Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ale maja ludzie ból dupy o te wózki inwalidzkie, jak czytam komentarze na ppe i fejsiku to mam ochote na kąpiel w izotopach by zmyć tego raka. kogo to obchodzi czy jest wózek w awatarze czy go tam nie ma? to jest tylko OPCJA, ktoś tam chciał cos takiego to dali, w czym problem? 

najlepsze komentarze to porównania niepełnosprawności ruchowej do homoseksualizmu, albo, że nie chce sie grać z niepełnosprawnymi bo sie nei powinno z tym obnosić xddd

ścigał bym tych ludzi z urzędu i kazał w hospicjach z tydzień posiedzieć to by moze nauczyli sie pokory odrobine.

napisze jeszcze raz, o co bul dupy za zlepek pikseli którego i tak nie widać na xone z poziomu konsoli? ktoś chce niech ma, ktoś nie chce to nie ma. co do chorągiewki jest przepis w stanach by wózki były widoczne w tłumie (osoba siedząca jest niższa od stojącej osoby) kto stosuje ten stosuje, to nie przymus, ale jest coś takiego. Przypomne tylko beczke z kreskówki bliźniaki cramp jak jeden dzieciak Tony, zapierdalał z chorągiewką na łbie

hqdefault.jpg

Edytowane przez Orzeszek

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wku.rw najwiekszy to dopiero bedzie jak sie okaze, ze ci co siedza na wozkach maja sprawniejsze palce i beda kosic "normalnych". Cos jak sytuacja kiedys ktos dostaje wpie.rdol a potem w sluchawkach odzywa sie laska.

Opublikowano

Wku.rw najwiekszy to dopiero bedzie jak sie okaze, ze ci co siedza na wozkach maja sprawniejsze palce i beda kosic "normalnych". Cos jak sytuacja kiedys ktos dostaje wpie.rdol a potem w sluchawkach odzywa sie laska.

O Gajdzie, jednym z czołowych polskich graczy Tekkena od czasòw drugiej części słyszeliście? Ma dwa palce, a nie przeszkadzało mu to wygrywać mistrzostwa Europy. Sam widziałem na żywo jak gra podczas turnieju w Poznaniu i to co on robi to magia.

http://www.nto.pl/magazyn/reportaz/art/4158727,mistrz-europy-tekkena-mieszka-w-opolu-dwoma-palcami-wymiata-na-playstation-3,id,t.html

https://m.youtube.com/watch?v=dy-tsj2qpOg

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Shen jak zaorał jednego robaka na ppe. :obama: 

Colin też dołożył swoje. :banderas: 

Opublikowano

O Gajdzie, jednym z czołowych polskich graczy Tekkena od czasòw drugiej części słyszeliście? Ma dwa palce, a nie przeszkadzało mu to wygrywać mistrzostwa Europy. Sam widziałem na żywo jak gra podczas turnieju w Poznaniu i to co on robi to magia.

http://www.nto.pl/magazyn/reportaz/art/4158727,mistrz-europy-tekkena-mieszka-w-opolu-dwoma-palcami-wymiata-na-playstation-3,id,t.html

Kiedyś dostałem od niego w(pipi) w T3 w Opolu. Byłem w jednym z pierwszych chyba "sklepów" z grami w Opolu. Nazywał się Namax czy jakoś tak. Rodzinny biznes mieszczący sie w mieszkaniu. Przychodziłeś siadałeś na kanapie grałeś. Najlepsze, że nawet wiekowa babcia/mamusia była w temacie gier :) póżniej przyszły czasy Dreamcasta i byłem tam raz po VMU. Gier do DC nie mieli i jakoś sie rozstałem z tą firmą, nawet niewiem czy działają do dziś ale pewnie nie.

Opublikowano

Z BC na Xone korzysta bardzo dużo ludzi, szczególnie jeśli gra ma co-op'a. Nie bez znaczenia pozostaje też fakt, że PS4/Xone są jeszcze stosunkowo świeże i gry na nie są jeszcze dość drogie, gdzie przy wielu grach wchodzących do BC pojawiają się automatycznie promocje na Marketplace gdzie można daną pozycję kupić w granicach $5-10. Dochodzi do tego jeszcze fakt, że serwery gier na X360 często gęsto nadal działają nawet w bardzo starych produkcjach i dzięki temu multi odżywa w grach na BC, wiele osób robi też brakujące osiągnięcia sieciowe. Ostatnio na Twitchu w tygodniu widziałem jak facet grał w pierwsze Halo Wars na Xone i w lobby pokazywało mu 1000 graczy jednocześnie biorących udział w rozgrywkach.

PS. Te stęki isisa o fps XD Szkoda tylko, że większość gier wchodzących do BC działa dobrze i nie odbiega wcale od tego jak działały na X360.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

blachudry mają to w (pipi)e. Obecnie piracą tylko patole i przegrywy życiowe :)  To ten sam typ co na ps4 czy xbox one kupuje dostęp do kont z gierkami.  Nie ważne na czym grasz zawsze się tacy trafią.  Obecnie jak nawet cię nie stać na grę to po 3-5 miesiącach można ją kupić za 50 % ceny lub mniej. 

Opublikowano

Dzięki. Mam więcej jej fotek :lapka:

Ale to prywatna kolekcja :kaz:

Edit: "blatman" się wpierniczył :(

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Gdzie moja ranga nintendofaga się pytam ;/ 

Opublikowano

Piękny by był jakby na cyckach inny napis był .

Patrzcie go, plejstejszon 2 mu nawet nie pasuje. Ehh

Opublikowano

Może być na PM :kaz:

4039419cb57ea981a5b159c0e5.jpg

Opublikowano

Wku.rw najwiekszy to dopiero bedzie jak sie okaze, ze ci co siedza na wozkach maja sprawniejsze palce i beda kosic "normalnych". 

nie tylko w grach S5Fd1Bayhi4.jpg

Opublikowano

Może być na PM :kaz:

4039419cb57ea981a5b159c0e5.jpg

grać na playstation i śmiać się z chińskich bajek  ?!

To jedyne gry warte zagrania na platformie sony :D

Opublikowano

Az jestem ciekaw jak natywne 720p bedzie wygladalo w 4k.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.