Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Wchodzę rano na forum w dziale microsoft jest  win10 .  To są jakieś jaja :D  Nadal nie mogę uwierzyć jak można w ciągu 2-3 dni zniechęcić do swojej konsoli 90 % użytkowników. Sony nie wygrało swoim pr'em czy dobrymi grami. MS sam sony daje zwycięstwo na wypolerowanej złotej tacy.

Ehhh gdyby ps4 nie był tak s(pipi)onym kawałkiem plastiku to bym już wszystko poza exami na ps4 kupował. Tak xbox nadal wyżej od ps4 do czasu padnięcia i wymiany ps4 na neo :]

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Spencer: Scorpio won't do anything for you if you don't have a 4K TV

xD

Spencer im więcej mówi tym bardziej sie pogrąża w swoim krętactwie, to jest najlepszym przykładem

Blantman jak to nie wygrało grami? na E3 pokazali nowe mocne tytuły, całkowicie świeże IP, takiej konferencji chcieli gracze czystą rozgrywkę a nie trailery, do tego nie było ani chwili przerwy, zero zbędnego (pipi)enia jak u MS, gameplay za gameplayem.

vs te popierdułki u MS, z wyjątkiem Forzy Horizon. Ci co ogladali na żywo wiedzą o czym mówie

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wchodzę rano na forum w dziale microsoft jest  win10 .  To są jakieś jaja :D  Nadal nie mogę uwierzyć jak można w ciągu 2-3 dni zniechęcić do swojej konsoli 90 % użytkowników. Sony nie wygrało swoim pr'em czy dobrymi grami. MS sam sony daje zwycięstwo na wypolerowanej złotej tacy.

Ehhh gdyby ps4 nie był tak s(pipi)onym kawałkiem plastiku to bym już wszystko poza exami na ps4 kupował. Tak xbox nadal wyżej od ps4 do czasu padnięcia i wymiany ps4 na neo :]

Jak tam 720p na twoim nowiuśkim TV 4K?

Opublikowano

Ej własnie przeczytałem temat o PS4 Neo i tam jest teoria, że nie będzie gier na wyłącznośc na NEO czyli wszystko idzie na PS4 i PS4,5 czyli klapiarze tez zostają bez exów? 

:obama: 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tam chodziło o to, że nie będzie exów które beda działały tylko na NEO

Opublikowano

Ale nie wychodzi na Win10 :(

Opublikowano

ekosystem konsolowy > ekosystem multikulti

Opublikowano

dla mnie to nie robi różnicy, ps4 jest bez exów :teehee:

Opublikowano

nie musze kupowac ps4 zeby zagrac w horizon, wystarczy ze kupie ps4,5

sony bez exow jak zaorane :0

Opublikowano

dla mnie to nie robi różnicy, ps4 jest bez exów :teehee:

:bluber:

Opublikowano

nie musisz kupować xbox one zeby zagrać w horizon 3, wystarczy ze kupisz PC za 3,5 koła, win 10 za 300zł i grę na ich storze za 260 zł

ms bez exów jak zaorane :0

Opublikowano

nie musisz kupować xbox one zeby zagrać w horizon 3, wystarczy ze kupisz PC za 3,5 koła, win 10 za 300zł i grę na ich storze za 260 zł

ms bez exów jak zaorane :0

zaorane to malo powiedziane, Sony sprzeda kolejna konsole, opchnie plusa, a ms najwyzej sprzeda gre, bo czesci do blachy produkuje kto inny
Opublikowano

Ej własnie przeczytałem temat o PS4 Neo i tam jest teoria, że nie będzie gier na wyłącznośc na NEO czyli wszystko idzie na PS4 i PS4,5 czyli klapiarze tez zostają bez exów?

To tak jakbyś napisał że jedząc jabłka jesteś wegetarianinem, a jak jesz jabłka i banany już nie jesteś. "Playstation nie ma exów, bo te exy wychodzą tylko na Playstation" - trzeba mieć niedobór tłuszczów zwierzęcych żeby coś takiego wybredzić.

Opublikowano

no exy playstation wychodzące na dwie rozne konsole to faktycznie exy :teehee:

Opublikowano

Różne? A co Sony będzie wydawać gry na NX'a czy Scorpio?

Opublikowano

Ps4 i Ps4,5 

to są różne konsole i dla mnie te gry nie są exami tak jak Forze Horizon 3 mogę zagrać na PC i XO tak U4 bede mogl zagrać na 4 albo Neo 

Opublikowano

Ps4 i Ps4,5 

to są różne konsole i dla mnie te gry nie są exami tak jak Forze Horizon 3 mogę zagrać na PC i XO tak U4 bede mogl zagrać na 4 albo Neo 

Neo to przecież będzie mocniejsza wersja PS4 :whistling:

Opublikowano

A pc to taki mocniejszy xbox tylko samemu trzeba sobie zlozyc.

Opublikowano

Ps4 i Ps4,5 

Pamietajcie ze pisze to fan Xboxa ktory ma tylko PS4 i w dodatku nie je miesa :pawel:

Opublikowano

Ja czekam na remasterami Uncharted 4 na neo w 60fps i 1080p w multi bo przecież w 900p tylko zwierzęta grają

Opublikowano

ta swiadomosc ze masz ps4 z pieniedzy z wesela, od urodzenia tylko playstation na dobre i na zle a tu taki rajos kupuje ps4,5 i jest lepszym klapem bo ma lepsze gierki :/

Opublikowano

Ps4 i Ps4,5 

Neo to przecież będzie mocniejsza wersja PS4 :whistling:

to win10 będzie mocniejszym Xboxem One :whistling:

Ps4 i Ps4,5 

Pamietajcie ze pisze to fan Xboxa ktory ma tylko PS4 i w dodatku nie je miesa :pawel:

Już bóldupy :pawel: ?