Opublikowano 22 czerwca 20168 l To przejecie ubi jest juz pewne? Bo wiem ze Ubi probowalo sie jakos wybronic przed tym.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ja polecam skończyć pyerdolic i grać no typowo ja sobie pykam od kilku dni w Rebel Galaxy i robie replay Deus Exa HR (nie googluj Fanek bo Ci oczy wypali) bez zadnych zmartwien o to czym beda te konsole, a konsolorze np. na gafie czy niektorzy tutaj (pipi)a od kilku dni jak potluczeni o specyfikacjach @Czezare Masz cos do Bloodborne'a? Anty-graczem jestes, anty-polakiem, Papieza JP na 100% tez pewnie nie szanujesz :[ e no w pracy nie bede grał jak jakiś lamus c'nie
Opublikowano 22 czerwca 20168 l juz niby maja 30% i dalej atakują Może kupie akcje ubisoftu ? Wtedy będę nie tylko fanem ale człowiekiem z ubisoftu
Opublikowano 22 czerwca 20168 l ja yebe, wiedziałem, że to gówniane vr to będą kłopoty. Miał być nowy burnout, ale sony posypało zielonymi i criterion robi port gównianego Star Wars: Battlefront na okularki;/ Niedługo nawet gierki z komórek będą konwertować. Nie mogę się doczekać aż zagram we flappy bird w wirtualnej rzeczywistości. z grami jeszcze nigdy nie było tak źle;/ niedługo każdy syf będą konwertować na okularki. Czo te sony? Najpierw remastery gier z psx i ps2, potem jeszcze gorzej, remastery gier z ps3 na ps4, potem remstery gier ps4 na ps4, niedługo będą remstery remasterów gier z ps4 na ps4neło, potem te same remastery na okularki vr. wzorowy przykład recyklingu Edytowane 22 czerwca 20168 l przez gekon
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Alurat wszystkie gry na vr to będą po(pipi)ki. Ekstra bedzie zobaczyć te stado lamusow płacących 400 ojro za helm który im da zabawy na godzinę
Opublikowano 22 czerwca 20168 l juz niby maja 30% i dalej atakują Może kupie akcje ubisoftu ? Wtedy będę nie tylko fanem ale człowiekiem z ubisoftu wiesz, jakbyś chciał niezbyt czysto pograć na giełdzie to daj znać umówimy się na ławeczce przy molo del perro, wskażesz kogo i gdzie skasować. na zapasowym zapisie zainwestuję w LCN i dorobimy się fortuny. zawsze mi się marzyło własne pole golfowe.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ja polecam skończyć pyerdolic i grać no typowo ja sobie pykam od kilku dni w Rebel Galaxy i robie replay Deus Exa HR (nie googluj Fanek bo Ci oczy wypali) bez zadnych zmartwien o to czym beda te konsole, a konsolorze np. na gafie czy niektorzy tutaj (pipi)a od kilku dni jak potluczeni o specyfikacjach @Czezare Masz cos do Bloodborne'a? Anty-graczem jestes, anty-polakiem, Papieza JP na 100% tez pewnie nie szanujesz :[ Zluzuj poślady Bonzaj. Nie zrozumiałeś mnie. Piłem nie do jakości gry, a jej oryginalności. Gra, która wypisz wymaluj jest modem do DS trudno nazwać grą oryginalną ;-> nie masz chłopaku pojęcia o czym piszesz. powinieneś przestać pisać. może zacznij malować ?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l from software defence force w cw gdzie byles jak soul i czezki obrażali bb?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ja polecam skończyć pyerdolic i grać no typowo ja sobie pykam od kilku dni w Rebel Galaxy i robie replay Deus Exa HR (nie googluj Fanek bo Ci oczy wypali) bez zadnych zmartwien o to czym beda te konsole, a konsolorze np. na gafie czy niektorzy tutaj (pipi)a od kilku dni jak potluczeni o specyfikacjach @Czezare Masz cos do Bloodborne'a? Anty-graczem jestes, anty-polakiem, Papieza JP na 100% tez pewnie nie szanujesz :[ Zluzuj poślady Bonzaj. Nie zrozumiałeś mnie. Piłem nie do jakości gry, a jej oryginalności. Gra, która wypisz wymaluj jest modem do DS trudno nazwać grą oryginalną ;-> nie masz chłopaku pojęcia o czym piszesz. powinieneś przestać pisać. może zacznij malować ? A ty chuopaku skończ pyerdolić. Może lepszy jesteś w hodowli jedwabników?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l zacznij malowac, hodowla jedwabnikow - nie (pipi)a sie chlopaki w obelgach
Opublikowano 22 czerwca 20168 l from software defence force w cw gdzie byles jak soul i czezki obrażali bb? w du.pie to mam A ty chuopaku skończ pyerdolić. Może lepszy jesteś w hodowli jedwabników? jesteś niemiły przyj.ebać ci ?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l from software defence force w cw gdzie byles jak soul i czezki obrażali bb? w du.pie to mam A ty chuopaku skończ pyerdolić. Może lepszy jesteś w hodowli jedwabników? jesteś niemiły przyj.ebać ci ? ...pieniędzy do kieszeni?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l I pisze to typ ktory mnie zablokowal bo mu obrazilem playstation w cw.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l pierwszy donosiciel forum psxextreme guntanamera bedzie kumus pisac ze ma slaba psyche
Opublikowano 22 czerwca 20168 l no (nene)eq ostatnio chcial zeby cw zamykac bo go obrazaja, wiec nie widze w tym nic zlego.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l pierwszy mi dales ignora na statusy melepeto Nigdy ciebie nie miałem zablokowanego, za to ty mnie zablokowałeś na multikoncie, a potem i na tym koncie, bo ci obraziłem playstation w temacie dla beki. xddd