobili z prockiem czy pamiecia, Skorpio moze miec calkiem nowe cpu z nowerj rodziny ZEN. Ofc chuy to Ms pomoze jak gry ktore robia sa zyebane i do ogrania na PC do tego nie trzeba wcale na scorpio czekac do 2018r. Mozna go miec od reki juz dzisiaj: 6,5 TeraFankow Chyba 9terafankow
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No w pier/doleniu i wojnach konsolwoych na pewno. Potem sie okazuje ze żaden klap nawet nie zagral w Rise of the tomb raider ISIS ograł W FULL HD i 60 fpsach!
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Juz fanku bylo pisane ze to GPU ma miec mniejsze taktowanie i teraz co najwyzej Sony moze podrecac zegary jak to zrobili z prockiem czy pamiecia, Skorpio moze miec calkiem nowe cpu z nowerj rodziny ZEN. Ofc chuy to Ms pomoze jak gry ktore robia sa zyebane i do ogrania na PC do tego nie trzeba wcale na scorpio czekac do 2018r. Mozna go miec od reki juz dzisiaj: 6,5 TeraFankow Do tego CPU za kafla, z dobrym mobo i zasilaczem, ssd dyskiem wyjdzie jakieś 6 tysi za PC do grania. Dolicz do tego jakiś monitor z G-Sync Z drugiej strony za 6 tysi w momencie premiery (zapewne q1/2 2017) NEO będzie można kupić dobry tv 4k i Neo (po opchnięciu zwykłej czarnej). Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 17 czerwca 20168 l izi, a gry kiedy wyjdą na tę 1080? Czy Batman w końcu zadziała w 60fps? Albo chociaż stabilnych 30?
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No takie rzeczy zawsze beda sie zdarzac Suteq - poodobnie jak multiplatformy na Xie w 720 p i 15 fpsach, cnie ? No w pier/doleniu i wojnach konsolwoych na pewno. Potem sie okazuje ze żaden klap nawet nie zagral w Rise of the tomb raider ISIS ograł W FULL HD i 60 fpsach! Jeszcze jak - dla Mazzeo "najgorsza wersja xboxowego exa". xD Edytowane 17 czerwca 20168 l przez easye