Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy bycie mecenasem gamingu nie służy Mendrkowi? Półki uginają się od nowości na fantastyczne PlayStation 4 ®, a jednak CW 24/7 grane, nawet w święta.

kebsy dziś zamknięte, gier na ps4 brak to zostaje CW od zawsze i na zawsze, byle do kolejnej wiosny xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy bycie mecenasem gamingu nie służy Mendrkowi? Półki uginają się od nowości na fantastyczne PlayStation 4 ®, a jednak CW 24/7 grane, nawet w święta.

Jak przyjdą z Providenta po spłatę,to skończy sie mecenasowanie ;)

Opublikowano

chuyowa generacja? ktos tu ma chuyowy gust

Kto co lubi. 

Ogralem

Horizon 8/10

Uncharted 4 7/10

Driveclub 5/10

Rachet ogralem 2 misje i dalej nie skonczylem

Do w3 podchodzilem 3 razy nie wiem co ludzie widza w tej grze.

Infamous po 15 minutach odpuscilem

Gry typu Dark souls czy japonskie gry nigdy mnie nie interesowaly. Co niby jeszcze jest takiego za(pipi)istego do ogrania?

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

xd

Opublikowano

nic, ograles juz wszystko na tej generacji

Opublikowano

nic, ograles juz wszystko na tej generacji

Odpowiedz godna prawdziwego :klapek:

Opublikowano

bf1 bardzo dobra gra, polecam jak nie grałeś, oprócz tego to troche bieda jest

Opublikowano

bf1 bardzo dobra gra, polecam jak nie grałeś, oprócz tego to troche bieda jest

Pawcio nie wtracaja sie jak dorosli rozmawiaja.

BF1 dobra gra? :dynia: 

Opublikowano

Ładniejsze multiplatformy wystarczą. Jak bedą robili jeszcze gry w 60 klatkach, to juz w ogóle. Szkoda, że MS tak zaniedbał wsparcie twórców niezależnych na Xboxie.

Wersje na Scorpio oczywiscie beda lepsze niz te z Pro, problem w tym ze najwieksze hity w okresie premiery Scorpio, takie jak BF2, beda reklamowane na PS4. Slyszalem ze taka umowe maja na Destiny2,nowego CoDa, RDR2 i Battlefront 2. To bardzo duze tytuly, idealnie wpasowujace sie w userbase Xboxa.

MS tutaj zrobil krok do tylu. Nie pomoze fakt ze Switch naprawde dobrze sie sprzedaje, jest "trendy"  i najpewniej to on bedzie najbardziej pozadanym device gamingowym w tym roku.

Bedzie bardzo, bardzo ciezko w ogole przebic sie ze Scorpionem. Zwlaszcza jesli 499 sie potwierdzi.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Kto co lubi.

Ogralem

Horizon 8/10

Uncharted 4 7/10

Driveclub 5/10

Gry typu Dark souls czy japonskie gry nigdy mnie nie interesowaly. Co niby jeszcze jest takiego za(pipi)istego do ogrania?

Czy to jest prowo?

Ładniejsze multiplatformy wystarczą. Jak bedą robili jeszcze gry w 60 klatkach, to juz w ogóle. Szkoda, że MS tak zaniedbał wsparcie twórców niezależnych na Xboxie.

Wersje na Scorpio oczywiscie beda lepsze niz te z Pro, problem w tym ze najwieksze hity w okresie premiery Scorpio, takie jak BF2, beda reklamowane na PS4. Slyszalem ze taka umowe maja na Destiny2,nowego CoDa, RDR2 i Battlefront 2. To bardzo duze tytuly, idealnie wpasowujace sie w userbase Xboxa.

MS tutaj zrobil krok do tylu. Nie pomoze fakt ze Switch naprawde dobrze sie sprzedaje, jest "trendy" i najpewniej to on bedzie najbardziej pozadanym device gamingowym w tym roku.

Bedzie bardzo, bardzo ciezko w ogole przebic sie ze Scorpionem. Zwlaszcza jesli 499 sie potwierdzi.

Głupoty odpowiadasz bo ea sie mizia z ms. Jakim cudem ma być deal na battlefronta na ps4 xdd skoro nawet ea accesu nie ma na szrocie 4?

Opublikowano

Głupoty odpowiadasz bo ea sie mizia z ms. Jakim cudem ma być deal na battlefronta na ps4 xdd skoro nawet ea accesu nie ma na szrocie 4?

tak samo jak byl deal na battlefronta jedynke na PS4 ?

CEJ95tpUUAAVY0_.png

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Kto co lubi. 

Ogralem

Horizon 8/10

Uncharted 4 7/10

Driveclub 5/10

XDDDDDDDD

Opublikowano

No to teraz nie będzie

Opublikowano

No to teraz nie będzie

Battlefront 2 deal ma Sony :lapka:

W trailerze masz logo sony

Plus zdjecie z wczorajszej konfy,pewnie dlatego przyniesli ps4 pro na scene bo ms ma deal :D

swps484zrj.png

Opublikowano

Kto co lubi.

Ogralem

Horizon 8/10

Uncharted 4 7/10

Driveclub 5/10

To odposc już sobie gierki, one nie są już dla Cidbie - starość nie radość.

Opublikowano

Szkoda że Soniacz nie pozwoli robić GT innej ekipie, np: takie Evolution z takim zapleczem finansowym/czasowym jakie dostaje Kaz i jego bracia. Jak ta seria kosiła za czasów psx, ps2 a dzisiaj xD

Opublikowano

zamknięcie evolution to tzw headshot w pyrrusową piętę

Opublikowano

Mam nadzieje ze to będzie ostatnie GT robione przez nich.

Opublikowano

pyrrus- stolica helghastów na planecie helghan przedstawiona w grze killzone 2

Opublikowano

gry XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.