Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jak na razie lista tych gier jest smieszne mala [mordor xd] i nie wydaje mi sie ze bedzie jakos znaczaco sie powiekszac.

Ta konsola ...

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 677,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

no wiecej sensu i gier bedzie na ten smieszny vr niz neo z tym pseudo 4k i hwdr

Opublikowano

Trzeba czekac az nas scorpio zajebie

No yasne że zayebie, a już na pewno tego Prostaka :kaz:

Opublikowano

W ogóle co to za zyebana nazwa. Playstation PRO. Widać od razu jaki jest target. Sebiksom, gimbazie i Yetiemu się spodoba.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

tak sobie myślę że poznawanie kolejnych generacji po minięciu 3-4 lat od ich pierwszej wersji to nie będzie taki zły pomysł.

na gierki, które należy wspierać w rodzaju BB, Doom, czy Ni-Oh tę kasę raz na kilka mies. będzie można wydać tuż po premierze i ograć po odgrzebaniu się z backlogu, tudzież zgwałcić kolegę

nie to wcale nie jest taki głupi pomysł 

Opublikowano

PRO XD

Yeti jaki ucieszony bo mu Sony dalo 3 ustawienia graficzne w TR. Zadne z nich nie ma locka na 60 ale wiara w gierki z betonowymi 60 klatkami jest zbyt mocna zeby dojrzec, ze ten sprzet jest nadal za slaby i nadal 2 lata za PCtami.

Opublikowano

Ludzie, zwierzęta, rośliny - przyszli posiadacze PRO.

Zwierzęta - aktualni posiadacze PS4.

Opublikowano

Yo, na litość Pada, czyli giereczki w multi będą wygladac identycznie? Dodatkowo w 4K, to sobie pogram jak sobie grę sciagne z super szybkiego i sprawnego PSS? Ile takie co.s będzie zajmować? 200, 300gb? To już teraz rozumiem po co większy dysk łaskawie wrzucili.

Kalinho_PL

Opublikowano

zamiast wypuscic patch za darmo z pro mode moga po prostu wydac np. AC black flag pro edition ktora bedzie dzialac na obu ps4 ale na pro bedzie lepszy fps itd.

Na Pro nie moze byc osobnych gier ktore po wlozeniu do ps4 fata na nim nie pojda, kapiszi?

ALe dlaczego nie ? Nie takie rzeczy panie branża widziała.

Opublikowano

i1yUCvt.png

prororrororo WAS ZAYEBIE

Opublikowano

Nie ma żartów, to sprzęt dla najlepszych. Dla pro graczy.

Opublikowano

Plajstation PstRO- trzy paski na przodzie, normalnie trafili w target idealnie: sebixy i janusze. Będzie wiksa!!!1!1!

Opublikowano

czy na prorororo za 899€ bede miec 1080/60fps czy musze wiecej zaplacic?

Opublikowano

Musisz mieć dwa połączone szeregowo i nakładki na gałki

Opublikowano

czy na prorororo za 899€ bede miec 1080/60fps czy musze wiecej zaplacic?

nie powiem ci

Opublikowano

Ech, jebać obecne czasy gamingowe.

Ludzkość już w każdej dziedzinie poszła tak sakramencko w komercję i wyzysk, że powinno się ją jebać i olać ciepłym moczem.

W dupę niech się pocałują z tym grzejnikiem na 3 żeberka.

Opublikowano

14089135_10211005049588459_2384094235957

lol xD

Opublikowano

nawet kijanu riwers placze, ale dalej wytrwale patrze od wczoraj na twicza, dzis juz na pewno zapowiedza rdr, wierze

Opublikowano

Może zapowiedź PS4 Pro Slim?

Opublikowano

Chciał nie chciał i tak każdy kupi PRO/SCORPIO, devi nas do tego zachęcą. 

Opublikowano

Chciał nie chciał i tak każdy kupi PRO/SCORPIO, devi nas do tego zachęcą.

Czym mnie zacheca? Jak mi sie trojnog zyebie to sobie najwyzej slimke kupie bo mi troszke ladniejsza grafa kolo wala lata jezeli fpsy te same a moze i gorsze.

Dzisiejsze czasy to pranie mozgu odbiorcy i kazanie mu placic za ten sam prawie produkt wiele razy.

Szarak jako marka byl jak supernowa ktora juz teraz calkowicie wygasla.

Gierka w 4K z 30 klatkami (oby) i gameplay januszowy zeby kazdy z tvkiem 4K mogl sobie zagrac.

Sram na 4K jako wyznacznik gamingu!! To jest koorwa jakis nowy trolling!!

Opublikowano

Każdy z nas chce iść do przodu (no może prócz Mendrka) więc jak będziesz mógł mieć daną grę w lepszej wersji, a na pewno z czasem różnicę będą co raz większe to siłą rzeczy zmienisz swoją konsolę na mocniejszy sprzęt, teraz każdy tylko tak mówi ale jak przyjdzie co do czego zmiana będzie już tylko czystą formalnością. 

Opublikowano

Nie bo mi nadal sprawia przyjemnosc granie w gry oldschoolowe.

Grafika to jest tylko maly element miodnosci danej gry.

Problem w tym ze dzis kazdy mysli ze grafika = miodnosc :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.