Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

o dobre są te typy co radzą kupić drugiego pada skoro przeszkadza komuś słaba bateria w padzie :pawel:

Ja mam trzy pady. Każdy zawsze do pełna naładowany. Jednemu sie kończy, wchodzi drugi. Stary robi przelewy regularnie to i jest. Polecam bycie ZARADNYM.

Opublikowano

W swoim życiu widziałem mnóstwo przypadków gdy ktoś w sieci stawał w miejscu, bo mu padała bateria w padzie na Xboxie

podaj gamertaga :)

Jakbym Ci go podał, musiałbym Cię zabić :)

A tak poza tym, to nie żyjemy w próżni. Kupy leżą tu i ówdzie, nie trzeba od razu przynosić żadnej do domu by się móc jej przyjrzeć.

Konsole bez dwóch padów w domu mają jedynie no-life'y. Warto mieć zawsze dwa, na wszelki wypadek. Zresztą Sony zadbało o to, bo jak pierwsze pady lądowały w serwisach z powodu gałek, to przeważnie ludzie w międzyczasie nie mogąc wytrzymać (takie sztosy do ogrania wszak na PS4) że kupowali drugie pady i po powrocie z serwisu pierwszego mają teraz dwa ;)

Opublikowano

a no tak, kanapowe sztosy na PS4 
u mnie np. grało się w drajwklaba na zmianę, jednym padem
1 gra, reszta patrzy, akurat gra cieszy oko, to wystarcza 

Opublikowano

Dualshock 3 najgorszy, ostatnio jak odpaliłem ps3 to myślałem że nie wyrobię, na szczęście przypomniałem sobie że można z ds4 korzystać. 

Opublikowano

@Noxx, a to nie ty czasami miałeś podać listę kanapowych sztosów na XO (ex'y), po tym jak zrzuciłem bombę prawdy w postaci listy owych ex'ów na PS4? Bo wiem że ktoś uciekł od odpowiedzi jak pies z podkulonym ogonem, gdy prawda wyszła na jaw że XO ssie pałkę na całej linii pod tym względem, a PS4 ma się w miarę dobrze :)

EDIT: messer mi się wtarabanił, to było do Noxxa. A propo, messer to nie chodzi o słabosć DS3, tylko przyzwyczajenie. Ja też nie potrafię grać na DS3 długo po tym jak gram na DS4, ale kiedyś udało mi się wrócić do DS3 i potem z DS4 była masakra...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Ahahhahahahahahaahahahahah XD To była ta lista serio? Ja myślałem że dla beki ją wrzuciłeś, bo to jest śmiech na sali gromki, że na Xboxie te trzy makarony od lat copy-paste ahahah. Najlepsza jest Forza na imprezy, zwykle jest jakiś wymiatacz w symulatory który jedzie przodem, a reszta rozbija się po bandach - imprezowo nie ma co.

Ja już swoją podawałem ;)

http://www.psxextreme.info/topic/113354-wc-10-półtora-generacji-maximum-penetracji/?p=3981793

Opublikowano

Dualshock 3 najgorszy, ostatnio jak odpaliłem ps3 to myślałem że nie wyrobię, na szczęście przypomniałem sobie że można z ds4 korzystać. 

Serio można grać na ds4 na ps3? :obama: 

Opublikowano

Mendrek, przegrałem 

kanapowe sztosy u Ciebie to jest coś nieprawdopodobnego  
większość ludzi prawdopodobnie nie kojarzy co to za gry, ale właśnie w tym rzecz - być oryginalnym

Opublikowano

Spoko Noxx, ważne że MS zadbał, aby Ms w świecie konsolowym, była kojarzona przez kolejne 10 generacji z 3 grami. Jak mieli już prawie sztosa w postaci Janusza na Smoku to (pipi)... Skasujemy wam takiego sztosa, ale damy black ops we wstecznej.

Opublikowano

Ds4? Najgorszy pad jaki mialem, ladowanie co 4h, gumki schodza jak prezerwatywy z lidla i to skrzypienie :[

Za to o Ds4 v2 zlego slowa powiedziec nie moge, dlugo baterie trzymaja, solidniejszy itp.

Opublikowano

Serio można grać na ds4 na ps3? :obama:

Można i nawet bezprzewodowo, jedyny minus to nie działający ps button. 

@Mendrek dla mnie nie da się już grać komfortowo na ds3, 4 jest pod każdym względem lepsza. 

Opublikowano

@czeski
teraz wybroń się z tego powerbanka tym, że ms nie ma gier  :oh_you: 
nie ma i pewnie nie będzie miał, każde ich nowe ip jest raczej cienkie

scalebound'a należało nie wydawać, popieram
pokazywali go 3 lata, przez 3 lata wyglądał słabo

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Lol, faktycznie teraz Noxx przegrałeś. Nie ze mną spór, ale jako gracz. Skoro uważasz, że ludzie nie mają prawa kojarzyć np. Salt and Sanctuary, Helldivers czy LittleBigPlanet 3. Sorry, ale chyba powinieneś się ocknąć i popatrzyć szerzej poza makaronowe menu krasnale-pudziany-forza 1 dlc

Ja w sumie też gram na PS3 przy użyciu DS4, zwłaszcza jak dali możliwość sparowania go bezprzewodowo. DS3 używam tylko do wciskania PS buttona jak trzeba wyjść z gry ;)

Opublikowano

little big planet 3 xD

co ty mi tu smrodzisz o copy-paste, ta gra to już zupełnie nikogo
to, że udała się jedynka - nie znaczy że 10kolejnych będzie 10/10
hipokryzja Mendrku, czepiasz się taśmowych serii, zachwalasz taśmowe serie 

btw. a po co Ci PS3, wstecznej nie masz ?  :kaz:

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Widzisz Noxx jak nie masz pojęcia. LBP pozwalał na tworzenie własnych levelów będących platformówkami (chociaż Japończycy i tak przerastali samych siebie i wychodzili poza ten zakres), zaś LBP2 pozwalał już na tworzenie leveli będących minigrami w pełnym tego słowa znaczeniu. LBP3 pozwala z kolei na tworzenie zaawansowanych minigier z wykorzystaniem AI i nie tylko. To są faktyczne progresy, więc daleko temu do odtwarzalności. Nie trafiłeś w tym przypadku (bo makarony na PS4 też są) ;)

Opublikowano

no to faktycznie rewelacja
masz wydanie Game of The Year ? 

Opublikowano

Ds4? Najgorszy pad jaki mialem.

Za to o Ds4 v2 zlego slowa powiedziec nie moge, dlugo baterie trzymaja, solidniejszy itp.

Tzn? Myślałem, że istnieje tylko jedna wersja pada (nie licze modyfikacji wizualnych)

Opublikowano

Mroku nie dostał bana pod moja nieobecność?

Bo myśle ze Noxx to Mroku.

Opublikowano

No, zaje,bista sprawa. Idąc tym tokiem myślenia to PC z Windowsem i kompilatorem C++ jest najlepszą grą wszechczasów, bo mogę sobie zrobić jaką gierkę chcę. Mendrek chyba jeszcze faza trzyma po sobocie.

Opublikowano

Mroku nie dostał bana pod moja nieobecność?

Bo myśle ze Noxx to Mroku.

mroku to przy nim niesamowity gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.