Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Prosiaka sie kupi jak mi obecne PS4 zdechnie, z perspektywy osoby nie posiadajacej TV4k to ta konsola wg mnie wydaje sie calkowicie bez sensu, te ulepszenia w wiekszosci gier nie sa warte zachodu sprzedawania obecnego PS4.

Ostatnia nadzieja w poprawie wydajnosci gierek, ale jesli DF nie pokaze jakiegos znaczacego wzrostu klatek to tym bardziej beka z tej konsoli.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nauczył byś nie mów mi

się cytować jak mam żyć

SCORPIO ZAJE.BIE PROSIAKA

Prosiaka sie kupi jak mi obecne PS4 zdechnie, z perspektywy osoby nie posiadajacej TV4k to ta konsola wg mnie wydaje sie calkowicie bez sensu, te ulepszenia w wiekszosci gier nie sa warte zachodu sprzedawania obecnego PS4.

Ostatnia nadzieja w poprawie wydajnosci gierek, ale jesli DF nie pokaze jakiegos znaczacego wzrostu klatek to tym bardziej beka z tej konsoli.

Tekstury na ultra i betonowe 60 fpsów i 1080 w grach to nie warte zachodu? Ja tam przyjmuje z otwartymi ramionami. Dla graczy świadomych i chcących dobrej jakości, ale nie chcących rozstawać się z community na playstation itp to idealny balans miedzy podnietą jakością z PC a graniem w gierki na imprezach z kolegami.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ktore gry beda mialy takie cuda?

Opublikowano

Marketing $ony co do promowania tej konsoli jest żałosny. Na razie co im się udało to to że sprzedałem zwykłą PS4.

No nie taki zalosny jesli sprzedales PS4, bo co niby teraz zrobisz? Kupisz slimke? No chyba nie. Polecisz jak grzeczny piesek po raka PROstaty day one i bedziesz sie modlil zeby ziarna nie bylo.

ale i tak bedzie

Ziarno wiem, że będzie, ale może w takim U4 na Pro chociaż paćke zlikwidują. Dużo rzeczy co tam jest na ekranie jest renderowane w połowie tej rozdziałki ba nawet niżej np. cienie. Płynność też zdałoby się odblokować.

Konsoli nie kupie jak nie zobaczę znacznej różnicy na tv 1080p.

Z moich obserwacji nie ma jeszcze żadnej gry co ma wszystko renderowane w tej rozdziałce. A oni się w pseudo 4k pchają  :yao:  

Do tego jeszcze graczy robią w (pipi)a ponieważ Ci kupują tv z pseudo hdrem gdzie wartość nitów jest na takim samym poziomie co w tv bez tzn. od 350 do 600  :facepalmz:

Jeszcze takiej (pipi)ni, wyzysków bez pokrycia w żadnej generacji nie było.

Opublikowano

Ktore gry beda mialy takie cuda?

No według zapewnień developera chociażby KF 2, The Witness itp

Opublikowano

Eeee, KF2 i tak ma w 60 klatkach na zwyklym PS4 chodzic, moze na prosiaku beda bardziej 'betonowe' w 1080p i tyle.

Opublikowano

No tak nie będzie opcji, że gra na stockowym ma 30 a na pro 60 chyba, że w singlowych grach. 

Opublikowano
Nowy CoD:

Impulsegamer - 100 / 100

Telegraph - 100 / 100

God is a Geek - 90 / 100

Game Informer - 90 / 100

High-Def Digest - 90 / 100

Hardcore Gamer - 90 / 100

COGconnected - 86 / 100

Polygon - 85 / 100

GamingTrend - 85 / 100

NZGamer - 85 / 100

Attack of the Fanboy - 80 / 100

Xbox Achievements - 80 / 100

GamesRadar+ - 80 / 100

Post Arcade (National Post) - 80 / 100

Digital Chumps - 80 / 100

GameSpot - 80 / 100

AusGamers - 75 / 100

TheSixthAxis - 70 / 100

EGM - 70 / 100

PlayStation LifeStyle - 70 / 100

Destructoid - 70 / 100

Gadgets 360 - 60 / 100

A ktoś w statusach pisał, że CoD się kończy xdddd to branża się kończy. 

Opublikowano

Singiel ponoc swietny, reszta pazdzierz, takze na przecenie sie kiedys wezmie, jak blopsy 3.

Opublikowano

Czekam na post Mendrka jak dezinfomracja jest lepsza dla branży gier od informacji. Bedzie beka, jak Z PRO będzie taki pożytek jak z Ski, tylko drożej.

Opublikowano

Singiel ponoc swietny, reszta pazdzierz, takze na przecenie sie kiedys wezmie, jak blopsy 3.

Myślałem, że jestem normalny. Tak bardzo się myliłem. :frog: 

Opublikowano

Nowy CoD:

Impulsegamer - 100 / 100
Telegraph - 100 / 100
God is a Geek - 90 / 100
Game Informer - 90 / 100
High-Def Digest - 90 / 100
Hardcore Gamer - 90 / 100
COGconnected - 86 / 100
Polygon - 85 / 100
GamingTrend - 85 / 100
NZGamer - 85 / 100
Attack of the Fanboy - 80 / 100
Xbox Achievements - 80 / 100
GamesRadar+ - 80 / 100
Post Arcade (National Post) - 80 / 100
Digital Chumps - 80 / 100
GameSpot - 80 / 100
AusGamers - 75 / 100
TheSixthAxis - 70 / 100
EGM - 70 / 100
PlayStation LifeStyle - 70 / 100
Destructoid - 70 / 100
Gadgets 360 - 60 / 100

A ktoś w statusach pisał, że CoD się kończy xdddd to branża się kończy. 

Nie grałeś, nie oceniaj  :gayos:

Opublikowano

Recki na 100 procent pewnie w style PPE "kup tutaj, warto, niska cena".

Gardzę tą grą 

Opublikowano

Mogli chociaz remastera oszczedzic wypuszczajac osobno :( reszta do zaorania w gnoju.

Edytowane przez okens

Opublikowano

Ta branża nie ma wstydu.

Opublikowano

marzec 2017 - na rynku bedzie tylko jedna konsola i dwa pc dla ubogich

Opublikowano

Listopad, a w najświeższych pozycjach na mc mamy battlefielda, titanfalla, call of duty i remaster skyrima, szkoda gadać

Opublikowano

Rok jak co roku, ale switch was zayebie

Opublikowano

Co trzeba miec w bani zeby dawac maksymalne oceny dla tekiego Call of duty. Albo pytanie jaki przelew dostali.

Opublikowano

Jakim trzeba być umysłowo chorym PRowcem, żeby robić NOCNĄ PREMIERE, zaznaczam NOCNĄ PREMIERĘ call of twoja stara, a zupełnie olać rok temu mesjasza MGSV : PP? 

Ta branża to beka, z kingą na czele :facepalmz: + wciskanie raka yanuszom i sebixom żeby sobie po pifpafowali gdy stara robi obiad i po ryju od męża akurat nie dostaje, bo była wypłata 900zł to na wódke starczy.

Opublikowano

Mgs v :yao: mesjasz :dynia:

Opublikowano

kampania i multi Tytanowego Janusza 2 zbierają bardzo przychylne opinie

BF1 ma ponoć fajny multiplayer i zauważalny wpływ settingu WW1 na ogólny flow gry

kampania nowego COD tez ponoć daje radę

ja zaczynam odczuwać chęć wsiąknięcia w mp jakiegoś fpsa po raz pierwszy od czasów... gimbazjalnych posiedzeń w kawiarence z Q3A

co tu się dzieje?

Opublikowano

Mgs v :yao: mesjasz :dynia:

Jakieś 90% forum sądzi, że MGSV mesjasz aktualnej generacji do końca pierwszego chaptera. Także zamilcz prosię.

Opublikowano

kampania i multi Tytanowego Janusza 2 zbierają bardzo przychylne opinie

BF1 ma ponoć fajny multiplayer i zauważalny wpływ settingu WW1 na ogólny flow gry

kampania nowego COD tez ponoć daje radę

ja zaczynam odczuwać chęć wsiąknięcia w mp jakiegoś fpsa po raz pierwszy od czasów... gimbazjalnych posiedzeń w kawiarence z Q3A

co tu się dzieje?

takie bogactwo że nie wiem za co się zabrać. Jutro calakuje tytanowego janka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.