Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ale maja ludzie ból dupy o te wózki inwalidzkie, jak czytam komentarze na ppe i fejsiku to mam ochote na kąpiel w izotopach by zmyć tego raka. kogo to obchodzi czy jest wózek w awatarze czy go tam nie ma? to jest tylko OPCJA, ktoś tam chciał cos takiego to dali, w czym problem? 

najlepsze komentarze to porównania niepełnosprawności ruchowej do homoseksualizmu, albo, że nie chce sie grać z niepełnosprawnymi bo sie nei powinno z tym obnosić xddd

ścigał bym tych ludzi z urzędu i kazał w hospicjach z tydzień posiedzieć to by moze nauczyli sie pokory odrobine.

napisze jeszcze raz, o co bul dupy za zlepek pikseli którego i tak nie widać na xone z poziomu konsoli? ktoś chce niech ma, ktoś nie chce to nie ma. co do chorągiewki jest przepis w stanach by wózki były widoczne w tłumie (osoba siedząca jest niższa od stojącej osoby) kto stosuje ten stosuje, to nie przymus, ale jest coś takiego. Przypomne tylko beczke z kreskówki bliźniaki cramp jak jeden dzieciak Tony, zapierdalał z chorągiewką na łbie

hqdefault.jpg

Edytowane przez Orzeszek

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 764,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wku.rw najwiekszy to dopiero bedzie jak sie okaze, ze ci co siedza na wozkach maja sprawniejsze palce i beda kosic "normalnych". Cos jak sytuacja kiedys ktos dostaje wpie.rdol a potem w sluchawkach odzywa sie laska.

Opublikowano

Wku.rw najwiekszy to dopiero bedzie jak sie okaze, ze ci co siedza na wozkach maja sprawniejsze palce i beda kosic "normalnych". Cos jak sytuacja kiedys ktos dostaje wpie.rdol a potem w sluchawkach odzywa sie laska.

O Gajdzie, jednym z czołowych polskich graczy Tekkena od czasòw drugiej części słyszeliście? Ma dwa palce, a nie przeszkadzało mu to wygrywać mistrzostwa Europy. Sam widziałem na żywo jak gra podczas turnieju w Poznaniu i to co on robi to magia.

http://www.nto.pl/magazyn/reportaz/art/4158727,mistrz-europy-tekkena-mieszka-w-opolu-dwoma-palcami-wymiata-na-playstation-3,id,t.html

https://m.youtube.com/watch?v=dy-tsj2qpOg

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Shen jak zaorał jednego robaka na ppe. :obama: 

Colin też dołożył swoje. :banderas: 

Opublikowano

O Gajdzie, jednym z czołowych polskich graczy Tekkena od czasòw drugiej części słyszeliście? Ma dwa palce, a nie przeszkadzało mu to wygrywać mistrzostwa Europy. Sam widziałem na żywo jak gra podczas turnieju w Poznaniu i to co on robi to magia.

http://www.nto.pl/magazyn/reportaz/art/4158727,mistrz-europy-tekkena-mieszka-w-opolu-dwoma-palcami-wymiata-na-playstation-3,id,t.html

Kiedyś dostałem od niego w(pipi) w T3 w Opolu. Byłem w jednym z pierwszych chyba "sklepów" z grami w Opolu. Nazywał się Namax czy jakoś tak. Rodzinny biznes mieszczący sie w mieszkaniu. Przychodziłeś siadałeś na kanapie grałeś. Najlepsze, że nawet wiekowa babcia/mamusia była w temacie gier :) póżniej przyszły czasy Dreamcasta i byłem tam raz po VMU. Gier do DC nie mieli i jakoś sie rozstałem z tą firmą, nawet niewiem czy działają do dziś ale pewnie nie.

Opublikowano

Z BC na Xone korzysta bardzo dużo ludzi, szczególnie jeśli gra ma co-op'a. Nie bez znaczenia pozostaje też fakt, że PS4/Xone są jeszcze stosunkowo świeże i gry na nie są jeszcze dość drogie, gdzie przy wielu grach wchodzących do BC pojawiają się automatycznie promocje na Marketplace gdzie można daną pozycję kupić w granicach $5-10. Dochodzi do tego jeszcze fakt, że serwery gier na X360 często gęsto nadal działają nawet w bardzo starych produkcjach i dzięki temu multi odżywa w grach na BC, wiele osób robi też brakujące osiągnięcia sieciowe. Ostatnio na Twitchu w tygodniu widziałem jak facet grał w pierwsze Halo Wars na Xone i w lobby pokazywało mu 1000 graczy jednocześnie biorących udział w rozgrywkach.

PS. Te stęki isisa o fps XD Szkoda tylko, że większość gier wchodzących do BC działa dobrze i nie odbiega wcale od tego jak działały na X360.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

blachudry mają to w (pipi)e. Obecnie piracą tylko patole i przegrywy życiowe :)  To ten sam typ co na ps4 czy xbox one kupuje dostęp do kont z gierkami.  Nie ważne na czym grasz zawsze się tacy trafią.  Obecnie jak nawet cię nie stać na grę to po 3-5 miesiącach można ją kupić za 50 % ceny lub mniej. 

Opublikowano

Dzięki. Mam więcej jej fotek :lapka:

Ale to prywatna kolekcja :kaz:

Edit: "blatman" się wpierniczył :(

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Gdzie moja ranga nintendofaga się pytam ;/ 

Opublikowano

Piękny by był jakby na cyckach inny napis był .

Patrzcie go, plejstejszon 2 mu nawet nie pasuje. Ehh

Opublikowano

Może być na PM :kaz:

4039419cb57ea981a5b159c0e5.jpg

Opublikowano

Wku.rw najwiekszy to dopiero bedzie jak sie okaze, ze ci co siedza na wozkach maja sprawniejsze palce i beda kosic "normalnych". 

nie tylko w grach S5Fd1Bayhi4.jpg

Opublikowano

Może być na PM :kaz:

4039419cb57ea981a5b159c0e5.jpg

grać na playstation i śmiać się z chińskich bajek  ?!

To jedyne gry warte zagrania na platformie sony :D

Opublikowano

Az jestem ciekaw jak natywne 720p bedzie wygladalo w 4k.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.