Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Niby fajne, ale jednak jeszcze  bardziej przekombinowane niż WiiU, to się nie sprzeda.

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

O czym piszecie? :P

Opublikowano

Czylii jeszcze bardziej przenośne WiiU...super, zayebało mnie w chuy

To o której ten rdr2?

Opublikowano

Czyli jak, kiepska stacjonarka i jeszcze gorszy "handheld"?

Opublikowano

Motyw z handheldem spoko, zwłaszcza, że można grać nawet w dwie osoby. 10 milionów pójdzie, nie więcej.

Opublikowano

Czyli jak, kiepska stacjonarka i jeszcze gorszy "handheld"?

Cudaczna hybryda.

Opublikowano

genialne to nintendo switch, biere i (pipi)ac scorpio

Opublikowano

Trochę beka. Dla mnie plus, że to jedna konsola, więc będzie dużo więcej gier, ale myśląc logicznie to Nintendo właśnie zatłukło swoje największe źródło przychodu, czyli handheldy - no bo chyba nikt się nie spodziewa, że osoby które faktycznie kupowały kompaktowe DS'y rzucą się tłumnie na tableta, którego trzeba nosić w plecaku ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

handheld z gierkami niny o mocy kilkanascie razy wiekszej od mocy vity i ze wsparciem third party - no faktycznie fanaberia

rozumiem, ze kogos bedzie rozczarowywac wariant stacjonarny bo pewnie ta machina bedzie slabsza od zwyklego ps4 ale jako przenosniak to jest arcydzielo, a i po podloczeniu do tv nie bedzie wstydu

Opublikowano

Trochę beka. Dla mnie plus, że to jedna konsola, więc będzie dużo więcej gier, ale myśląc logicznie to Nintendo właśnie zatłukło swoje największe źródło przychodu, czyli handheldy - no bo chyba nikt się nie spodziewa, że osoby które faktycznie kupowały kompaktowe DS'y rzucą się tłumnie na tableta, którego trzeba nosić w plecaku ;)

W Japonii XL zawsze się lepiej sprzedają niż małe, żebyś się nie zdziwił :)

Opublikowano

Hejven Switch jeszcze jak :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

W Japonii XL zawsze się lepiej sprzedają niż małe, żebyś się nie zdziwił :)

No ale to jest większe od XL, a poza tym XL się składa.

Opublikowano

niny w koncu poszlo do przodu a ci narzekaja co za dauny xd

Opublikowano

skyrim? No no nintendo się nie pyerdoli :kaz:

Opublikowano

niny w koncu poszlo do przodu a ci narzekaja co za dauny xd

No ja nie wiem czy to będzie dla nich takie "do przodu" jak się okaże, że taki duży handheld się nie przyjmie.

Opublikowano

jak beda trofea to biore day one

Opublikowano

handheld z gierkami niny o mocy kilkanascie razy wiekszej od mocy vity i ze wsparciem third party - no faktycznie fanaberia

rozumiem, ze kogos bedzie rozczarowywac wariant stacjonarny bo pewnie ta machina bedzie slabsza od zwyklego ps4 ale jako przenosniak to jest arcydzielo, a i po podloczeniu do tv nie bedzie wstydu

Wsparcie third party to skończy się tak jak zawsze.
Opublikowano

jak beda dobre gry na start to biore day one

jak aczki jakies to jzu w ogole :banderas: piekna idea, pieknie wyglada, ps4 slim i prosiak zaorane samym designem SWITCHa :banderas: 

Opublikowano

wygląda jak toster xD

Opublikowano

Dla mnie spoko koncepcja, czekam na więcej, może w końcu kupi się jakaś konsolę po latach od N :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

toster albo stare radio :P

rayos a bedzie mozna trofea i gierki z mojego konta psn importowac do nxa?

Opublikowano

nie ficusiu, nie bedzie mozna ,bo Nintendo nie da sie skazic rakiem sony 

Opublikowano

reyos preorder razem ze skajrimem? xDD magia nintendo

Opublikowano

(pipi)ac skajrima, zelda <3 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.