Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 699,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

@Starh jakim cudem konsola się tam stopiła, skoro żaden podzespół, który się nagrzewa jest w kompletnie innym miejscu?

Wyczuwam spisek i podgrzewanie w mikrofali

W pobliżu tego miejsca jest właśnie układ chłodzenia a sama konsola stała pionowo bez podkładki :lapka:

Opublikowano

najlepszy sandbox tej generacji to mafia 3 zaraz przed mad maxem - tu chyba wszyscy jestesmy zgodni

Opublikowano

Te miejsce z wypaloną dziurą w ogóle sie nie grzeje, jest cały czas chłodne, najwiecej ciepła jest z tyłu konsoli w miejscu gdzie jest zasilacz.

Tak jak Kyo pisze pewnie stała pionowo bez standa

Opublikowano

To nie można jej pionowo bez standa postawić bo się roztopi? :)

Opublikowano

Trochę się wstydzę tu pisać, ale właśnie zamówiłem na Amazonie Xbox One S z BF1 oraz Wiedzminem 3 GOTYE.

Opublikowano

Ta reklama pacz psów 2, którą spamują w TV XD

Oglądanie TV 

dynia

Pewnie codziennie "pytanie co twoja stara je na śniadanie" oglądanie z matkom przy płatkach NESKŁIKU bez glutenu i oglądanie filmów z dublingiem na polsacie. Tam to rzeczywiście się naoglądasz reklam pacz pies 2 i suplementów diety na powiększenie anusa. Daj sobie jeszcze polskę walcząca w podpis i już mi ciebie nie będzie żal.

Ofi to ten czas abyś przestał postować.

Trochę się wstydzę tu pisać, ale właśnie zamówiłem na Amazonie Xbox One S z BF1 oraz Wiedzminem 3 GOTYE.

Witaj w rodzinie Maciek.

Opublikowano

Blantman mnie przekonał, dzięki.

Opublikowano

720p plus 900p, hahahah ale żeś wdepnął w guwno rozmazane :yao:

KRÓL JEST TYLKO JEDEN, a zielony plebs morda w kubeł i niech wraca do guwna rozmazanego bez gier, bo kolejna dobra gra dopiero pod koniec 2017, kolejna forza xDDDDDDDDDDDDDDDD

:obama::fsg::banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wdepnął*

Wolę stabilny sprzęt, a nie Samsunga Galaxy 7 konsol.

Opublikowano

Lepiej czekać na kolejną forze, niż pierwsze GT na obecnej generacji. Może zdążą z premierą zanim sony oleje pro i stworzy coś nowego.

Opublikowano

Ja wole stabilny i z grami, a nie bez gier i z rozdzielczością z 2005 roku.

Lepiej czekać na kolejną forze, niż pierwsze GT na obecnej generacji. Może zdążą z premierą zanim sony oleje pro i stworzy coś nowego.

Lepiej czekac na Nioh, Horiozn, Last Guardian, Yakuze 0, Persone 5, God of war, spieder-mana, i cała resztę ekskluzywnych gier, a nie na kolejną forze i geylo do ogrania na laptopie z podpiętym ds4. Spencer, ty wariacie, konsola z najgorszą wersja multiplatform i exów :yao::xboss:

Opublikowano

Yeti jak się zagotowal bo ktoś nie kupił playstation xd

Opublikowano

Yeti jak się zagotowal bo ktoś nie kupił playstation xd

xDDDDDDDDDDD

Opublikowano
@ Jeti

Śmiejesz się z chłopaka co kupił sobie Xbox One S i będzie grał w 720 czy 900p

A Ty w jakiej rozdzialce grasz bo chyba nie tej z psxa tzn 320x240?

Ach te klapy na kogoś patrzą a na siebie nie :/

b7m5n8.jpg

167r2gj.jpg

Opublikowano

W 2005 nie było jeszcze PS3 ;)

Opublikowano

Ziarno jak niszczy tym postem, niech jeszcze jakiś bot rozszyfruje o co mu chodzi. Jeden wart drugiego w tym zielonym szambie bez gier, tylko rozpuszczalnik im w głowie, a później CW 24/7, aż do premiery nowej forzy razem z codem i fifą.

Opublikowano

Lepiej czekac na Nioh, Horiozn, Last Guardian, Yakuze 0, Persone 5, God of war, spieder-mana, i cała resztę ekskluzywnych gier, a nie na kolejną forze i geylo do ogrania na laptopie z podpiętym ds4. Spencer, ty wariacie, konsola z najgorszą wersja multiplatform i exów :yao::xboss:

Masz, przyda ci się.

0002Q27XG8SB8543-C122-F4.jpg

Edytowane przez subek

Opublikowano

przynajmniej nie zostaniesz na bagnach w W3 w 15fpsach czy 290p w BF1 jak na szrocie4 bez gier, witamy w lepszej społeczności i lepszych grach  :)

Opublikowano

odezwał się miłośnik blok ekipy xddd

Opublikowano

Gdy  w grę wchdozi multiplayer, to pierwsze co robisz to odsiewasz wszystkie konsole na ktorych mozna spotkac mendrka, tak wiec po odkresleniu ps4 zostaje Ci duży wybór i chyba Xs najlepszy.

Opublikowano

czyli jak wejdę na internet w konsoli to nie usłyszę cięzkiego oddechu i  mlaskania "tylko ps4 Franciszku"?

Edytowane przez milan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.