Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze że ms dba tak niesamowicie o kinekta. Tak dobrze być zielonymi <3

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czy dba, czy nie dba - właściwie nikogo to nie obchodzi, bo nikt tego nie używa.

tyle tylko, że MS strzelił sobie w stopę wciskając ten badziew do każdego pudła z łanem - i dając cenę 500$
w dużej mierze przez to przegrali

Opublikowano

Czyli Shen polecisz z językiem na brodzie do sklepu, a później będziesz zdziwiony, że nie ma co z tym zrobić?:P

Opublikowano

Właśnie, Ms wciskał tego kinecta, później się z tego wycofali i na koniec uśmiercili , o tym już Don nie wspomni

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Oj tam oj tam, to tylko typowy don.

Opublikowano

No ale kogo tu Kinect obchodzi? Ja po kamerkę nie leciałem do sklepu, a Shen naiwnie myśli, że będzie z tego coświęcej niż pierdoła i się bulwersuje, że twierdzę inaczej.

Piękne później będą te lamenty o przycisk do papieru za 1800 zł :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Czyli Shen polecisz z językiem na brodzie do sklepu, a później będziesz zdziwiony, że nie ma co z tym zrobić? :P

Sprzęt nie jest badziewiem jak piszesz, no ale skąd mozesz wiedziec jak nie testowales nawet. Gogle są świetnie wykonane, doskonale leza na glowie. Cena biorac pod uwage konkurencje tez nie jest wygorowana. I nie, nie biore na premiere, nowa technologia, kto wie jakie choroby wieku dzieciecego moga sie pojawic. Zakup planuje na druga polowe przyszlego roku, jak uda sie ograc wszystkie megatony jakimi uraczy Sony w styczniu/lutym.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

XD Ja piszę, że to będzie badziew bo Sony to oleje po czasie, a Ty mi tu piszesz, że nie bo dobrze na głowie leży :P No coś nie pykło jak pisałeś tego posta,heh.

Opublikowano

Dobrze, wierzymy Ci.

Opublikowano

ja też kupuje czapkę jak dobrze mi leży na głowie, no ale przed wydaniem kilkuset złotych na hełm zabawke to bym sie jednak troche zastanowił

Opublikowano

XD Ja piszę, że to będzie badziew bo Sony to oleje po czasie, a Ty mi tu piszesz, że nie bo dobrze na głowie leży :P No coś nie pykło jak pisałeś tego posta,heh.

Jeszcze powiedz, że kupisz ten badziew.

chyba cos przeoczylem w twoim pierwszym poscie

Opublikowano

Cos czuje ze zainteresowanie Dona VR zbiegnie sie w czasie z premiera Skorpio :Coolface:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

do tego czasu vr zdechnie, albo Sony zgarnie wiekszosc rynku

Opublikowano

To po prostu filozofia Klapów. Ich Sony wytrenowało, w zasadzie podobnie jak producenci telewizorów swoich frajerów klientów, czy Apple swoich fanów. "Masz, masz, łap, aport!". I taki klap biegnie z wywieszonym jęzorem. W tym roku pobiegną po Pro, a potem za rok po Pro slim i za kolejny po Pro Pro z obowiązkowym Hełmem VR, którego Sony porzuci po miesiącu tak jak Vite i ps move  :)

na ten moment to wiekszosc botow poleciała z wywieszonym jezorem wymienic xbona na slimke

A to nie Ty trąbiłeś, że sprzedajesz fata i kupujesz pro razem z ff15? :obama:

jak bym miał kase to bym wymienił fata na slimke w wersji z gyrosami.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

no widzisz jak ladnie wytresowany jestes przez micro, tylko kasy brak ^_^

Opublikowano

Jeszcze powiedz, że kupisz ten badziew.

chyba cos przeoczylem w twoim pierwszym poscie

To kilku kolejnych postów rozumiem udajesz, że nie było XD Weź się nie ośmieszaj.

Cos czuje ze zainteresowanie Dona VR zbiegnie sie w czasie z premiera Skorpio :Coolface:

No na pewno, tak samo jak poleciałem po Kinecta, c'nie hav7n?

Opublikowano

Co za balas nie szanuje Scalefuckinbound??????

Co do VR - bardzo nie podoba mi sie to, ze pokazują sie juz głosy, ze ta technologia moze negatywnie oddziaływać na wzrok oraz prowadzić do chorób o podłożu neurologicznym. Pamiętając to, ze nawet przy głupim 3D niektórzy mieli nudności/problemy to VR jest duzo bardziej "inwazyjna" forma wyświetlania obrazu. Ja tego nie kupuje.

Cholera, ostatnio ogrywam japoński szajs na PS2 i jak pomyśle, ze na obecnej generacji konsol mam tak samo chuyowego pada brac do ręki to coraz bardziej mysle o tym by kupic łoniaka ske - nie dość ze piękny to obsługuje najwygodniejszej pada na świecie. Tylko czemu Person i Nioh na tego mesjasza nie wyjdą ;((((

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

(pipi) dzięki za spoiler :/// mam nadzieje ze zostaniesz ukarany

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

gj2mG1o.jpg

A Yeti co tam 900p i stawianie totemu ? xDDDDD

Opublikowano

Zaraz będzie sadził zdjęciami z drajwklaba..
w HDR którego nie wspiera żadna gra na playstation (xD)

btw. takie 4k to nie 4k !
tylko Playstation Pro może to udźwignąć!
..a nie, przecież jest za słabe  :reggie:

Opublikowano

gj2mG1o.jpg

A Yeti co tam 900p i stawianie totemu ? xDDDDD

Nie inaczej, a oprócz tego wykorzystywanie wallhacków :yao:

Opublikowano

kyokushan xdddd ahahahha

dawaj ziomuś pisz jak najwięcej

Opublikowano

(pipi) dzięki za spoiler :/// mam nadzieje ze zostaniesz ukarany

Retrospekcje to dla Ciebie spoiler nie mając pojecią o czym są? Dobry mefedron widzę w niedziele sprzedają.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

są o dzieciństwie drake'a. Dla mnie to spoiler. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.