Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

To przejecie ubi jest juz pewne? Bo wiem ze Ubi probowalo sie jakos wybronic przed tym.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Ja polecam skończyć pyerdolic i grać

no typowo :pawel:

ja sobie pykam od kilku dni w Rebel Galaxy i robie replay Deus Exa HR (nie googluj Fanek bo Ci oczy wypali) bez zadnych zmartwien o to czym beda te konsole, a konsolorze np. na gafie czy niektorzy tutaj (pipi)a od kilku dni jak potluczeni o specyfikacjach :pawel:

@Czezare

Masz cos do Bloodborne'a? Anty-graczem jestes, anty-polakiem, Papieza JP na 100% tez pewnie nie szanujesz :[

e no w pracy nie bede grał jak jakiś lamus c'nie

Opublikowano

juz niby maja 30% i dalej atakują

Może kupie akcje ubisoftu ? Wtedy będę nie tylko fanem ale człowiekiem z ubisoftu

Opublikowano

ja yebe, wiedziałem, że to gówniane vr to będą kłopoty. Miał być nowy burnout, ale sony posypało zielonymi i criterion robi port gównianego Star Wars: Battlefront na okularki;/ Niedługo nawet gierki z komórek będą konwertować. Nie mogę się doczekać aż zagram we flappy bird w wirtualnej rzeczywistości. 

z grami jeszcze nigdy nie było tak źle;/ niedługo każdy syf będą konwertować na okularki. Czo te sony? Najpierw remastery gier z psx i ps2, potem jeszcze gorzej, remastery gier z ps3 na ps4, potem remstery gier ps4 na ps4, niedługo będą remstery remasterów gier z ps4 na ps4neło, potem te same remastery na okularki vr.

wzorowy przykład recyklingu 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

juz niby maja 30% i dalej atakują

Może kupie akcje ubisoftu ? Wtedy będę nie tylko fanem ale człowiekiem z ubisoftu

wiesz, jakbyś chciał niezbyt czysto pograć na giełdzie to daj znać :ogor: umówimy się na ławeczce przy molo del perro, wskażesz kogo i gdzie skasować. na zapasowym zapisie zainwestuję w LCN i dorobimy się fortuny. zawsze mi się marzyło własne pole golfowe.

Opublikowano

ja sobie pykam od kilku dni w Rebel Galaxy i robie replay Deus Exa HR (nie googluj Fanek bo Ci oczy wypali) bez zadnych zmartwien o to czym beda te konsole, a konsolorze np. na gafie czy niektorzy tutaj (pipi)a od kilku dni jak potluczeni o specyfikacjach :pawel:

@Czezare

Masz cos do Bloodborne'a? Anty-graczem jestes, anty-polakiem, Papieza JP na 100% tez pewnie nie szanujesz :[

Zluzuj poślady Bonzaj. Nie zrozumiałeś mnie. Piłem nie do jakości gry, a jej oryginalności. Gra, która wypisz wymaluj jest modem do DS trudno nazwać grą oryginalną ;->

nie masz chłopaku pojęcia o czym piszesz. powinieneś przestać pisać. może zacznij malować ?

Opublikowano

from software defence force w cw :obama: gdzie byles jak soul i czezki obrażali bb?

Opublikowano

@Czezare

Zluzuj poślady Bonzaj. Nie zrozumiałeś mnie. Piłem nie do jakości gry, a jej oryginalności. Gra, która wypisz wymaluj jest modem do DS trudno nazwać grą oryginalną ;->

nie masz chłopaku pojęcia o czym piszesz. powinieneś przestać pisać. może zacznij malować ?

A ty chuopaku skończ pyerdolić. Może lepszy jesteś w hodowli jedwabników?

Opublikowano

zacznij malowac, hodowla jedwabnikow - nie (pipi)a sie chlopaki w obelgach :obama:

Opublikowano

:shieeet:  got logo_real.gif

oku,wa xd trzeba z tego zrobić oficjalna emotke

Opublikowano

XD Wpis do tego co napisał Kalafior :)

Opublikowano

from software defence force w cw :obama: gdzie byles jak soul i czezki obrażali bb?

w du.pie to mam

jesteś niemiły przyj.ebać ci ?

Opublikowano

w du.pie to mam

jesteś niemiły przyj.ebać ci ?

...pieniędzy do kieszeni?

Opublikowano

jesteście niepełnosprawni czy piszecie tak dla beki

Opublikowano

I pisze to typ ktory mnie zablokowal bo mu obrazilem playstation w cw. :pawel:

Opublikowano

pierwszy mi dales ignora na statusy melepeto 

Opublikowano

pierwszy donosiciel forum psxextreme guntanamera bedzie kumus pisac ze ma slaba psyche 

Opublikowano

no (nene)eq ostatnio chcial zeby cw zamykac bo go obrazaja, wiec nie widze w tym nic zlego. 

Opublikowano

pierwszy mi dales ignora na statusy melepeto 

:pawel:

Nigdy ciebie nie miałem zablokowanego, za to ty mnie zablokowałeś na multikoncie, a potem i na tym koncie, bo ci obraziłem playstation w temacie dla beki. xddd