Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 179 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

Jeżeli zobaczę ark survival evolved w 4k to wtedy uwierzę w tą super moc Scorpio. W Gow i forzie nie ma się co jarac bo to jedne z najlepszych silników na xone. Pytanie co w multi platformach.

Edytowane przez Kriss_Hietala

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ARKA GDYNIA 

SPENCER SWINIA 

gdzie są gry a nie procesorki ;/

Opublikowano

ARKA GDYNIA 

SPENCER SWINIA 

gdzie są gry a nie procesorki ;/

BREAKING NEWS: 

NA SCORPIO BĘDĄ JAKIEŚ GRY 

Edytowane przez asax

Opublikowano

nvidia więcej gada o grach ostatnio niz ten microsoft

Opublikowano

Asax nie interesuje mnie Mordor w 4k :smutas:

Opublikowano

No to będziesz grał na playstation  :smutas:

Opublikowano

Jestem graczem Sony i Nintendo, jestem też za brakiem monopolu, dlatego mam nadzieje że Microsoft się opamięta, i pokaże mnóstwo zapowiedzi, smród po pierwszej prezentacji One na E3 ciągnie się za nimi do dzisiaj (Niektórzy do dzisiaj wierzą że na One nie zagrasz w gry jak nie jesteś online) i tym razem nie mogą sobie pozwolić na najmniejszy błąd

Opublikowano

mam nadzieje że Microsoft się opamięta, i pokaże mnóstwo zapowiedzi (...)

Radzę się nie napalać.

Opublikowano

Plotki mówią, że Coalition pokaże coś na E3. Mam nadzieje że Spencer dotrzyma słowa i nie będą to kolejne gearsy 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Może wrócą do tego nowego IP, które kazano im porzucić na rzecz Gears of War. To byłby dobry ruch. 

Opublikowano

No, mówili, że wrócą do tego projektu :)

Opublikowano

Jestem graczem Sony i Nintendo, jestem też za brakiem monopolu, dlatego mam nadzieje że Microsoft się opamięta, i pokaże mnóstwo zapowiedzi, smród po pierwszej prezentacji One na E3 ciągnie się za nimi do dzisiaj (Niektórzy do dzisiaj wierzą że na One nie zagrasz w gry jak nie jesteś online) i tym razem nie mogą sobie pozwolić na najmniejszy błąd

Tak i niektórzy wierzą też w ufo.

Opublikowano

Potwierdzam, są ludzie, którzy do dziś żyją XBOX ONEm z 2013 roku...brak używek i tym podobny bzdetów...

Opublikowano

Szkoda ze sama firma zyje grami z 2005r.

Opublikowano

Jak nie masz konta ustawionego na domowe to się nawet nie zalogujesz offline. O graniu zapomnij xd
Opublikowano

a jak sie idzie z xboxem na grzyby? 

Opublikowano

Nie ma takich plecaków żeby pomiescić tego kloca. 

Opublikowano

Ale tu mowa o battlefront II. Jedynka pewnie nie dobija do 2160 ale dwójka może. W końcu Bf1 jest na frostbite i dali radę 900p mimo iż poprzednie gry na frostbite to było 720p.