Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Gratuluję udanego weekendu.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tak ch,ujowej jak tutaj? 

to ja chce :banderas:

Wygląda gorzej niż The Crew.

Spoczko jakubek dadzą the crew kiedys do plusa to zobaczysz jak to guwno wyglada, ja za darmo tego nie chcialem scigąc ale jak na plejce nie ma nic to trzeba sie ratować takim szrotem

Opublikowano

Shen: W Halo 5 wyszukuje bez problemu pełne składy o każdej porze dnia i nocy w dowolny dzień tygodnia. Nawet pomimo tego, że community pewnie w 80% siedzi w USA. A w takim kooperacyjnym Firefight gdzie nie trzeba kompletować przeciwnych drużyn wedle skilla, to w ogóle komplet 8 graczy znajduje dosłownie w parę sekund.

Opublikowano

Panowie a o co wy się dziwicie z XBOX ONE trzeba umieć korzystać, chyba każdy pamięta łatwego który miał problem z FM5, jako jedyny nie mógł  znaleźć graczy później okazało się, że to wina rutera  :reggie:  Typowy klap każdy problem w swoim życiu  przypisuje XBOXowi.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

"gow 4 w złocie no to tydzień przerwy i jedziemy z piątą częścią panowie"  :cool:

Opublikowano

Tymczasem studia wewnętrzne sony

homer-simpson-en-plein-effort-image-4486

na obrazku widoczne: Polyphony w trakcie produkcji Gran Turismo  7 (co za tasiemiec) oraz Sony odliczające dni do zamknięcia kolejnego "legendarnego" studia

Edytowane przez asax

Opublikowano

nie mogę sie doczekać tych pękających klaperskich dup w pazdzierniku

Warto sprzedać PS4 w tym momencie, w końcu jest to jedyna korzyść jaką można osiągnąć do końca 2016r na tej platformie. 

PS4 HAZ NO GAEMZ

Opublikowano

Dawno mnie tu nie było to odniosę się do postów z wczoraj.

FFXV dobry tasiemiec a Gears of war 4 zły tasiemiec. Czemu?

FFIII to największa s(pipi)ina znana ludzkości podzielona na 3 części. tzw dramat w trzech aktach a każdy nastepny bardziej s(pipi)ony. FFXV zapowiada się technicznym babolem na wszystkich konsolach poza prosiakiem.  Tak jak na skamieline last guardiana już w ciemno pre ordery składają i to na drogie limitki. 

Shen osoba która mówi że nie lubi tasiemców a gra w któreś tam części tych samych serii. Po to są sequele lubianych serii bo są lubiane. Czy to Gears of War czy God of War. Nie każdemu może to leżeć ale osoba która gra w remake VII części dragon questa (grałem w 2 dragon questy i jeden spin off Heroes wszystkie dla mnie są prawie identyczne stylistycznie i fabularnie)  i zamawia preorder ff XV. FF marka która od 15 lat stoi w miejscu i nie ma z nią żadnej dobrej gry.  (przynajmniej z głównej serii)

Bycie klapem to jednak specjalny stan umysłu. Naprawdę kitajce nieźle wam mózgi rozorały. Sequel nawet gówniany albo remake gry sprzed lat to goty bo japońskie ale jak to samo zrobi firma z ameryki lub europy to eeeeeeeeeee skok na kase albo niepotrzebna  identyczna kontynuacja.

Ja tam więcej nowości widziałem w gears of war 3 względem gears of war 2 niż w final fantasy XIII względem FF X czy XII. I bohaterowie zjadliwi a nie pizdeczki z dildo w (pipi)e.  Mówię dość spedaleniu tego forum! Wszyscy marsz zamówić preorder remastera historii super hetero ruchacza Ezio Auditore da Fiorenze!

:Coolface:

Opublikowano

Za 2h schodzi embargo godrizona 3, ale bedzie znowu bol dupy klapow, ze driveclub jest najgorszym racerem tej generacji :banderas:

Opublikowano

Gra ma premiere za 7 dni, a tu juz bedą sie pojawiac recenzje. To tylko pokazuje, jak MS jest pewny tej gry i z jakim hitem mamy doczynienia.

Opublikowano

Za 3 dni juz wychodzi. Wprawdzie rak wersja tylko dla bogatych

Opublikowano

86% czyli bardzo fajna, solidna, kolejna forza

Opublikowano

Używając terminologii bokserskiej końcówka roku wygląda tak:

1. God Fuckin Rizon 3 - prawy sierpowy w szczękę Sory z pełnym skrętem ciała...

Sony w stanie groggy...

2. Gears Of Fuckin` War 4 - poprawka prawym na wątrobę 

Sony chwieje się nieprzytomne w narożniku przy linach z grymasem bólu na twarzy, no i wreszcie...

3. Dead Rising 4 - dewastujący lewy sierp na szczenę i...

2v7wdut.gif

:Coolface:

Taka sytuacja...

Opublikowano

Nie przesadzaj. Sony ma w tym roku Last Guardiana i Final Fantasy XV w lepszej wersji na prosiaku ....

Nawet mi klapów nie żal :D

Opublikowano

86% czyli bardzo fajna, solidna, kolejna forza

na plejstejszon kolejne, solidne, fajne nic.

Opublikowano

Nie przesadzaj. Sony ma w tym roku Last Guardiana i Final Fantasy XV w lepszej wersji na prosiaku ....

Nawet mi klapów nie żal :D

Czemu nie wstawiłeś FFXV na pierwszym miejscu? Przestałbym dalej czytać... :Coolface:

Opublikowano

FH 3 - 91 na meta :obama:

:fsg: :fsg: :fsg:

Opublikowano
Forza Horizon 3 doesn't bring much new to the table, and it feels like I've now played the same game three times over. It's still good, and fun for newcomers, but it's definitely at the point of diminishing returns. Throw in a myriad of technical issues, and it's ultimately a disappointing sequel.

Technical issues bo pewnie nawet na PS4 Pro im nie poszlo  :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

FH 3 - 91 na meta :obama:

:fsg: :fsg: :fsg:

86 :kaz:

Opublikowano

Klapy widze ladna bieda na ps4 ze z nudow musza strone MC odswiezac :kaz:

Opublikowano

No liczą na beczke ale kratos gdyby kliknął w strone na mecie to widziałby, że niezaktualizowała się i jest 89

Opublikowano

89 xDDDDDD wróćcie jak będziecie mieli dobrą gre na tym szrocie. Tfu zwierzęta.

Opublikowano

40/100 od IBTimes UK ależ bym sie nadział na balasa. anulowałem preorder

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

40/100 od IBTimes UK ależ bym sie nadział na balasa. anulowałem preorder

Gdzie sa robozaury i ta ruda z plemienia tylko jakies samochoidy no i nie idzie na PS4 Pro 4/10.

Tak bylo.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.