Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

DZIĘKI WIELKIE SONY ZA SPIERDOLENIE TYTANOWEGO JANUSZA

trzeba było spowolnić i zdałnić grę by niebieskie pokraki na swoich dualshockach ogarnęły taki szpil. Boże [*] ;(

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Masakra jak ze świeżej bardzo dobrej gry zrobili taka kupę xD

Opublikowano

Mysle ze nie ma osoby która wątpi w za(pipi)istosc DriveCluba, to zdecydowanie najlepsza wyścigówka nastawiona rywalizacji na aktualnej generacji.

Ale dla FH3 chyba kupie Ske

Haha no chyba nie

Opublikowano

Mówicie o tej grze w której był pistolet z samonaprowadzajacymi kulami co by zielony skillowy gracz trafił?

Opublikowano

Na szczęście Xboty będą mogły obczaić pełna grę tydzień przed premierą w ea access, a klapy...?

Opublikowano

Mysle ze nie ma osoby która wątpi w za(pipi)istosc DriveCluba, to zdecydowanie najlepsza wyścigówka nastawiona rywalizacji na aktualnej generacji.

Ale dla FH3 chyba kupie Ske

Haha no chyba nie
Haha no chyba tak
Opublikowano

Idź się spizgaj ziomku lepiej bo nie ogar jesteś

Opublikowano

A co Ty kalafiorku o wyścigówkach wiesz, temat mnie tak zaciekawił ze przeczytałem go od pierwszej strony i ze wszystkich tu siedzących grasz najmniej a do powiedzenia masz najwiecej taki typowy polaczek prostaczek.

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

O wyścigi się kłócą xD Może o dobrych grach pogadajcie lepiej.

Opublikowano

A co Ty kalafiorku o wyścigówkach wiesz, temat mnie tak zaciekawił ze przeczytałem go od pierwszej strony i ze wszystkich tu siedzących grasz najmniej a do powiedzenia masz najwiecej taki typowy polaczek prostaczek.

Najmniej? 100 tys gamerscore to mało?

Opublikowano

Mówicie o tej grze w której był pistolet z samonaprowadzajacymi kulami co by zielony skillowy gracz trafił?

wiesz tyle co zjesz xD pistolet ten był dobry do nabijania punktów na botach w attrition i nic więcej, nikt tego nie używał w walce z pilotami

sobie obejrzyj a potem wracaj do stawiania parujących klocków ekhm to znaczy totemów w uncharted 4 xD

normalnie bym (pipi)a kosił kombajnem tych niebieskich gałganów, (pipi)a

Opublikowano

Najmniej? 100 tys gamerscore to mało?
A ile z tego w wyścigówki?

Zreszta 100tys gs na konsoli która miała premierę 11 lat temu to duzo? To 10tys rocznie czyli ponad 800 miesiecznie, dodając do tego gry ktore wystarczyło przejść zeby zdobyć 1000gs jak NFS MW na premierę X360 to faktycznie prawilny wynik milordzie XD

Opublikowano

xnhJuUH.jpg

Opublikowano

MaZZeo, Ty masz akurat niezły skill w fpsach, myślisz jednak ze ta (pipi)ana amerykańska zaraza gra tak jak Ty i nie używała pistoletu do dobijania?

Opublikowano

Mazzeo to ukryta opcja japońska, taki współczesny ocelot 

zawsze kochał nintendo

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Mazzeo to ukryta opcja japońska, taki współczesny ocelot 

zawsze kochał nintendo

kto wie, ten temat to czysty trolling a nie kto inny jak MaZZeo uwielbia blacharzy i japonskie gierki, czy to oznacza ze zlozyl kompa z izim i gra w japonskie gry na emulatorach?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.