Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

DBksnoaXsAIKiAW.jpg

:ragus: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

MS zarejestrowal nowe logo:

1496665233-screen-shot-2017-06-05-at-14-

Wyglada jak goowno osranego klapa.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

The pajac zapowiada crasha na koszulce i crash wychodzi, a the boss zapowiada battletoads czy conkera i co wychodzi? XD

To chyba u Ciebie w domu na prywatnej konferencji zapowiadał te gry  :oh_you:

Opublikowano

Conker przeciez jest :kaz:

conker.0.png

Opublikowano

Nikt nic nie zapowiadał ale

Crash wychodzi na wszystkie platformy, czasowy ex a Conkera mogłeś sobie zrobić w Project Spark, było nawet DLC fabularne i.... nie grałem w większe gówno w tej generacji  :kaz:  za ten motyw z Conkerem na E3 Spencer powinien za karę grać w rozmazane mulitplatformy  tej jesieni na szrocie4.

Opublikowano

Opublikowano

początek tygodnia w branży gierek tydzień przed e3:

tekken 7 najlepszy technicznie na pc XDDDDDDDDDD

crash REMASTER w 30 klatkach XDDDDDDDDDDDD

wipout port z vity w 4k i hdr XDDDDDDDD

nawet mi nie żal ludzi co wspierają tego raka portfelem i kupuja niedo(pipi)ane wersje gier.

Ja (pipi)e jaki homoseksualizm.

T7- najlepsza bijatyka ostatnich lat.

Crash Remaster- jeden z najbardziej oczekiwanych remasterow ostatnich lat, gdzie ilosc klatek w stosunku do jakosci wykonania samego remastera nie ma najmniejszego znaczenia

Wipout Omega- Fakt, moze nowa czesc bylaby lepsza ale to wciaz bedzie bardzo porzadny remaster trzech czesci a zatem sporo do ogrania. Ci ktorzy lubia stare dobre czasy Wipeouta czekaja z wywalonym jezorem.

Ale my tu sobie mozemy ucinac pogawedki a (pipi)tzki dostaniesz po E3

nawet mi cie nie żal

Oceny Wipeouta: XDDDDD to mi nie zal ciebie. Zeby remastry mialy lepsze oceny od exow na xbona to ja nie wiem co ja pacze  :mog:

• PlayStation LifeStyle - 90 / 100
  • God is a Geek - 90 / 100
  • TheSixthAxis - 90 / 100
  • Press Start - 90 / 100
  • Gameblog - 80 / 100
  • Hobby Consolas - 80 / 100
  • Digitally Downloaded - 80 / 100
  • Metro GameCentral - 80 / 100
  • Areajugones - 75 / 100
  • DualShockers - 75 / 100
  • Push Square - 70 / 100

Edytowane przez okens

Opublikowano

okens przestań sie ośmieszać ;/ przykro mi sie robi

Opublikowano

PlayStation LifeStyle jak zwykle nie zawiodło 

Opublikowano

nie umiem w cytaty

crap na 8

Opublikowano

Okens rozumiem że MK8 Deluxe ograny jak takie jaranko ocenami remastera? :reggie:

Opublikowano

troche jaram sie Wipeout bedzie grane mocno 

Opublikowano

Nie, dostal odpryskiem xD

Opublikowano

yeti nawet na pro nie gra a co dopiero na najpotężniejszej konsoli na świecie, bestii SCORPION, 50% więcej pikseli niż na prostaku   :)

btw. ciekawe czy w tym roku jakaś gra wyjdzie na plejbeke4 czy niebieskie robale zostały już tylko z gt5 HD do wiosny 2018 xDDDD

edit: zapomniałem map pack do CODa miesiąc wcześniej i ekskluzywna zbroja w Destiny 2

niezła bieda na plejbece4 żeby jarać się portem z vity, z VITY :)   No cóż byle do kolejnej wiosny niebieskie robaczki.

1-23628_g.png

Opublikowano

Okens rozumiem że MK8 Deluxe ograny jak takie jaranko ocenami remastera? :reggie:

nie stawiaj prosze obok tej smiesznej gierki na smieszne 8 mesjasza mk8  fucking delux 92 na metacritic 

Opublikowano

Był Conker zrób to sam będzie i Banjo w SoT:

bd7j4p6.jpg

:kaz:

Podobno Scorpio 450-500$

Opublikowano

Podobno kiedys w MS nie pracowali sami idioci.

Opublikowano

jesli potwierdza sie plotki, ze nowy marian bedzie miec premiere w okolicach scorpio i niny wrzuci bundla switch + marian za np 300dolcow to scorpio z tym 450-500$ to bedzie rzez niewiniatek

Opublikowano

''Scorpio to sprzet dla entuzjastow super grafiki, a jak cie na niego nie stac to mamy Xboxa One S ktory odpala te same gry tylko w chuyowej jakosci ty yebany biedaku''

No i jest jeszcze blacha  :newell:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No ja jak będę miał wybór w listopadzie scorpio bez gier vs switch w fajnym bundlu z możliwością zakupu i ogrania zeldy, mario czy xenoblade to wiadomo co warto będzie brać. Scorpio to nawet nie next gen a taki middle gen jak pro i w dodatku bez gier. Mam xboxa i ps4 nie potrzebuje przystawek z lepszą grafiką ale identycznym line upem. Konsola nintendo da mi coś nowego.

BTW dawno mnie tu nie było powiedzcie kiedy konfa ms ? Chcę zobaczyć ten mocarny line up ;)

Opublikowano

Se wpisz w googlach

Leniwa parówo

Opublikowano

blanti ma szlaban na google

Opublikowano

Mogę się złożyć o swoje konto za Scorpio nie będzie za 450$

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.