Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wiecie, szczerze mowiac to na ocene DC wielki wplyw mial ubogi Singiel. Tutaj rzeczywiscie nie mozna nic ujac FH.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tak naprawdę konkurencją dla Driveclub jest PGR 4, który odstawia średniaka Polyphony w przedbiegach w każdym elemencie (za wyjątkiem grafiki) 

Podejrzewam, że jakby dali remaster PGR4 w HD i podbitymi teksturami to nawet dzisiaj na trasach miejskich wyglądałoby to przynajmniej bardzo dobrze.

Opublikowano

Forza 3 według mnie ładniej od drivecluba wygląda grałem w obie. Driveclub tylko deszczem wygrywa i to ledwo. Nigdy takiego zachodzącego słońca w grze nie widziałem i tylu detali jadąc. A dżungla i liście skąpane w słońcu oraz samo słońce co jakiś czas zza liści wychylające się. POEZJA . Nigdy tak żywych kolorów i tak dobrych świateł nie widziałem nawet na PC.

Opublikowano

Wiecie, szczerze mowiac to na ocene DC wielki wplyw mial ubogi Singiel. Tutaj rzeczywiscie nie mozna nic ujac FH.

niektóre redakcje zrobiły ponowne testowanie i ocenianie gry po updatech i zazwyczaj dostawal ocene o pół punkta wyższą, gra jest po prostu czerstwa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W pesa dostawal wpier.dol od kazdego, driveclub byl mu za trudny, nic dziwnego ze uciekl na loniaka do burakow z cofaniem czasu i januszowej fify

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

A w tlou jakie baty dostawał :banderas:

Opublikowano

Pewnie gierka byla zbyt seksistowska

Opublikowano

na tych obesranych padach od playstation nie da sie grać więc mieliscie fory bo już od 10 lat na nich gracie

Opublikowano

Forza 3 według mnie ładniej od drivecluba wygląda grałem w obie. Driveclub tylko deszczem wygrywa i to ledwo. Nigdy takiego zachodzącego słońca w grze nie widziałem i tylu detali jadąc. A dżungla i liście skąpane w słońcu oraz samo słońce co jakiś czas zza liści wychylające się. POEZJA . Nigdy tak żywych kolorów i tak dobrych świateł nie widziałem nawet na PC.

To weź lepiej sprawdź jeszcze raz. No i ten tekst, że wygrywa deszczem i to ledwo... ledwo....

Driveclub ciągle niszczy inne gry wyścigowe, co nie zmienia faktu, że demko forzy już było lepsze ogółem od gry Sony.

Opublikowano

Ja usłyszałem ostatnio od kolegi z forum że pady od ps3 są lepsze od tych od xboxa 360 . Z nimi się nie dogadasz :D

To ty sprawdź na dobrym tv z hdr

Edytowane przez blantman

Opublikowano

moldar ocenia na yt wiec spoko on sie zna

Opublikowano

Na wspolnej juz puszczaja w hdr blantman?

Opublikowano

Forza 3... lepiej zalaczcie sobie Pyongyang Racer i poznajcie prawdziwy feeling jazdy po stolicy jednego z najbardziej niedostepnych panst swiata. Jak to jest zrobione  :obama:   ruch uliczny oddali jak w rzeczywistosci. a nie open worldy.

Opublikowano

Dobra skonczcie juz pier.dolic o tych modelach jazdy i powiedzcie czy dobra fabula jest w tym FM3.

Opublikowano

W Front Mission 3? Świetna.

Opublikowano

Najlepsza. Lepsza niż życie.

Opublikowano

Gierke dla mnie obrażają :(

Opublikowano

Dobra skonczcie juz pier.dolic o tych modelach jazdy i powiedzcie czy dobra fabula jest w tym FM3.

ZA(pipi)ISTA . Lądujesz w Australii jako BOSS festiwalu nowe horyzonty. I wygrywając wyścigi zdobywasz fanów na fejsie. Im więcej fanów tym lepsi sponsorzy i można ulepszać miasteczka festiwalowe albo tworzyć nowe. Dodatkowo wraz z najlepszym mechanikiem Warrenem poszukujesz zapomnianych aut jak np za(pipi)isty off road Lamborghini. Masz też swoją własną bucket list na której systematycznie wykreślasz następne rzeczy.  Jedyna dobra gra z Big Bossem na konsolach obecnej generacji

Opublikowano

Jak można porównać grę z otwartym światem do gry która nie pozwala Ci nawet na chwilę zjechać z asfaltu bo już zaczyna się magiczne odliczanie xD

Jedyne co lepiej wygląda w DC to deszcz no ale halo może dla tego, że to korytarze a nie gra z otwartym światem ? 

Po za tym jeżeli gra oferuje coś takiego jak HDR i ktoś może skorzystać z tego efektu to czemu miał by tego nie robić przecież gra wygląda w tedy jeszcze piękniej i ktoś kto nie miał szansy tego spróbować może niech wstrzyma się od głosu. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wyścigi na zamkniętych torach to największe ścierwo gejmingu.

Opublikowano

Zamiast pisać o pierdołach to obczajcie sobie co Michel Ancel wrzucił na swoim profilu na instagramie. Do tego jeszcze ten podpis :wub:

14369192_953707601400156_870489880195078

michelancel Somewhere in system 4 ...
- Thanks #ubisoft for making this possible !

Dla nieogarów: Hillys czyli planeta na której miała miejsce akcja Beyond good and evil też znajdowała się w system 4 ;D

Opublikowano

Najlepszy argument do tej pory - wyścigi z otwartym światem to inny gatunek od wyścigów w korytarzyku xD 

tylko co z tego wynika?

nie jestem fanem ścigałek, ale serio wolę, żeby auto nie znikało jak wyjadę milimetr poza trasę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.