Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

taa radosc z grania: syn roma, bijatyka gdzie ai udaje gracza w sieci, najmocniejsze 81% w historii metacritic i remaster krasnali w kaskach z niedzialajacym multi przez miesiac

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Na brak różnorodności człowiek przynajmniej nie narzekał, postrzelał w najlepsze Halo po raz pierwszy na XBLU, pojeździł w FH 2, ograł kapitalnego Sunseta, a klapy jak zwierzaki dwa lata w BB

Edytowane przez Soul

Opublikowano

kapitalny sunset 81%, chuyowy pedal w rurkach 80%, zas sie zaczyna, szkoda, ze "genialnosc" sunseta tylko boty z tego forum wychwycily, a przez caly swiat przeszedl bez echa

Opublikowano

i chuy ze mieliscie jakies tam crapy, teraz jesteście zgniatani jak robaksy i nie macie w co grać. TYLE

Opublikowano

Boty nie mają w co grać od grudnia, klapy czekały 3 lat na gry, no nie wiem co gorsze....

Opublikowano

Boty przez 3 lata czuli radość z grania, Klapy grały w BB dwa lata i Drivesrakę xD

A ja nie wiem jak było. Ps4 kupiłem w listopadzie 2015. w trakcie 2016 miałem długą przerwe od gejmingu więc sie nie wypowiem  :reggie:

xDD

typowy użytkownik plejstejszyn 

kupił PS4 w listopadzie 2015, 

a w roku 2016 urządził sobie długą przerwe od grania xD

to nie Ty sobie zrobiłeś przerwe, to Sony Cię to tego zmusiło :dynia:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Boty przez 3 lata czuli radość z grania, Klapy grały w BB dwa lata i Drivesrakę xD

A ja nie wiem jak było. Ps4 kupiłem w listopadzie 2015. w trakcie 2016 miałem długą przerwe od gejmingu więc sie nie wypowiem  :reggie:

To skąd wiesz jak jest z ONE skoro go nigdy nie kupiłeś ?  :reggie:

Tam nawet przerwy nie zacząłeś a do wypowiedzi pierwszy lecisz...

Opublikowano

Boty nie mają w co grać od grudnia, klapy czekały 3 lat na gry, no nie wiem co gorsze....

Od marca jak już piękny kawalerze  :sir: 

Opublikowano

No tak Halo Wars 2 :obama:

Opublikowano

:banderas: 

Opublikowano

Od kwietnia bo Voodoo Vince.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

To skąd wiesz jak jest z ONE skoro go nigdy nie kupiłeś ?  :reggie:

Tam nawet przerwy nie zacząłeś a do wypowiedzi pierwszy lecisz...

nie musze mieć tej konsoli by wiedzieć że jest wujowata. Miałem x360 jakis czas od kumpla. Pograłem w Girsy, Halo. Ledwo dobiegłem do toalety bo jame ustną miałem już wypełnioną rzygowinami. Takie guwnoserie macie  :ragus:

Nie musze marnować ciężko zarobionych pieniędzy aby tylko utwierdzić sie w przekonaniu iż Xszambo to jest dla mnie wyrzucenie pieniędzy do śmietnika. Tylko plejstejszyn jest w stanie zapewnić mi zaspokojenie pragnień prawdziwego gracza.  :usmiech:

Opublikowano

Myslalem ze nie ma większego bezbeka niż expert a tu proszę Mikołaj xD

Opublikowano

ten się dalej pogrąża 

ja już się pogubiłem o czym p.jerdoli

pożyczył kolege od xboxa i gów.no bo girsy szambo, 10 lat temu, horajzon, horajzon co?

e65.jpg

Opublikowano

no ta, zero hipokryzji xd

jak tam ten kolega od 360, nadal rozmawiacie ? 

Opublikowano

Boty przez 3 lata czuli radość z grania, Klapy giercowały w BB dwa lata i Drivesrakę xD

Ze co? xD

W co niby grali przez te 3 lata?

Poważnie, pokaz nam tu listę tych gier.

Opublikowano

nic dziwnego
grał w tak chvjowe serie, że zmarł

Opublikowano

Boty przez 3 lata czuli radość z grania, Klapy giercowały w BB dwa lata i Drivesrakę xD

Ze co? xD

W co niby grali przez te 3 lata?

Poważnie, pokaz nam tu listę tych gier.

Ja chetnie przeczytam znowu liste yetiego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.