Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No pocieszne istoty, chcą coś ugrać ale za bardzo nie wiedzą co. Tak jak YETI w statusach, rozmowa o tym jak średni jest horajzon, a ten nagle ni z dupy, ni z pietruchy, że nie może się doczekać jak xbox takie gry dostanie xD 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

czeskiemu powerbankowi się zawiesiło

jeden mówi że dualshock4 słabo trzyma i trzeba często ładować, a ten dalej że "xbox nie ma gier" 
xd

Opublikowano

Czasem mam wrażenie ze boty to koneserzy dobrych gier, znajda haki na TLoU, Uncharted to śmiech na sali, japońskie sztosy nikogo, Horizon to płytka gra itd itd.

A gdy wchodzisz na ich gamertagi i widzisz World of Tanks, Call of Duty czy Assasyny, a ich perły gamingu typu Gow, Forza czy Halo nie ruszone, lub zagrane tylko chwile to zdajesz sobie sprawę ze z nich tacy koneserzy jak z Xboxa One konsola do gier.

Opublikowano

bomby prawdy od experta, brawo

Opublikowano

Czaicie że tu dalej są typy co bronią konsoli która od roku jest martwa?

Opublikowano

bomby prawdy ? który zyeb gra w World of Tankls zamiast w prawilne szpile ?

Śmieszniejsi są obrońcy horajzona. Tutaj jest beczunia, ale oni defence force w odpowiednim temacie robią konkretny xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nic nie pokażą. Będzie jedynie 4K natywne w multiplatformach zamiast checkerboardu. Na tym się skończy.

Opublikowano

no horajzontowcy najgorsze ścierwo

Opublikowano

Od pół roku. Xboxa można zacząć bronić od premiery scorpio. No chyba, że pokażą coś na e3 czego bardzo bym chciał.

Jeden chociaż normalny.. XONE od premiery już był trupem. Ale boty, i tak miały jaranko bo będą 3 gry. Zresztą, na forumku są osoby które za xone, miały iść w szambo z miłości do marki, a suma sumarum, kupiły ps4. Asax, Noxx i inne twory, nadal mają nadzieję, że nowa gra o piratach na xone, zaora.
Opublikowano

a ten dalej xddd
powerbank, a ty przypadkiem nie kupiłeś One w okolicach polskiej premiery ? wytłumacz mi po chvj, czym Cię MS przyciągnął ? 
do połowy 2016 nie było na to nic, teraz można się cieszyć tym co jest lub wystawić na olxa i kupić ps4

ja nie mam żadnej nadziei na szmiry o piratach, skeljbaundy i inne tym podobne o których non stop płacesz- to nawet nie jest argument tylko śmiech na sali "bo ANULOWALI"
jak nie ma gier, to i tak nie uratują tego takie ubogie ulepy jak Scalebound, lepiej jest skasować projekt

Opublikowano

Wpadasz w samouwielbienie albo źle zacytowałeś. Ogarnij się bo inaczej zmusimy Cie do grania w Horajzona. Będziesz musiał potem wypowiadać się w samych superlatywach o tym średniaku. Chcesz tego ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Noxx, jak nie masz nadzieji, to polecam Nintendo, nad którym parę osób dało sobie rękę oddać, później lutowanie kabelkow i te same gry, czyli Mario i zelda. Pamiętaj o najlepszym community przez telefon,ooo taka innowacja pod namiotem w lesie

Opublikowano

bomby prawdy ? który zyeb gra w World of Tankls zamiast w prawilne szpile ?

Śmieszniejsi są obrońcy horajzona. Tutaj jest beczunia, ale oni defence force w odpowiednim temacie robią konkretny xD

89010789633729655648.png

38292461033005623279.png

56494763589197617206.png

93561376330359472310.png

78805159921128243386.png

:reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:

Opublikowano

kur.na, ja mam w Girsach 4 tylko 300/1000

i przegrane prawie równo 11dni 

;/

około 160 jest za przejście kampanii

Opublikowano

To teraz zapraszam do wklejenie sony defence force. Tutaj masz jednego, góra dwóch humusów z takim dorobkiem, a po swojej stronie znajdziesz sporo więcej takich rodzynków. Nie zmienia to faktu, że Hum zyebał xD Jak można grać w takie ścierwo ... komórki nie masz by ogrywać takie zyebane gierki ? xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Za infinity łorfer powinna być kara 
-zakup tego może usprawiedliwić tylko cod4-remastered 
nadal niesprzedawany oddzielnie  :frog:  

Opublikowano

dla suchare to przeciez seria zycia, a on jeden z glownych xbox defence force w CW

Opublikowano

Przecież swego czasu, Czarek płakał na 3 forach że black ops 3 na xone rozmazany jak kac kupa po Voltach z BidUlki. Czarek, są dobre wieści, na Skarabeuszu będzie wsteczna z xone, to może zagrasz jak ludzie w Coda.

Opublikowano

Czarek to tylko taki bot, pisze posta używając wyrazów - skarabeusz, halogirsyforza, xkupa, baterie, powerbank - układając je w losowej kolejności 

BTW legendarna gra o czarym tygrysie na PS4 w materiale tvgry 

https://www.youtube.com/watch?v=nbSqyrAw01c

Edytowane przez asax

Opublikowano

Sony to złodziejskie kondony.

Kupiłem swego czasu Hotline miami 1+2, Salt and Sanctuary i Darkest Dungeon w oczekiwaniu na Vitę. Obecnie mam z tego zestawi w PSN tylko HM1 i SAS.

Przy kupnie zrobiłem zrzucik do cyfrowego tematu, niech się teraz tłumaczą dlaczego mi je podpyerdolili.

Gdyby nie zrzucik to bym pomyślał, że może ostatecznie z DD i HM2 zrezygnowałem i jak idiota ponownie kupił.

Yebac Sony

Opublikowano

Trzeba kończyć tą karuzele śmiechu, bo sił nie starczy na e3, jak Spencer pokaże Skarabeusza i Coda z dodatkami na wyłączność w postaci psa w czołgu.

Opublikowano

Ma być jeszcze Kinect 3.0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.