Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Gra chodzi na Unity wiec PC pewnie odpada przez (pipi)owa optymalizacje.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czarus co przycpał, obema. Daj znać jak na tym twoim x-dzbuku wyjdą takie gry generacji jak TLoU, Bloodborne czy U4, bo na razie to jedynie możesz tę exy do kupienia na windows postawić przy bobie budowniczym z DQ.

Już niedługo, slasher generacji od Team Ninja, jrpg generacji od Atlus, rpg zjadajacą graficzne Wieska na ultra, z zadaniami od kolesia od czerwonego barona, kolejna magiczna pozycja od Uedy, która zapadnie w serduszkach graczy na długie lata jak ICO i SOTC, jest jeszcze Nier i Yakuza, w którą pewnie chętnie byś zagrał, ale nie dla psa kiełbasa, dla pana to!!!

Przyszłość zapowiada się jeszcze lepiej. Nowy GoW, który wprowadza tyle świeżości do serii, co wszystkie części girsów i gejlo wydane do końca roku 2030. Days Gone, Spider man, nowa gra Kojimy, Dreams, Detroid i cała rzesze oryginalnych, nowych ip. A spencer co? Halo wars, halo 6, Forza wózki inwalidzkie, halo 7, halo odst 2, forza wózki widlowe, kolejne takie same Girsy jak pierwsza część, Forza gokardy, zapomniałem o crapdown i tym guwnie od rare. Oczywiście wszystko do kupienia na windows store.

Beeeeeczka z tej spencerowskiej biedy.

:yao:

Opublikowano

Czysta brudna prawda

Opublikowano

Forca, girsy, halo

pięknie dupsko pękło

Prawda w du.pe kole.

Opublikowano

3124437-6.jpg

W FH4 bedzie mozna wsadzic do warthoga pudziana i strzelac w czasie jazdy, w HALO6 bedzie mapa z obrona lambo przed locustami a w Girsach unikatowe bronie z Halo do strzelania w kangury.

Mielenie marek na 1000 sposobow.

A ci i tak kupia :yao:

Opublikowano

Dragon Quest Builders?

klapiarze wreszcie okrywają Minicrafta, brawo

poza tym, czy ta gra nie jest też do ogrania na ps3 i vite ? xD

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Forca, girsy, halo

pięknie dupsko pękło

Czerepak w du.pe kole.

Poprawilem.

poza tym, czy ta gra nie jest też do ogrania na ps3 i vite ? xD

Dobrze ze nie jest na windows store, jak te xboxowe "exy".
Opublikowano

takiego exa to sobie w dupę wsadź xD

pewnie jakby sony nie posmarowało to by ta podróba mainkrafta też na andraida wyszła 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

W FH4 bedzie mozna wsadzic do warthoga pudziana i strzelac w czasie jazdy, w HALO6 bedzie mapa z obrona lambo przed locustami a w Girsach unikatowe bronie z Halo do strzelania w kangury.

Mielenie marek na 1000 sposobow.

A ci i tak kupia :yao:

nie zapomnij o cccomb breaker i generale raaaaam

beka goni bekę

Opublikowano

A co, Forcy się wstydzić? Gearsów i Halo? Fantastyczne gierki, póki są tak dobre niech wychodzą cały czas, szczególnie Forza. A od czasu do czasu można zagryźć bardziej lub mniej udanymi Sunsetem, Quantum Break, Scalebound, Dead Rising, Recore i innymi kozak k,urwa gierkami. Gierki sprzed lat też są, tylko za darmo w ramach BC a nie $20 piękny kawalerze za podbicie rozdzielczości. Klapy by chciały mieć chociaż takie trzy serie. Mają aż Uncharted, bo Gran Turismo to xdddd, a w szuterki pokroju Killzone Shadow Fall grało pewnie 5 000 w szczytowym momencie. Przewiduję jakiś skok popularności jak party się zbierze i zacznie odkurzać tą jakże zacną grę na złagodzenie bólu du,py, ale to tyle.

KillZone 2/3 mi się podobało. SF na PS4 nie za bardzo, jakoś nudna gierka to była :D.

Co się tyczy  PS3 podobał mi się jedynie KZ 2/3 oraz Uncharted 1-3. Nic mnie bardziej z EXów nie wciągnęło.

W zeszłym roku ogrywałem Wszystkie EXY z XB1 oraz GoW 1/2/3/J.

Porównując te dwie platformy MS bardziej trafił w moje gusta i tyle.

PS

FH3 na PC jest IMO dobrze zoptymalizowana i wygląda super, a 60 FPS robi swoje :D. ReCore też mi się podoba ale końcówka to przegięcie.

Edytowane przez Elninio

Opublikowano

Przegięcie tylko IMO czy nie IMO?

Opublikowano

od kiedy mejm zakaził się WC?

Opublikowano

Obrazaja mu plejstejszyn, przecie musial zareagowac.

Opublikowano

Najważniejsze pytanie, czy jest coś na konsoli od spencera czego nie ma na windzie? Indyki się nie liczą.

Opublikowano

Najważniejsze jest to, że ulungi od plejstejszyn nie zagrają nawet w te indyki. Lapek z biedry jednak trochę kosztuje. 

Opublikowano

Mejm jaki suchy trajhard. No tragedia bo w najlepszym racerze na rynku można jeździć kapitalnie odwzorowanym pojazdem z innej kultowej gry za frajer. No nie wiem jakie jeszcze katastrofy czekają na nas w modern gejmingu :P

Opublikowano

Witam, 

kupiłem GoW 4 na Xboxa 
ściągnąłem sobie też za friko na PC i tniemy z kumplem w hordę, wiecie - tak jak a splicie, ale jednak lepiej 

Pozdrawiam niebieskim bezgirsów

Opublikowano

Ty to już morde lepiej zamknij

Opublikowano

Mejm jaki suchy trajhard. No tragedia bo w najlepszym racerze na rynku można jeździć kapitalnie odwzorowanym pojazdem z innej kultowej gry za frajer. No nie wiem jakie jeszcze katastrofy czekają na nas w modern gejmingu :P

Forza 4, Girsy 5, Halo 6. Jak widac, jest to ciag. Bo boty na kolanach beda ciagnely Spenserowi.

Opublikowano

Jor tirs ar deliszys :) Jeszcze te prostackie teksty, no bo argumentów zero - tylko ból, że dwudziesta część kolejnej serii MS nadal po ponad dekadzie jest topową produkcją w swoim gatunku :)

Czekam na grę w stylu XCOM w uniwersum Gears of War :fsg:  Do it Phil, niech mejmom tego świata pękają żylaki :)

Opublikowano

You're gonna gargle mayonnaise.

:)

Opublikowano

Granie w girsy na pececie jak zwierze. Podłącz jeszcze kierownicę do tego i strzelaj klaksonem

Opublikowano

DQ bob budowniczy już taka sama średnia jak girsy od randomów.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Czasami sie zastanawiam czy Don nie jest jakimś alter ego Yetiego dla wyrównania równowagi tyle że z bardziej spięta dupą.

Opublikowano

Trzeba mieć wyobraźnię by widzieć jakiekolwiek podobieństwo między mną a tym bezbekiem :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.