Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Oczywista oczywistość, ba, to najgorszy model ze wszystkich GTA.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jak to możliwe, że znowu piszecie o DC? XD

Opublikowano

w GTA można słuchać muzyki w czasie jazdy

2:0

Nigdy w DC nie grałem po cichu, zawsze spotify

no całkiem spoko, że gra nie oferuje interesującej ścieżki dźwiękowej więc trzeba wspomagać się aplikacją. Doprawdy śmieszna i żałosna gra 

Opublikowano

Czy to DC jest tym racerem który ma domyślnie wyciszoną muzykę w grze ?

Ciekawe dlaczego

Opublikowano

BTW niech coś wreszcie wyjdzie interesującego na to PS4, bo ile można gadać o drajwcrapie :dog:

Edytowane przez asax

Opublikowano

w GTA można słuchać muzyki w czasie jazdy

2:0

no całkiem spoko, że gra nie oferuje interesującej ścieżki dźwiękowej więc trzeba wspomagać się aplikacją. Doprawdy śmieszna i żałosna gra

Nie mam pojęciw dlaczego nie dodali do tej gry muzyki. Miałem to w (pipi)e bo dźwięki samochodów są tak za(pipi)iaszcze, że żadna gra nigdy nie miała lepszych.

Rewelacyjna ścigałka. Plus dodatek z motocyklami, wspaniałe.

Opublikowano

Ciężki deszcz wczoraj:

Ciężki deszcz dzisiaj:

Nie mam pojęciw dlaczego nie dodali do tej gry muzyki. Miałem to w (pipi)e bo dźwięki samochodów są tak za(pipi)iaszcze, że żadna gra nigdy nie miała lepszych.

when-nick-young-the-basketball-player-me

Opublikowano

Skoro już o mesjaszu arcade racerow rozmawiacie, czyli o DriveClubie to oczywiście deszcz ma racje, dźwięki silników są jednymi z najlepszych.

Forza Horizon 3 niektóre ma równie dobre inne nawet lepsze ale większość jest przeciętna.

Opublikowano

nagrywanie dźwięków silników dla DC wyglądało to prawdopodobnie tak:

hqdefault.jpg

1 od góry - bmw jedynka 135
niżej - m-3ka e92
na dole imo najfajniejsze : m4 gts

wzzzzium wzzzziiuuuuuummmm 

Opublikowano

Widzę autyzm w wc ostry ostatnio...

Opublikowano

BTW niech coś wreszcie wyjdzie interesującego na to PS4, bo ile można gadać o drajwcrapie :dog:

asax grasz w unity zamiast w goty 2014 sunset overdrive, jak śmiesz w ogole 

Opublikowano

jak ktoś mówi, że w DC są rewelacyjne dźwięki silników, to ma nie tylko autyzm ale i problem ze słuchem

-możliwe tez, że nie grał w Forze

Opublikowano

jak ktoś mówi, że w DC są rewelacyjne dźwięki silników, to ma nie tylko autyzm ale i problem ze słuchem

Mogę zobaczyć Twój Gamertag?

Opublikowano

when-nick-young-the-basketball-player-me

Opublikowano

expert, chyba ci się poyebało z psnid: vicet9x_pl

teraz ty podaj swój GAMERTAG ? 

Opublikowano

wyczuwam smrodek, exact nie udowodni mi ze nie grałem w DC - i być może nie pokaże też, że grał w forze ;/

Opublikowano

asax grasz w unity zamiast w goty 2014 sunset overdrive, jak śmiesz w ogole 

Sunset Overdrive ogram prawilnie po Unity, aby jeszcze bardziej docenić antyrakowość dzieła Insomniac 

Opublikowano

Ty to chyba jednak masz coś z masochisty.

Opublikowano

exact, gdzie jest ten twój ultra-profil forza maniaku ? 

ja zdobyłem level 30 chyba w DC - tak wynika z trofka - noob, ale to wystarczająco dużo żeby ocenić np. dźwięki - nagrane z pogłosem w wiadrze.

pokaż nam ile tam ukręciłeś forza-acziwmentów  w media-marktcie na stoisku z prymitywną podkonsolą, a przysięgam że się więcej na siłę nie dop.ierdolę.

Opublikowano

Jak macie ochotę pośmiać się z klapów to zapraszam do tematu o Horajzonie. Chyba nigdy nie widziałem takiej obrony Częstochowy, defens forsa i bólu dupy jeżeli chodzi o ubigierke ;)

Opublikowano

Czyli rozumiem, że krytycy mogą być, ale krytycy tych krytyków już nie taknieokco?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.