Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

parter suko 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

I po co to pękanie pupy? Podaj mi ręke, jestem Masorzystą

Edytowane przez oFi

Opublikowano

pisałem oczywiscie do niej 

tumblr_obcay9Js2N1vrcbv0o1_250.png

Opublikowano

Jak na razie to mam wzrok za dobry jak na U4.

Widzę wszystkie graficzne błędy, których ty np. nie jesteś w stanie dostrzec.

Aha. Za dobry wzrok na U4.

Weź idź już.

Opublikowano

pisałem oczywiscie do niej

tumblr_obcay9Js2N1vrcbv0o1_250.png

Jej do tego nie mieszaj bo Ci do butów nasika.
Opublikowano

bluber ma sztame z kjoszukiszmanem :pawel:

Opublikowano

TLOUR akurat wygląda lepiej niż U4.

Czysty obraz bez paćko-piasku, 60fps, lepsze cienie, Joel ma chyba więcej trójkątów na twarzy niż morda Drejka, lepiej wykonane włosy postaci (w U4 to jest (pipi) jakaś porażka, dzieci w podstawówce kredkami lepiej rysują) itd.

@Fanek

Chyba to co ja.

Ty jesteś ciężko ślepy skoro dla ciebie lepsze cienie są w TLoUR w 60 fps niż w U4. Przecież w TLoU cienie są TRAGICZNE w 60 kl/s.

Opublikowano

Najważniejsze pytanie czy mafia II < Mafia III

Inaczej nie kupuje

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ponoć fabuła wciąga bardziej niż w mad max i far cry!

Opublikowano

Najważniejsze pytanie czy mafia II < Mafia III

Inaczej nie kupuje

A po co kupować jak można obejrzeć na youtube za darmo. 

Opublikowano

Spóźniles się kratos o parę stron

Dobry sredniaczek z tylko dobra fabuła i bardzo dobrym multi shoterem. Czyli jak każda część bez fajerwerków.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

podziwiam ze jeszcze odpisujecie ukoniowi, karmicie trolla a potem placz czemu tacy ludzie wchodza do cw

Opublikowano

ostatnia dobra konsola

Użytkownik Bartoszek o konsoli Play Station 3. Z Xboxem nigdy nie było tak dobrze ahahah xdddd

Opublikowano

ostatnia dobra konsola

Użytkownik Bartoszek o konsoli Play Station 3. Z Xboxem nigdy nie było tak dobrze ahahah xdddd

Przecież on pisał o ps2 lulz

Opublikowano

najbardziej spier.dolona technologicznie konsola ever, ktora obronila sie grami

Opublikowano

sory przeziębiłem sie (pipi)a :pipi:

Opublikowano

Szkoda ze xbąk pierwszy nie obronił się za to niczym :dynia: konsola do fifki swego czasu wylacznie

Opublikowano

najmocniejsza konsola szóstej generacji, najlepsze wersje multiplatform, rewolucyjny usługa sieciowa, którą sony nieudolnie skopiowało dopiero 5 lat później. Genialne gry Bioware, Halo, Ninja Gaiden, PGR.

ale co taki janusz, z umysłem zamkniętym niczym puszka sardynek, może wiedzieć o oryginalnym xboxie. 

Opublikowano

Może dlatego, że Xbox nie dość że spóźnił się ze swoją konsolą o cały rok, to grywalne gry miał rok po premierze. Każdy szanujący się gracz miał swego czasu ps2. Poza tym usługa siecią botów w Polsce nie była dostępna przez większą czesc generacji, bo Spencer uważal że Polska należy wciąż do Rosji.

Jak online wyszedł na ps2 to miał pełne wsparcie, a slimka miała już wbudowana kartę ethernetowa. Niezapomiany online w pes6.

Ja już nie wliczam poziom exow pokroju metal gearow i Gran turismo 4 które każdy szanujący się gracz ma głęboko w serduszku.

Nie bez powodu była DOMINACJA JAK ZA CZASOW Play Station 2.

Do dzisiaj wciąż żywa maksyma.

Opublikowano

vs ekluzywne mgsy, finale, dmc, pesy, jak and detery, silent hille, xenosagi, valkyrie profile, god of wary, wipeouty, ico, sotc, okami, gt3 i 4, sly, tekkeny, ratchety, yakuzy

Opublikowano

(pipi) i już zaczynacie porówania. Rozmawiamy o klasycznym xboxie, nigdzie nie napisałem że PS2 było gorszą konsolą. Ba, było naprawdę świetną konsolę, doskonale skrojoną na miare swoich czasów, efektem mądrej polityki Sony. 

I tak było to okres dominacji, każdy myślący człowiek to potwierdzi. Ale xbox z pewnością nie był słabą konsolą, a gdyby jego biblioteke do obecnej generacji to wypada jak mesjasz

Może dlatego, że Xbox nie dość że spóźnił się ze swoją konsolą o cały rok

nigdzie się nie spóźnił, Microsoft zwyczajnie nie był zainteresowany tym rynkiem wcześniej, Spóźniło to się Sony z PS3 

Poza tym usługa siecią botów w Polsce nie była dostępna przez większą czesc generacji, bo Spencer uważal że Polska należy wciąż do Rosji. 

ehh nie wiem w ogóle jak z tobą dyskutować. Raz, że nikt nie miał problemów z grą przez Xbox Live więc de facto była dostępna, po drugie pomyliły Ci się generacje bo oficjalne wsparcie zaczęło się dopiero w erze 360, po trzecie Spencer był wtedy zwykłym pionkiem (nadal jest?) o ile pracował wtedy w ogóle w MS

i proszę nie baw się w mendrka i nie porównuj usług sieciowych dostępnych na PS2, do zunifikowanego dla wszystkich użytkowników Xbox Live

Poza tym dostrzegam lekką hipokryzję, Wyśmiewasz to, że twoim zdaniem xbox nadawał się tylko do fify, a sam jako dealbreakera podajesz multi w pes6 na ps2. 

Opublikowano

TLOUR akurat wygląda lepiej niż U4.

Czysty obraz bez paćko-piasku, 60fps, lepsze cienie, Joel ma chyba więcej trójkątów na twarzy niż morda Drejka, lepiej wykonane włosy postaci (w U4 to jest (pipi) jakaś porażka, dzieci w podstawówce kredkami lepiej rysują) itd.

@Fanek

Chyba to co ja.

Ty jesteś ciężko ślepy skoro dla ciebie lepsze cienie są w TLoUR w 60 fps niż w U4. Przecież w TLoU cienie są TRAGICZNE w 60 kl/s.

Myślałem o 30fpsach pisząc to, co nie zmienia faktu, że w U4 są niewiele lepsze też w niskiej rozdziałce z masą ząbków.

Opublikowano

Tej a w GOW 4 na PC to można zagrać w 4K i 60 fps myślicie, że te ustawienia to dalej za mało na potwora graficznego jakim jest u4 ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.