Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Kyokushin to jak to było dokładnie z tym robieniem 60 fps z 30 za pomocą motion flowa? :obama:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

(pipi) dzięki za spoiler :/// mam nadzieje ze zostaniesz ukarany

Retrospekcje to dla Ciebie spoiler nie mając pojecią o czym są? Dobry mefedron widzę w niedziele sprzedają.

jednoplatformowiec i tak nie zagra
Opublikowano

Mefedron  :bluber:

Opublikowano

Kyokushin to jak to było dokładnie z tym robieniem 60 fps z 30 za pomocą motion flowa? :obama:

Kup sobie Samsunga daj tam maxa upłynniacz (chociaż nawet wystarczy na średnie w tej marce) i masz jak znalazł. Jednak warunek jeden, animacja musi być stałe 30 fps. Na Braviach nowych tego nie uzyskasz, natomiast na tych lepszych starych do 2013 roku wystarczy dać koniecznie tryb filmu auto 1 oraz motion flow płynny lub wysoki w jeszcze starszych. Jak nie wierzysz zapytaj Gmeru, sam ostatnio nawet o tym wspominał.

Wiedzę mam sporą na wiele tematów a kto się będzie śmiał to jego sprawa. Ja mam wy(pipi)ane na minusy, krytyke itp. wystarczy nawet, że jedna owieczkę z kilkuset wyciągnę z gówna a dla mnie to i tak będzie spory sukces. 

Nie trolluje ani na ten temat co do motion ani tym bardziej co do paćki piaskowej w U4 :yucky:

Zresztą kto bardzo chce, to sam się może przekonać :reggie:

Opublikowano

A grasz w gry czy tylko graficzka?

Opublikowano

Kurde to tu konsole każo wymieniać, żeby grać w 60 fpsach, a wystarczyło kupić samsunga  :/

Opublikowano

mistrz, juz chyba kazdego dekla z gameonly tu przywialo xDDD

a czemu obraz w u4 to do ciebie packa a nayebany filtrami i ziarnem order juz rewelacja graficzna?

Opublikowano

A grasz w gry czy tylko graficzka?

Ostatnio giery coraz mniej mnie cieszą ponieważ są coraz (pipi)owsze i często po 20 min przestaje grać np. przedwczoraj taki Lords of the Fallen - co to (pipi)a ma być?

Tak naprawdę dobrych gier na tej generacji to mogę policzyć na palcach jednej dłoni: Bloodborne, MGS5, Dark Souls 3, Wiesiek 3 no i niech będzie ten U4.

Kilka gier leży specjalnie dla grafy na półce min. Order, Killzone bo do gry dobrej to im bardzo daleko.

@Ficuś

Order nie ma ziarna ponieważ była aktualizacja dzięki której można to (pipi) wyłączyć.

Opublikowano

xd ale wiesz że motion flow znacznie zwiększa input laga co za tym idzie jego świadomy wybór to patologia?

Opublikowano

@Nobody

Pewnie, że wiem, ale co z tego jak on mi nie przeszkadza w grze i bez problemu przechodzę gry na najwyższych poziomach trudności ba mało tego w takim np. DriveClub lepiej drifty mi wychodzą bo mam stabilny obraz a nie jakieś smużenia, przeskoki i utratę ostrości w ruchu.

Z tym lagiem to na forum tak przesadzacie jakbyście byli jakimiś mistrzami świata w strzelanki i każdy ułamek sekundy się liczył.LOL.

Dodam jeszcze, że lag tv to nie wszystko do tego trzeba doliczyć jeszcze lag konsoli oraz pada :reggie:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Kyokushinman a nie myślałeś, że przez swoje ustawienia w tv gdzie masz na(pipi)ane wszystkie wyostrzacze obrazu i inne filtry Uncharted u Ciebie wygląda jak wygląda, a u innych jest normalnie?

Bo na forum jeszcze chyba nikt na to nie narzekał, a masa ludzi ograła

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jakbym miał grać w gry na trybie gra czy kinowym to bym nie grał w gry w ogóle. To tak jak patrzeć na świat przez przeciwsłoneczne google, uprawiać seks zakładając ciasną gume lub lizać cukierek przez szybę. Chociaż szczerze to chyba nawet gorzej.

To jak ja mam ustawione pięknie wszystko pokazało jak ND w (pipi)a leci.

Będzie aktualizacja U4 pod HDR to hmm...każdy to zobaczy. No chyba, że ustawi wszystko w tv na min lub go po prostu wyłączy hehe.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Jesteś niesamowity.

Pisz więcej, tyle ludzi tkwi tu w ciemności i niewiedzy.

Opublikowano

Pewnie, że wiem, ale co z tego jak on mi nie przeszkadza w grze i bez problemu przechodzę gry na najwyższych poziomach trudności ba mało tego w takim np. DriveClub lepiej drifty mi wychodzą bo mam stabilny obraz a nie jakieś smużenia, przeskoki i utratę ostrości w ruchu.

Z tym lagiem to na forum tak przesadzacie jakbyście byli jakimiś mistrzami świata w strzelanki i każdy ułamek sekundy się liczył.LOL.

Dodam jeszcze, że lag tv to nie wszystko do tego trzeba doliczyć jeszcze lag konsoli oraz pada :reggie:

ale tu nie chodzi by byc masta prosem ale by zwyczajnie nie odstawać od innych graczy. hmm, a w slashery, szczególnie na wyższych poziomach to jest już patola czy nie? jej taki DMC pewnie też wcale nie potrzebował remastera w 60 fps, bo wystarczył zwykły samsung ;/

Opublikowano

(pipi) dzięki za spoiler :/// mam nadzieje ze zostaniesz ukarany

Retrospekcje to dla Ciebie spoiler nie mając pojecią o czym są? Dobry mefedron widzę w niedziele sprzedają.

jednoplatformowiec i tak nie zagra
:yao: Chyba ty
Opublikowano

Siema klapy. Mendrek nawet w weekend walił swoje farmazony? Boże co za przegryw. No nic wracam do gry, która jest 9/10 na meta i karolek w nią nie zagra w takie gra się najlepiej.

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

samochodziki xdddd

Opublikowano

tez bym pokwiczal z samochodzikow ale koncze robic 100% w DC wiec chyba nie moge :dog:

bierz sie za DLC kermit, trasy w japonii to sztos, a buggym mozna nawet z trasy zjechac na bloto :banderas:

Opublikowano

original.jpg

Opublikowano

japonie mam wysmyrana ale blota musze poszukac

Opublikowano

kermit-and50-cent.gif

Opublikowano

Da się tak zrobić w DC?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.