Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 765,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tyle uncharted, a mendrek dalej ani jednego nie skonczyl

Opublikowano

Początek dominacji większej niż za czasów X360:

http://www.ppe.pl/news/51198/project-scorpio-w-chinach-pierwsza-rownolegla-premiera-konsoli-z-reszta-swiata.html

Chinole tak nakręcą sprzedaż, że Sory padnie jak kawka. Samo Sory NIGDY nie dostanie pozwolenia na sprzedaż konsol w Państwie Środka, ze względu na skrajną niechęć rdzennych Chińczyków  do Chińczyków japońskich...

Opublikowano

gral w remastera

Opublikowano

Ej Cezare ale wiesz że obie konsole już są u Chińczyków dostępne od kilku dobrych lat, a MS take zależy na tym rynku ze nawet eSka nie miała tam premiery ty daunie? Xdde

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

IMO MS na E3 skupi się niestety głównie, na mocy konsoli i na tytułach multi platformowych, to nimi będzie reklamować konsolę, bo tacy dzisiejszy gracze są, będą cyferki hasła najpotężniejsza konsola do grania, to na niej będzie najlepsza FIFA, najlepszy Assassins i najlepszy Mordor dorzucą Crackdowna 3, Morze Piratów nową Forze i coś od 343. W dzisiejszych czasach konsole sprzedaje moc i tasiemce...także ja na cuda nie czekam, choć po cichu liczę, że nas czymś zaskoczą. 

Opublikowano

zbanuje ktos tego suchego przyglupa?

Opublikowano

tyle uncharted, a mendrek dalej ani jednego nie skonczyl

yakuze jedną zagrał i już każda goty

Opublikowano

IMO MS na E3 skupi się niestety głównie, na mocy konsoli i na tytułach multi platformowych, to nimi będzie reklamować konsolę, bo tacy dzisiejszy gracze są, będą cyferki hasła najpotężniejsza konsola do grania, to na niej będzie najlepsza FIFA, najlepszy Assassins i najlepszy Mordor dorzucą Crackdowna 3, Morze Piratów nową Forze i coś od 343. W dzisiejszych czasach konsole sprzedaje moc i tasiemce...także ja na cuda nie czekam, choć po cichu liczę, że nas czymś zaskoczą.

No tylko problem jest taki,ze na PRO te gry wygladaja podobnie, Mordor chyba w 60 klatkach, FIFA w 4K i tez 60 fps - jasne pewnie dojdzie wsteczna i HALO/Forza Horizon w 4K, ale jak nie pokaza nowych gier, to moze byc standardowy fail MS. Jeszcze gdyby oni mieli premiere jakiejs mocnej multiplatformy - nap RDR 2 i najlepsza wersje to moze cos by z tego bylo..., a tak Sony pokaze ze 2 exy - Bloodborne 2/God Of War i zaora jakies Cracdalny czy Mordory.

Edytowane przez easye

Opublikowano

słaby ze mnie bot bo przeczytałem global punishing 

Opublikowano

nawet spoko logo musza w tym microsofcie spi.erdolic

Opublikowano

Początek dominacji większej niż za czasów X360:

http://www.ppe.pl/news/51198/project-scorpio-w-chinach-pierwsza-rownolegla-premiera-konsoli-z-reszta-swiata.html

Chinole tak nakręcą sprzedaż, że Sory padnie jak kawka. Samo Sory NIGDY nie dostanie pozwolenia na sprzedaż konsol w Państwie Środka, ze względu na skrajną niechęć rdzennych Chińczyków  do Chińczyków japońskich...

Ostatnia deska ratunku dla amerykańskiego trupa :ragus:

Opublikowano

to chyba lepiej dla ciebie

Opublikowano

Jakie to ciekawe, normalnie news roku.

Opublikowano

Ciekawe ile sztuk do Japonii wyślą

Opublikowano

Może zaraz ms zacznie gierki na PlayStation wydawać :kaz:

Opublikowano

Zadne zaskoczenie byloby liczy sie przeciez kasa.

Opublikowano

hahaha już nie mogę się doczekać skamlenia yetiego bo słyszałem ze destiny 2 i battlefronta 2 kupuje :usmiech: jak brudas, biedak, rumun będzie grał na amatorze :rotfl:

Opublikowano

nie to co bluber panisko:

U mnie pseudo znicz dla ubogich

jUYiHmg.jpg

Opublikowano

Różnica taka, że bluber nie tasuje się do rozdziałki...

Opublikowano

haha ficuś jaki dmg control, ukradł znicza dziecku i wiracha a zaraz poleci na PT bo gier na to nie ma :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.