Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wspólnie znajomi na PSN.

Myślisz, że napierdalałbym na dwa konta? Nie sądzę.

No, ale na GO ciężko zrozumieć. Nawet proponowałem im imprezę ze mną i kumplem no, ale boją.

to dlaczego miałes na forum pe te sam avatar z real photo jak ten ukanio na GO?

i dziwnym przypadkiem macie bardzo podobne gry odpalone xd kyokushisnzoosndwo jara sie FC 4 kolega ukanio tez wielki fan, obaj platynka w orderach

serio (pipi) przechodziles dwa razy ordera zeby miec fejczurowe konto xDDDDDDD

Nawet takie same telewizory chlopy maja - Sony W829 - to jest przyjazn !

Sami przecież chcieliśmy kupić telewizor 4K, który polecał bartiz nie mów, że nie :yao:

Jazda na podwojnych kontach na forum i psn, podejrzewam ze sam Elliot by wymiekl jakby zobaczyl Kyokushinmana grajacego ze soba samym multipleyera na dwoch kontach psn w tym samym czasie klocac sie o telewizorach i ich wlasciwosciach.

9a7a494a45da0d34c941ba67868c3262.png

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie wiem co tu się dokońca dzieje więc zarzuce klasykiem

tumblr_oehdxzwcuN1vrcbv0o1_1280.png

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Dobra fraglesie z gameonly, czytaj uważnie, tak, ty

GDZIE (pipi) SIĘ PATRZYSZ W BOK, NA TEGO POSTA SIĘ PATRZ CI POWIEDZIAŁEM

a więc tak, mam ciebie na oku. wyrwałem chwasta irasa, wyrwałem chwasta jerome'a, wyrwę i ciebie. lepiej się pilnuj.

0_0_710025815_Muka_przez_Dexter_middle.j

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@rajuś

Hehe jedyne co możesz to mnie zbanować, ale na pewno mnie nie wyrwiesz, to nie ta liga co Iras :reggie:

Mało tego jak tak będziesz dalej skakał to psychicznie ucierpisz na zdrowiu... ba już się tak powoli dzieje z tobą. Po co ci to?

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Sony chyba wraca do swojej standardowej sperdolyny :) Slim wygląda jak kupa, pro jak dwie kupy, a teraz się okazało że box dołączony do VR który działa jak rozdzielacz sygnału nie wspiera hdr xd Czyli jeżeli jesteś szczęśliwym posiadaczem vr i prosiaka to będzie się trzeba yebac z kablami żeby pograć z hdr xdd Bardzo to wszystko przemyślane.

Oczywiście jest jeszcze opcja że VR nikt nie kupi i wtedy już będzie cacy :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Hehe jedyne co możesz to mnie zbanować, ale na pewno mnie nie wyrwiesz, to nie ta liga co Iras :reggie:

no do irasa troche ci brakuje 

Opublikowano

iras, juras, kyoko, extrakty... Wszystko mi się zlewa w jednego bezbeka

Opublikowano

iras mowil ze rockstar powinno sie od ubi uczyc jak robic sandboxy i model jazdy w watchdogsach jest pod kierownice

exktrakt byl fanem wyscigow dlatego sprzedal xbona na rzecz konsoli z jednymi wyscigami (co e3 obiecywal samobojstwo jak nie pokaza nowego gran turismo)

juras nie wiem co pyerdolil bo nigdy nie rozumialem tego co chcial napisac

a kokoshaolin ma cyberkolege ktory zostal zbanowany za multikonto dlatego zaczal pisac na jego koncie i razem przechodza te same gry i jeden robi drugiemu zdjecia tego samego telewizora podczas gry w until dałn

Opublikowano

Beka, że psycholem zawsze musi być klapek.

Opublikowano

jeszcze byl lemonka aka podbijamy swiat razem z irasem i jurasem wymyslajac intrygi na ircu

Opublikowano

I te jego fotki sprzętu jak chciał udowodnić, że mówi prawde. xD

Opublikowano

no przeciez go nakrylem jak lem udowadnial, ze ma ps4 pokazujac konto jurasa :D

szkoda, ze do naszego console wars nie zdezertowal kkrt (ten zawinal z tego co widze na neogaf) bo to dopiero byl bekowy rycerz blachy albo jakis koles co gadal, ze robi w ubisoft przy asassin creed3 i pierwszy target render to realtime i chcial sie zakladac z wszystkimi o to, ze tak bedzie wygladac full, a chwile przed premiera slad po nim zaginal 

siedzial ktos dluzej np na neoplus/nikogo? tam tez takie ostre przypadki czy serio te gameonly jest takie wyjatkowe ze na 10zarejestrowanych tam osob 8 to takie agenty xD

Opublikowano

Na nikogo jest kilku Fanboyów ps4 bez ps4 takie nasze karolki i figara i jeden typ który czeka tylko na tlg o 2009 roku

Opublikowano

ale yebali cie ostro gdy przez pewien czas zostales tam sam jedyny rodzynek kochajacy xboxa gdy wszedzie obok byly wsciekle klaperskie bestie :P

Opublikowano

siedzial ktos dluzej np na neoplus/nikogo? tam tez takie ostre przypadki czy serio te gameonly jest takie wyjatkowe ze na 10zarejestrowanych tam osob 8 to takie agenty xD

Nie siedzialem ale pamietam ze Gulash to porzadny kolo.

Opublikowano

Na nikogo jest kilku Fanboyów ps4 bez ps4 takie nasze karolki i figara i jeden typ który czeka tylko na tlg o 2009 roku

czy jeden z nich to czychu3? 

Opublikowano

gulash zainteresowal mnie konsolami dzieki tym kilku czarnym stronom gdzies pod koniec kazdego wydania secret service wiec nigdy zlego slowa o nim nie napisze

Opublikowano

yeti i sylwan sa chyba z neoplus

Opublikowano

ale yebali cie ostro gdy przez pewien czas zostales tam sam jedyny rodzynek kochajacy xboxa gdy wszedzie obok byly wsciekle klaperskie bestie :P

no yebali strasznie bo cokolwiek nie napiszesz to obrócą przeciwko tobie. Ja lubiłem tam wpadać od czasu do czasu i popisać, tak samo jak idziesz do zoo to czasem pozwalasz sobie oglądać małpy z bliska tuż za kratami.

Opublikowano

No Gulash juz od samego SS mial duzy wklad do rozwoju popularnosci konsol w naszym kraju.

Opublikowano

yeti i sylwan sa chyba z neoplus

a sylwan to nie z gejolny? xd

Opublikowano

jeden chuy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.