Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

nadzieja matką głupich

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

inwestowac w gierki na ps4, inwestowac w gierki na vite i inwestowac w gierki na 3ds - no nie bylo mnie stac w kupowanie gierek na trzy systemy i nie mam czasu na ogrywanie gier z trzech systemow, a exy z 3ds i pelne zadowolenie z oferty vity nie przekonaly mnie to porzucenia tej konsolki na rzecz produktu nintendo

gdy vita w pelni umrze, jej miejsce zajmie nx, a inwestowanie i czas na ogrywanie gierek na dwa systemy juz ogarniam, bo tak to u mnie dziala od wielu lat

Opublikowano

prędzej przestane byc niedoyebana smutna szapa niż ficek kupi jakikolwiek sprzęt nie od sony 

Opublikowano

niedoyeby bedziesz do konca swoich dni, zabij sie zabij sie, nikt nie lubi tutaj cie <wesole nutki>

Opublikowano

W sumie z tym playstation now to beka jak chooj. Konsola jako sama konsola zaczyna tracic powoli swoje znaczenie podejrzewam ze nastepna generacja bedzie juz ostatnia.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

inwestowac w gierki na ps4, inwestowac w gierki na vite i inwestowac w gierki na 3ds - no nie bylo mnie stac w kupowanie gierek na trzy systemy i nie mam czasu na ogrywanie gier z trzech systemow, a exy z 3ds i pelne zadowolenie z oferty vity nie przekonaly mnie to porzucenia tej konsolki na rzecz produktu nintendo

gdy vita w pelni umrze, jej miejsce zajmie nx, a inwestowanie i czas na ogrywanie gierek na dwa systemy juz ogarniam, bo tak to u mnie dziala od wielu lat

No zamiast napierdalac w 30 gier naraz wystarczyło by skupić się na jednym tytule i go przejść a potem następnym itp to nie miałbyś problemów z brakiem czasu a zamiast kupować jakieś gunwa na vite lepiej kupić jedną porządną grę na 3dsa i problem z glowy, no ale rozumiem wolisz tokuiden kiwi bo jest na playstation

Opublikowano

Pamiętacie dyskusję o zakupie 3DS i jak w kwestii zakupu Ficek się odgrażał "żebyś się nie zdziwił!!" :P

Good old days.

Ficek to taki gamingowy człowiek renesansu - ma na wszystko nadzieję i jednocześnie jest wszystkim rozczarowany*  ;)

*plejstejszyn excluded ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no ale z drugiej strony nintendo nie jest dla kazdego

trzeba byc troche pedalem

Opublikowano

Coś w tym jest bo wczoraj życzyłem Nintendo chu,ja w du,pę za kilka przegiętych misji w Mario Sunshine. Jak Boga kocham ta gierka potrafi być sadystycznie trudna.

Ale o dziwo czerwone monety na piaskowym ptaku zrobiłem za pierwszym razem. Pozdro dla kumatych.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

:odpowiedz w stylu  A) Tak boty ukrywają  ,że grają na jedynym słusznym systemie

B) Tak powstają ekslusivy na Ona

C) S nadaje się tylko jako upscaler

Opublikowano

Znacie to uczucie jak po 2 dnia zatwardzenia w końcu możecie się wysrać. Ta błogość i lekkość? Ja tak mam bo właśnie sprzedałem ostatnie gry na wii u i wii.

Opublikowano

Znacie to uczucie jak po 2 dnia zatwardzenia w końcu możecie się wysrać. Ta błogość i lekkość? Ja tak mam bo właśnie sprzedałem ostatnie gry na wii u i wii.

To jeszcze PeCeta sprzedaj i wyjdziesz na ludzi :lapka:

ZLD7X.gif

Opublikowano

boty w akcie desperacji by udawac, ze maja w co grac na xone dokupuja do niego ps4, jezu jakie to dauny, chwile czekaj czy ps4 podlaczone do xone to prawilnie PlayStationXbox czyli psx mazzeo?

Opublikowano

Plusik w sony pozamiatał xbąki w tym miesiącu taknieok?   :banderas:

Prince-of-Persia-The-Forgotten-Sands-2.j

31_229004899.jpg

journey-ps4-e1437616210137.jpg

Edytowane przez oFi

Opublikowano

prince of persia fajna w 2008 roku

lords of  the fallen :yao:

the journey gra o murzynce co zbiera kawalki szalika  :yao: gra ktora wyszla na ps3 i kazdy klap powienien miec to ograne 

no ale tak jaranko xDD 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

przypominam, że klapy jarają się 10-letnią grą mającą początki na ps2

Opublikowano

A to chociaż w wersji remaster będzie? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.