Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

z postow Yetiego jeszcze czasem sie posmieje, a Ty Don masz jedna z najbardziej spietych dup w calej historii wc

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

(pipi), zostawcie tą papugę spencera, czy to do was dociera, że bob budowniczy ma taką samą średnią co mariusz pudzianowski od randomów, a na dodatek nie można go ograć na laptopie, co automatycznie robi z tej gry pozycje lepszą.

Hahaha, spencer, aleś żeś zarznął pudziany, kwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiik :yao:

Szkoda, że kolejna beka z zielonych robaków dopiero przy premierze gejlo wars 2.

Opublikowano

Ja jednak myślę, że beton co udaje, że troluje, a gdy coś nie idzie po jego myśli to udaje, że go na forum nie ma jest 10x bardziej spięty, heh.

Opublikowano

Ja jednak myślę, że beton co udaje, że troluje, a gdy coś nie idzie po jego myśli to udaje, że go na forum nie ma jest 10x bardziej spięty, heh.

Mówisz o swoich kolegach po każdych targach, czy może o sobie, jak na początku historii xbona znikłeś na kilka tygodni. W CW pisali, że bujasz się na krześle w pokoju bez klamek i powtarzasz sobie, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie...

:kaz:

Opublikowano

ogolem uwazam, ze spieci to sa glownie ci, ktorzy do ignorow wrzucaja innych uzytkownikow, do mnie to nie pojete, ze tak kogos moze irytowac czyis post, ze nie moze na niego patrzec i go czytac i wrzuca uzytkownika do ignorow

Opublikowano

Bo Ty akurat wiesz dlaczego ludzie innych do ignorów wrzucają ;)

Opublikowano

Granie w girsy na pececie jak zwierze. Podłącz jeszcze kierownicę do tego i strzelaj klaksonem

mam jeszcze pada od 360tki

gra działa wchvj dobrze na kompie, tylko tekstury doczytują się po 10latach.

podsumowując : mam dwa girsy wiecej od Ciebie 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Donredaktorowi za to płacą, ale pracę ma kiepską, korpo z upadłym produktem, który w Polsce jest chyba bardziej już bardziej niszowym wyborem niż w Japonii, co nie Zetta? Dużo tam Xboxów że planujesz się przerzucić, bo myślisz że gdzie indziej będziesz miał lepiej? No ale nieważne.

Gearsy nie są złą grą, ale to jest ten sztandarowy tytuł Xboxa który zgarniał >90 na MC (wpadki z Judgement nie liczę z litości), podobnie jak Uncharted na Playstation. Ocena średnia Uncharted z 4 części (bez części na Vitę) to 92, a Gearsów (bez Judgement) przez te "85" dla 4 spadło do 90. 92>90. Kolejny argument za Playstation. Nie wiem po co kolejny, bo tych jest od groma, ale może ktoś nie stracił jeszcze rachuby i zlicza sobie je gdzieś tam ;)

Opublikowano

czemu nie liczysz czesci na vite? to tez czesc serii, moze policz srednie forza vs gt albo halo vs killzone

Opublikowano

Donredaktorowi za to płacą, ale pracę ma kiepską, korpo z upadłym produktem, który w Polsce jest chyba bardziej już bardziej niszowym wyborem niż w Japonii, co nie Zetta? Dużo tam Xboxów że planujesz się przerzucić, bo myślisz że gdzie indziej będziesz miał lepiej? No ale nieważne.

Gearsy nie są złą grą, ale to jest ten sztandarowy tytuł Xboxa który zgarniał >90 na MC (wpadki z Judgement nie liczę z litości), podobnie jak Uncharted na Playstation. Ocena średnia Uncharted z 4 części (bez części na Vitę) to 92, a Gearsów (bez Judgement) przez te "85" dla 4 spadło do 90. 92>90. Kolejny argument za Playstation. Nie wiem po co kolejny, bo tych jest od groma, ale może ktoś nie stracił jeszcze rachuby i zlicza sobie je gdzieś tam ;)

Trylogia Girsów > Trylogia Uncharted

Takie coś nawet klap powinien wiedzieć.

Jak bym miał ocenić poszczególne części trylogii to:

G1: 9-

G2: 9-

G3: 9-

U1: 8

U2: 9

U3: 8- (naciągane jak (pipi))

Reszta części:

GJ: 7-

UGA: 8-

U4: 8+ (trochę naciągane, ale jak wyjdzie dodatek fabularny to może będzie czyste 8+)

G4: ? (jeszcze nie grałem, ale 8+ powinno być)

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Tak to jest jak się ogrywa gry wiele lat po ich premierze (grudzień '15 :dynia:). A Girsy w którym roku ogrywałeś? Niestety nie podałeś GamerTaga (jeśli w ogóle go masz w co wątpię xD)

Opublikowano

Nawet nie nazwal bym tego ogrywaniem a odkrywaniem XD

@Mendrek (pipi) o jakis skakaniu z konsoli na konsole jak zabka klapie jeden? Tu chodzi o gry a nie o konsole.

W ktorym roku odkryjesz MGS5 odpisz to wazne.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Grałem w cała trylogię Girsòw i gra była dla mnie po prostu nudna. Tylko jedynka robiła wrażenie, gdy grało sie w nia w okolicach premiery, ale jesli chodzi o dwojke i trojke to nawet malo z nich pamietam - i obie odslony mi sie zlewaja. W przypadku Uncharted tego sie nie da powiedziec. O Judgement nie warto wspominac. W czworce gameplay wyglada tak samo nudno, wiec te òsemki sa zasluzone. Mowie o singlu.

Bylem zaskoczony jak Naughty Dog w Uncharted 4 poprawilo starcia z przeciwnikami. Tak jak w poprzednich odslonach uwazalem je za slaby element, tak w Uncharted 4 jest to silny element, szczegolnie na wyzszym poziomie trudnosci. Z wrogami mozna sie bawic obchodzac ich na wiele sposobow na wielopoziomych planszach, zabijac z ukrycia, chowac sie w wodzie, zwisac na polkach skalnych, a na Madagaskarze z lokacji z trailera eliminowac wszystkich za pomoca snajperki ze szczytu tej wiezy. Uncharted 4 jest dobra strzelanka, ale w to trzeba zagrac by dojsc do takich wnioskow. Takie zmiany powinna przechodzic kazda seria.

Opublikowano

Tak to jest jak się ogrywa gry wiele lat po ich premierze (grudzień '15 :dynia:). A Girsy w którym roku ogrywałeś? Niestety nie podałeś GamerTaga (jeśli w ogóle go masz w co wątpię xD)

Ten profil psn założyłem jak kupiłem PS4 bo stary przez pomyłkę usunąłem.

Tak więc ogrywałem stare lepsze tytuły jeszcze raz aby sobie gwiazdki ponabijać. Mam 12 a powinno być jakbym nadal miał stary już koło 20.

Wszystkie gry zaliczyłem praktycznie na premierę.

Na gametagach mam około 60000 na dwóch konsolach po około 3k na jednej.

Xboxów 360 ani raz do netu nie podłączyłem.

Nie obraź się, ale trochę nie ogarniasz.

Opublikowano

Tłumaczenie z dupy tak jak poprzednie razy. Nikt cie tu poważnie nie będzie traktował z takim podejściem. Vita nie podłączana, Xbox też. Tak, oczywiście dwa konta. Wyimaginowani koledzy, ustawienia TV z dupy, odpowiedzi z dupy (ja piszę o ikonie Fify a ty o zębach xD), a teraz to.

I jak można przez pomyłkę usunąć konto PSN? Odpowiedź jest prosta - trzeba skontaktować się supportem playstation. Dla mnie to taki sam bullshit jak przy innych rzeczach. Szkoda z tobą w ogóle dyskutować. 

P.S. Liczyć też nie potrafisz - jak masz po 3k na jednej to w sumie masz 6k a nie 60. Więc to ty chyba nie ogarniasz.

Opublikowano

ten czlowiek sie nadaje na leczenie psychiatryczne a nie do naszego forumka przeciez xxDDD

ja tez mam od dawna x360 i xone - przyznam sie juz bez trollowania, obie nie podlaczone do sieci ale fajnie sie czyta jak robicie ze mnie jednoplatformowca, zapraszam do pytan i wspolnego przezywania i wymiany doswiadczen z przebogatej oferty tytulow dostepnych na te dwa systemy

Opublikowano

Tłumaczenie z dupy tak jak poprzednie razy. Nikt cie tu poważnie nie będzie traktował z takim podejściem. Vita nie podłączana, Xbox też. Tak, oczywiście dwa konta. Wyimaginowani koledzy, ustawienia TV z dupy, odpowiedzi z dupy (ja piszę o ikonie Fify a ty o zębach xD), a teraz to.

I jak można przez pomyłkę usunąć konto PSN? Odpowiedź jest prosta - trzeba skontaktować się supportem playstation. Dla mnie to taki sam bullshit jak przy innych rzeczach. Szkoda z tobą w ogóle dyskutować. 

P.S. Liczyć też nie potrafisz - jak masz po 3k na jednej to w sumie masz 6k a nie 60. Więc to ty chyba nie ogarniasz.

Dopisz sobie zero do tych 3k i po problemie. Z matmy akurat byłem bardzo dobry, każdemu się zdarza pomylić.

Z tego tekstu co napisałeś nie grzeszysz IQ, podobnie jak ficuś.

Patrząc chociażby na ten fakt, że jestem tutaj od 2008 roku, mam 31 lat, sporo mini recek za mną, chyba ponad 100 wystarczy obczaić gameonly i poczytać na temat gier, tutaj też mam kilka no ale IQ ci nie pozwala, blokada. Jakbyś trochę ruszył czachą to nie pisałbyś tego co wyżej a sam się domyślił.

Teraz już wiem przed jaką patologią chopaki z GO mnie przestrzegali.

Hmm o dziwo Iras miał racje :notbad:

Opublikowano

Obrażanie wspaniałego admina Kyo? Co to sie wyprawia. :obama: 

Opublikowano

to czemu vity czy x360 nie podlaczales do netu? i jak mozna przypadkowo skasowac konto?

Opublikowano

No ale czy ja cie gdzieś obrażam? Odnoszę się do twojej inteligencji? Skomentowałem twoje zachowanie na forum i to co reprezentujesz.

Edit: mi zarzucasz niskie IQ a sam nie umiesz podzielić 60k na pół xD

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

ukanio lepiej wychodzi liczenie ziarna

Opublikowano

Obrażanie wspaniałego admina Kyo? Co to sie wyprawia. :obama:

On wie co to w ogóle Kyo znaczy?

Wątpię.

to czemu vity czy x360 nie podlaczales do netu? i jak mozna przypadkowo skasowac konto?

Vita - nie opłaca się, ba nawet nie chce mi się

Xbox 360 - można się domyślić

Kasacja -  jakieś problemy z aktualizacja trofeów z PS3 na PS4 

Opublikowano

Zadałem ci pytanie - czy ja cie gdzieś obrażam? Jak rozumiem zostanie bez odpowiedzi jak niebieska ikona w Fifie? :)

Opublikowano

Wmawianie sobie tego wszystkiego bo o tak ala Ficuś to też obraza i to o wiele większa niż prośba o ruszenie głową (czachą itp.)

Jak już jesteś taki mądry i w ogóle admin to powiedz co to znaczy ta gwiazdka obok mojej ksywy bo tego wcześniej nie miałem?

Opublikowano

Serio, próbowałem z tobą normalnie porozmawiać, zadałem kilka normalnych pytań. Ale widzę tylko unikanie odpowiedzi i z brak argumentów na gówniarskie docinki teraz wszedłeś . Dla mnie ETO :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.