Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie się czyta posty Ficusia:

"Handheld, grafika, grafika, grafika, grafika, grafika..." :P

Poznać prawdziwego konesera gier, heh.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kupiłbym ale boje się usnę jak na wind wakerze :pawel:

Opublikowano

i juz remaster splattona, remaster mario kart8 i remaster mario64 w samym 3 minutowym filmiku xdddd wcale nie rak

no i skajrim  i nba - zaorane

Opublikowano

i juz remaster splattona, remaster mario kart8 i remaster mario64 w samym 3 minutowym filmiku xdddd wcale nie rak

no i skajrim  i nba - zaorane

to byl nowy mk, a nie 8, jakbys gral to bys wiezial ze to cos nowego, a to zupelnie nowy mario a nie remake 64 ty tlusty slonski ignorancie patrzacy tylko na grafike. tfu! pluje na ciebie i bede na ciebie plul jak kupisz SWITCHa dla grafiki i skajrima, TFU 

Opublikowano

A może nie remaster tylko zwykła wsteczna kompatybilność ? ja wiem, że dla klapów to nowe słowa  :reggie:

bo u was dymanko już od paru lat  :Coolface:

Opublikowano

a 4k i hdr bedzie obslugiwalo? to wazne!!!

Opublikowano

Nie przebiło reklamy "Wii would like to play" ale bardzo dobrze zmontowane i powiem szczerze, że mnie kupili wyglada ciekawie. No i nazwa też może być. 

Opublikowano

@Ficuś

Nie skończyłeś rdr nie miałeś konsoli od N więc (pipi) Cię obchodzi 4k i HDR  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Trailer rdr2?

Niesamo....

xDDDD

Opublikowano

Dajcie linka do trailera na YT to pier.dolne im minusa, taki będę.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

SWITCH co za nazwa, nadal sie dotykam.

Opublikowano

Trailer rdr2?

Niesamo....

xDDDD

Ja Cię kiedyś dorwę chłopie

Opublikowano

trailer totalny niewypal moim zdaniem, ale zdechne ze smiechu jak na koniec dnia bedzie mial wiecej wyswietlen od switcha, bo juz powoli zmierza w tym kierunku xd

Opublikowano

Trailer rdr2?

Niesamo....VITA

xDDDD

Opublikowano

Aj tam (pipi)icie, super trailer chlopcy, dowiedzialem sie z niego ze gra dzieje sie na dzikim zachodzie :obemi:

Opublikowano

No ja zminusowałem trailer Switcha na wszystkich kanałach nintendo. 

Niesamowite uczucie. :fsg: 

Opublikowano

Moderator nie jarający się RDR2? Nie potrzeba nam tu takich.  :daddy:

Opublikowano

290px-Radio_ZRK_Guliwer_1.jpg

Ten prostokątny potworek kojarzy mi się ze starymi radiami turystycznymi Unitra, ale ogółem jestem pozytywnie zaskoczony. Miał być patologiczny mariaż z mobilkami, a jest próba reaktywowania handheldów. Brawa za odwagę, Nintendo. Mi się tam podoba, chociaż obawiam się czy w Polsce to w ogóle ma sens. Nintendo pewnie nas oleje jak zwykle, gry będą drogie, a użytkowników mało. A szkoda, bo to to wszystko wygląda jak podręczny zestaw dla nerda. Oczywiście i tak najważniejszym parametrem będzie bateria, ale wierzę że nie będzie to coś co wytrzyma godzinę na świeżym powietrzu. A także jakość wyświetlacza, który powinien sobie radzić w słoneczne dni. Nintendo Switch może okazać się perfekcyjne dla osób które są w trasach lub na wakacjach.

Zamiast Scorpio ludzie powinni kupić Switcha. A jak gry będą dobre i nie skupią się zbytnio na gatunkach które nie trawię, a cena przystępna...

Opublikowano

No ja zminusowałem trailer Switcha na wszystkich kanałach nintendo. 

Niesamowite uczucie. :fsg:

jak dawalem lapke w dol switchowi to BYLO ZERO, czyzbym byl pierwsza osoba? :obama:

Opublikowano

Mi się tam podoba, chociaż obawiam się czy w Polsce to w ogóle ma sens. Nintendo pewnie nas oleje jak zwykle, gry będą drogie, a użytkowników mało. A szkoda, bo to to wszystko wygląda jak podręczny zestaw dla nerda. Oczywiście i tak najważniejszym parametrem będzie bateria, ale wierzę że nie będzie to coś co wytrzyma godzinę na świeżym powietrzu. 

ani tego nie kupisz ani nie wychodzisz na świeże powietrze więc co ci zależy?

Opublikowano

teoretycy gawędziarze tak mają :dunno:

Opublikowano

btw pokażcie to badziewie. nie chcę googlować bo boję się co w wynikach wyskoczy

Opublikowano

teoretycy gawędziarze tak mają :dunno:

Teraz wiem kto mi grzebał w reputacji i komu pupa pęka z powodu prawd które dostarczam :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.