Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

o (pipi) sie na(pipi)alem

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ok właśnie zdjąłem gogle po demie tej kitchen i o ja (pipi)ie jak to robi graficznie ps2 ale kuuuuurwa jaka immersja

Opublikowano

Wyszła nowa zabawka od Sony, wirtualna rzeczywistość, ludzie chcą się przekonać na własnych gałkach ocznych i mózgo czaszkach jak wygląda ten świat.

Każdy normalny człowiek, wie że za tą cenę nie dostanie za(pipi)istego obrazu, plus fiCZerów i robienie loda.

To jest pokaz tego, co nas czeka, za parę lat, jak wtedy będzie ta technologia dopracowana.

Póki co, Ci którzy kupili niech się cieszą i doznają nowych wrażeń.

P. S. NIECH boty tak nie (pipi) ą, że brzydka grafika na vr, bo u nich nadal HD ready na Xbox one s w końcówce 2016.

Opublikowano

HD Ready XD zapomnialem, ze takie cos kiedys istnialo 

Opublikowano

Kup xboxa szybko sobie przypomnisz :kaz:

Opublikowano

HD Ready XD zapomnialem, ze takie cos kiedys istnialo 

To dziwne, bo gry z PS3 ledwo radziły sobie by osiągnąć tę rozdzielczość xD

Opublikowano

Dlaczego wszystkie battlefield, na xone chodzą w HD ready? Czy to kolejny raz lenistwo programistów, czy ta konsola od tej firmy nie potrafi wyciągać mitycznych 900p?

Dlaczego ludzie się śmieją, że kupują wersję na ps4, bo na xone, nie widzą czy to w oddali przeciwnik, czy HD ready?

Opublikowano

Gry vr wyglądają jak na ps3 na czinczach

Opublikowano

Przecież logiczne to (pipi)a (pipi)a walfa, że vr od Sony to pokazówka, tego co będzie kiedyś, albo to oleją i będzie to samo co z 3d, move i kinect.

Według, mnie każdy kto nie miał do czynienia z VR, nie ma (pipi)a prawa obrażać, śmiać się, wyzywać osób które to kupiły.

YT, i inne recki, nie pokażą tego, bo to trzeba (pipi)a zobaczyć na własne oczy.

Tak samo jak z tym HDR, nic tego nie odzwierciedli, jak samemu się nie zobaczy.

Opublikowano

Przecież logiczne to (pipi)a (pipi) walfa, że vr od Sony to pokazówka, tego co będzie kiedyś, albo to oleją i będzie to samo co z 3d, move i kinect.

Według, mnie każdy kto nie miał do czynienia z VR, nie ma (pipi) prawa obrażać, śmiać się, wyzywać osób które to kupiły.

YT, i inne recki, nie pokażą tego, bo to trzeba (pipi) zobaczyć na własne oczy.

Tak samo jak z tym HDR, nic tego nie odzwierciedli, jak samemu się nie zobaczy.

Sporo w tym prawdy. Zakladasz kask na glowe i na serio jestes w grze. To zupelnie nowe doznanie i potencjal tej zabawki widzi wielu producentow( stad tyle modeli na starcie). Ciezko powiedziec czy to padnie smiercia naturalna ale mysle, ze ma wieksze szanse od kamerek. Zobaczymy...

Opublikowano

Zebralem 5 zielonych do grania w girsy po necie, obcuje z tym dziwnym gatunkiem od 2-3 godzin i wstepne wrazenia nawet calkiem pozytywne, fajne stworzenia z tych xbotow. :cool::lapka:

Opublikowano

Najnowsze info z pola bitwy. Orzeszek zagrał na VR i... jaranko. Pozdrawiam :lapka:

Opublikowano

Najnowsze info z pola bitwy. Orzeszek zagrał na VR i... jaranko. Pozdrawiam :lapka:

ale bieda na ps4, że trzeba sie hełmofonem jarać xD

Opublikowano

:reggie:

No spoko technologia. pewnie taki vive urywa jajca.

Bez trollingu:

1) jak bym miał ps4 fat i nie miał xboxa to bym kupił ten vr

2) jak bym nie miał ps4 ani xboxa to bym nie kupił ps4 i vr od sony tylko zaiwestowal w htc vive

3) mam xboxa ,czy kupić ps4 + vr? kto bogatemu zabroni, mnie nie stać i nie mam czasu xd

sprawa jest prosta. Będą gry będzie sukces, jest mega potencjał w tej technologi, mi sie podoba, te 3 minutowe demo residenta wystarczyło bym łyknął całą te marketingową s(pipi)ine.

Opublikowano

1) jak bym miał ps4 fat i nie miał xboxa to bym kupił ten vr

2) jak bym nie miał ps4 ani xboxa to bym nie kupił ps4 i vr od sony tylko zaiwestowal w htc vive

3) mam xboxa ,czy kupić ps4 + vr? kto bogatemu zabroni, mnie nie stać i nie mam czasu xd

amen, to znaczy po hebrajku: zgadzam się

Edytowane przez asax

Opublikowano

HTC Vive? To jakiś klub siatkarski, czy tam szczypiorniaka?

Opublikowano

vive - szanuje, final ligi mistrzow  w tym roku to byl jeden z wiekszych horrorow w czasie meczow jaki ogladalem ever

Opublikowano

Czezky jak zaorał hejterów teoretyków w temacie PS VR :banderas: Aż Soul się zagotował za wzmiankę o hdr :pawel:

Opublikowano

Proszę niech mi koledzy grający na vr powiedzą. Czy jst jakaś przygodowka, walking symulator czy inna gra fabularna na vr . Trwająca więcej jak np 1-2 h? Czy tylko zręcznościowe i wyścigi?

Opublikowano

sam znasz odpowiedz blantman wiec japa, liczy sie IMMERSJA 

ja od wczoraj na VR, cos pieknego, jeszcze chce w tym miesiacu ale to juz na prowidenta, wziac tv z hdr

Opublikowano

RE7, Danganropa i Rez VR to spokojnie będzie IMMERSJA na co najmniej 6 NIESAMOWITYCH godzin

Opublikowano

Poczekajmy na relacje za miesiąc - dwa jak klapy ogarną, że po ograniu tych wszystkich "gier" na 2h i dem trwających 3 minuty ( :kaz: ) nie ma kompletnie co robić a sprzęt wyląduje na swoim miejscu, w kartonie obok kinecta.

Opublikowano

Może kupię jak będzie na wyprzedaży za 299zł. Akurat na końcówkę roku

Opublikowano

Nie kupiłbym tego vra nawet jakbym miał odlozone na to pieniądze. Tyle dobra na niebieskiej nadkonsoli wychodzi ze nawet bym nie miał czasu by ten orzech na głowę założyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.