Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

No Xbone niby sporo zapowiedzi na ten rok + początek najbliższego, ale chyba tylko dlatego, że na Xbone będą mieć już powoli wy(pipi)ane. Zapowiedzieli Project Scorpio na Holiday 2017, stąd też pewnie część zespołów już się poci, żeby jakieś gry były na premierę. :D

Innymi słowy, wszystkie dzisiejsze zapowiedzi to chyba ostatnie gry dedykowane na Xbone. Reszta to już będzie kombo Xbone + Scorpio.

Dziwi brak Crackdown 3 na konferencji. Czyżby poszło na Scorpio? 

Skoro ma być wsteczna to raczej nie poszedł na scorpio, prędzej do kosza 

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Każda gra będzie działała na xo i scorpio więc co za różnica gdzie poszła?

Na twicie napisali że opóźniona na 2017. Ofc też na win10 :Coolface:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Co tu duzo mowic o Sony....

Wsciekalem sie na figurke z Crascha. Dostane najlepsze czesci Crascha na nowa generacje. Wsciekalem sie na TLG, dostane TLG i to juz pewne, ze klimat i grywalnosc nie zawiedzie. Lubie wszelkie postapokalipsy. Dostane. Narzekamy na same remastery, porty itd... dojdzie kilka nowych marek.

Grafika? Jest sztos( chociaz pewnie pojda downgready). PS4 Neo? Moze dobrze a moze zle, zalezy jak gry beda" wspolzyc" na obydwoch konsolach ale jesli wydluzy to zywnotnosc ps4 to na plus.

Bo jesli MS ma wypuscic takiego niby POTEZNEGo Scorpio to nie ma szans, zeby gry byly do siebie chociaz zblizone z XONE. Albo beda zabojcze dropy animacji, albo skok graficzny, ze plakac sie bedzie chcialo.

Edytowane przez okens

Opublikowano

No będą gry na xo w 720p, nie żeby tak już nie było :Coolface:

Opublikowano

Tak sobie tlumacz Dahaka XD Jaka hipokryzja, po konfie EA wszyscy lali, że pokazują gry na 2018+ ale w przypadku Sony to już "rozpalanie wyobraźni" XD

To chyba nikt nie rozpalił wyobraźni tak jak EA :P

No nie wiem jak inni, ale ja na konfie ea lałem, bo nie pokazali ani jednej interesującej gry. Oprócz Mass Effecta, ale mówiąc "pokazali" w jej kontekście to spore nadużycie.

Opublikowano

Ja chciałem podziękować botom, że olali Sunset Overdrive. Dzięki temu Insomniac nie muszą robić sequela i mają czas by stworzyć Spidermana dla Sony :fsg:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Na konfie EA to mi wyobraźnia ruszyła jak pani Jade wyszła na scenę.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nowy Gow :banderas: remaster (a właściwie, po tym co mówią - remake na poziomie Ratcheta) trylogii Crasha :fsg: Horizon :obama: już niedługo, już za jakiś czas te gry zakręcą się w moim PS4 NEO :exact: 

Opublikowano

gayos choragiewa xd

cisza o ps4 neo cos mi mowi ze Sony chyba dorzuca teraflopy do sprzetu po ogloszeniu scorpiona xd

Edytowane przez Shen

Opublikowano

tymczasem w nintendo reggie patrzy na nx o mocy xbox one XD

Opublikowano

jaka choragiewka, przeciez od dawna mowie ze w tym roku kupie PS4/NEO :gayos:

a NX niech się schowa, znowu będą daleko w tyle xddd 

Opublikowano

Nowe Nintendo to bedzie niezła beczka jak juz od startu bedzie cos jak XONE. Dodatkowo pewnie zacznei sie tłumaczenie ze ida swoją droga i moc nie jest im potrzebna. Zacznie sie dla N kolejna generacja gdzie sami będą robic gierki na swoją konsole dla max 20mln ludzi ktorzy moga byc tym zainteresowani. Ciekawe czy po zdecydowanie słabszej sprzedazy 3DS'a (w stosunku do DS'a) będą chcieli się pchac na rynek z nowym HH.

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Nie mają innego wyboru, handheldy to chyba jedyne co ich utrzymuje na powierzchni.

Opublikowano

jesli patrzec na 2016 rok to e3 wygrywa MS

jesli patrzec na 2017-2022 to wygrywa sony

PROSTE JAK JE.BANIE

Opublikowano

2016 The Last Guardian, Gran Turismo, Gravity Rush 2

2017 Days Gone, God of War, Horizon, Detroit, Ni-oh

2018? Pan Kojima the Game, Spiderman, The Last of Us

Co tam jeszcze wcześniej zapowiadali?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

gayos choragiewa xd

cisza o ps4 neo cos mi mowi ze Sony chyba dorzuca teraflopy do sprzetu po ogloszeniu scorpiona xd

A po co im Neo było potrzebne, skoro mieli gry, to raz. Dwa, było już mówione, że nie bedzie neo na E3. Trzy, neo prawdopodobnie wyjdzie krótko przed ich VR a scorpio to koniec 2017. No i planowanie konsoli, to nie okres dwóch czy trzech miesięcy. Wiec przestań wierzyć w te bzdury o podwyższaniu mocy, kiedy ulepszona wersja konsoli jest juz(?) w produkcji.

Opublikowano

A Nioh to nie mial być w tym roku razem z nier?

Opublikowano

A tego to nie wiem, Zeratul pisał, że na Sony nic w tym roku nie wyjdzie, ale to bot TFU!

Opublikowano

gayos choragiewa xd

A po co im Neo było potrzebne, skoro mieli gry, to raz. Dwa, było już mówione, że nie bedzie neo na E3. Trzy, neo prawdopodobnie wyjdzie krótko przed ich VR a scorpio to koniec 2017. No i planowanie konsoli, to nie okres dwóch czy trzech miesięcy. Wiec przestań wierzyć w te bzdury o podwyższaniu mocy, kiedy ulepszona wersja konsoli jest juz(?) w produkcji.

Przestan brac posty tutaj na powaznie. 

Opublikowano

A Nioh to nie mial być w tym roku razem z nier?

Nioh tak, Nier nie.

Opublikowano

Mam nadzieje ze Square cos jeszcze pokaze z Nier. 

Opublikowano

W co muszę zagrać (MS):

-Horizon 3

-Scalebound

W co pewnie zagram, ale nie jestem do końca przekonany (MS)

-ReCore

W co muszę zagrać (Sony):

-Horizon

-TLG

-Spiderman

-Kojima, ale to już z zasady, bo gra to niewiadoma

W co pewnie zagram, ale nie jestem do końca przekonany:

-Data Gone

-RE7

-... GoW? Ale nie wiem, serio wyglądało to dla mnie jak wciskanie na siłę Uncharted do GoWa

Ogólnie targi na plus, przewaga Sony ale nie tak znaczna jak już się z tym przespałem. Najlepsze jest jednak to, że mam sprzęt do ogrania tych wszystkich gier :kaz:

Opublikowano

to e3 mozna podsumować jednym obrazkiem

noLiqWb.png