Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

I mialem racje. Obecna generacja i sytuacja na rynku jest tak ch.ujowa ze nawet nie zasluguje na cw.

A przy okazji bylby odstrzal daunow bo bez cw by robili smietnik poza nie mogac wytrzymac. :cool:

Opublikowano

A widzieliscie jak wyglada Days Gone na Pro?? Sam po tym filmiku zaczalem kminic czy nie byloby warto sprzedac PS4 i kupic Pro no ale...

final fantasy lepiej wyglada, Nioh w 60klatkach i full hd :banderas:  ps4 pro zakup day1

Opublikowano

Nobody idealny przyklad ze granie tylko na playstation prowadzi do zalamania nerwowego. 

Posiadając tylko PS4 na aktualną jesień-zimę też bym doświadczył załamania nerwowego.

Opublikowano

tomb raider, final fantasy, last guardian, dishonored 2, ja tam sie nudzic nie bede

Opublikowano

A widzieliscie jak wyglada Days Gone na Pro?? Sam po tym filmiku zaczalem kminic czy nie byloby warto sprzedac PS4 i kupic Pro no ale...

final fantasy lepiej wyglada, Nioh w 60klatkach i full hd :banderas:  ps4 pro zakup day1

nC6V8LB.gif

Opublikowano

tomb raider, final fantasy, last guardian, dishonored 2, ja tam sie nudzic nie bede

aha no to rzeczywiscie te gry tylko na ps4 wychodzą xd pomijając ze tr to rok temu na xo był a tlg pewnie na luty 2017 wyleci to goty line up! lece po ps4 pro

Opublikowano

jak to sie ma do twojego poprzedniego posta bo nie rozumiem

Opublikowano

no chyba ogólnie masz problemy z kumacją

Opublikowano

najpierw smecisz ze bys umarl z nudow majac tylko ps4, jak wymienilem gry ktore wychodza to zaczales cos (pipi)ic o exach i ps4 pro

Opublikowano

Jak niewiele niektórym potrzeba do szczęścia.
Opublikowano

nom, np. 10 część gearsów i 15 forzy, tfu xboty

Opublikowano

najpierw smecisz ze bys umarl z nudow majac tylko ps4, jak wymienilem gry ktore wychodza to zaczales cos (pipi)ic o exach i ps4 pro

napisałem o załamaniu nerwowym, gdzie nie ma żadnej gry na jesień oprócz nie wiadomego tlg a tym mi piszesz o tomb raiderze xD 

ale będzie dymane po kangurach :banderas:  to będzie twoje pierwsze girsy i forza co pawcio? będziesz bawił się tak samo dobrze jak przy piątej personie albo siódmym kratosie

Opublikowano

O kolejny furiat :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Chciałbym blubson ale nikt nie chce kupić ode mnie szrota 4 ehh a dwie bądź co bądź tak samo chuyowe konsole mi niepotrzebne.

Opublikowano

Daje 500 zl i juz wplacam pieniazki. :lapka:

Opublikowano

Za dużo, przypłaciłeś.

Opublikowano

Wiedzialem, ze tak bedzei :banderas:

a TGS 2016 wreszcie można dorwać się do wersji demonstracyjnej The Last Guardian, co uczynili już redaktorzy serwisów IGN i Polygon. Niestety w obu przypadkach wrażenia z testowania rzeczonego kawałka kodu są wyraźnie negatywne. Redaktor Polygon żali się, że sterowanie w produkcji jest tak prymitywne, że przypomina mu się era gier z PS2. Problemem ma być też wciąż "zacinająca się" i gubiąca kamera.

Dziennikarz IGN wspomina spędzone 40 minut z demem The Last Guardian niewiele lepiej. Przede wszystkim już w tak krótkim gameplayu redaktora irytował fakt, że gracz musi ciągle czekać na ślamazarnego Trico, który niespecjalnie chce się słuchać poleceń. "Kamera zachowuje się źle tak samo często jak nieposłuszny Trico". Kolejnym problemem gry majką być bardzo rozczarowujące sekcje platformowe. Podczas skoków bardzo trudno wyczuć schemat poruszania się nerwowo reagującego na wychylenia lewej gałki analogowej głównego bohatera.

http://www.ppe.pl/news/46335/the-last-guardian-rozczarowuje-dziennikarzy-mamy-pierwsze-relacje-z-tgs-2016-i-gameplay-z-dema.html

Opublikowano

Wyczuwam bekę na kilometr.

Ale klapy i tak będą bronić, bo to przecież sztuka, a nie gra, a w ogóle i tak będą się liczyć emocje, a nie gameplay xD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

haha wlasnie mialem wklejac na eurogamerze tez wrzucili to 

Obecny na pokazie dziennikarz serwisu Polygon zauważa, że choć oprawa jest udana, a zagadki dobrze zaprojektowane i satysfakcjonujące, to nie brakuje problemów, wśród których największym jest nie najlepsze sterowanie.

„Wiele kłopotów z tym krótkim demem The Last Guardian można podsumować jednym zdaniem: wydaje się, że to gra z PlayStation 2” - napisał Philip Kollar.

Grę zapowiedziano w 2009 roku. Początkowo miała ukazać się jeszcze na PS3, teraz zmierza wyłącznie na PS4.

XDDDDDDD 

moze lepiej niech jej nie wydają będzie na zawsze w naszych sercach jako pozycja na liscie yetiego 

Opublikowano

„wydaje się, że to gra z PlayStation 2'' cos w tym zlego?

Opublikowano

Uff, juz sie balem ze pismaki beda robic gale tej gierce tylko dlatego ze to produkt od TEAM ICO OJEJ ARTYZM, OJEJ SOTC!!!

Opublikowano

Ja czekam na tlg z nieukrywanym podekscytowaniem (bez trolingu)

Opublikowano

Będzie walczyć z Recore o miano japońskiego objawienia roku 2016 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.