Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ficusia jak doopa boli ze zeby miec PS4 Pro musial by miec pro zone :pawel:

2017 ino nintendo znicz

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 699,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jak najbardziej chyba ze mi znow wladuja blokade regionalna i skarza na ogrywanie rpgow w kanji :/

Opublikowano

Nie rozumiem wylewania jadu i hejtowania ludzi, którzy wymieniają sobie konsolę na lepszą kupę? Przecież to jest ich sprawa, a są ludzie, co zmienili starą konsole chociażby z tego powodu, że ujowo jest zrobiona jak buczenie, wentylatory które działają jak promy ze startu w kosmos, to akurat jakoś można to zrozumieć, bo ile można ciągle tego słuchać wycia? To jest dyskomfort wujowy, że słuchawki Ci w tym już nie pomagają i nie mówię nawet o konsoli ps4, bo i trafiają się nawet na xbox. A że teraz takie zagrywki devsi z grami robią to jest niezła beka jak i cała ta branża.

Jeżeli ludzie wymieniają konsolę na mocniejszą w tej samej generacji to pokazują, że tego właśnie chcą gracze i szkodzą całej branży growej takimi chuyowymi decyzjami. 

Tylko kto zaczął pierwszy taki trend rozpowszechniać? A  no właśnie nintento ze swoim handheldem 3 ds, sony sobie ściągnęło pomysł i wypróbowało - ta sama zasada działania, nie zdziwi Mnie jak rynek pójdzie teraz na takie ustępstwa to ratunku i tak już nie ma dla branży, marketing i słupki robią swoją więc proceder zaczął się od ninny, to poczekaj na znicz co w takim razie oni potem zrobią.

Opublikowano

Czyli stara śpiewka. Sony nie winne . Winne PC'ty,  Nintendo , Mikrosyf i żydomasoneria.  Sony tylko podąża za trendami które te (pipi)e wprowadzili !  

Opublikowano

3ds? Przeciez ta konsola nawet w 5% nie oferuje ulepszen na taka skale jak pro xD

Faka widze ostre majaksy bo juz pewnie zbiera na prosiaka i zaczyna sie wewnetrzny i zewnentrzny dmg ctrl xd

Opublikowano

Do twojej wiadomości Prosiaka już mam od czwartku i żadnej majaki to po pierwsze, a po drugie mam bekę z tego, co czytam na cw i do demedż kontrola to raczej mi nie grozi, bo nie mam problemu z tym, żeby się przejmować jakimiś komentarzami, a w miarę na poziom odpowiadać fakt cw to cw ale nic nie szkodzi XD 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

a juz masz prosiaka, no to wiele tlumaczy, np ten debilny komentarz o 3dsie xd

Opublikowano

85? o to trzeba bedzie sprawdzic

Opublikowano

IGN sie ogarnal, ocena wstepna 6.5 poniewaz gra w trybie online nie dziala i klatkuje niemilosiernie, reszta rece-z(pipi)ow wlaczyla offline no i NIE MA PROBLEMU - 'kiedys naprawia 9/10'.

Opublikowano

online i tak mnie nie interesowal, fajnie ze 9/10

Opublikowano

same here - widac zapowiada sie calkiem niezla gra w singlu !

Edytowane przez easye

Opublikowano

izi przestan robic te spacje przed wykrzyknikiem :niedobrze:

Opublikowano

wiedzmin 3 tez dropil nawet offline wiec skad zdziwienie ze i tu wybaczaja bledy ktore naprawi patch?

Opublikowano

overtrolled

Opublikowano

izi przestan robic te spacje przed wykrzyknikiem :niedobrze:

Nie ! Nie  ! Nie    !!!!11111

Opublikowano

tyranny 82 na mc ;/ czemu nie kupiłem wd2  :(

Opublikowano

Ta branża XDDD

Opublikowano

tranny? to znowu jakies zboczone chinskie guwno?

Opublikowano

SLQJc.gif

Opublikowano

tyranny 82 na mc ;/ czemu nie kupiłem wd2   :(

6/10 zbyt skomplikowane vs 9/10 kiedys naprawia :reggie:

Opublikowano

Kurde, ale ten Titanfall 2 to fałszywy mesjasz. :(

Chyba już mnie po prostu znudziły ciągle takie same fpsy. 

Opublikowano

No kolejny tytul - hejty przy becie ze gra o Tytanach bez Tytanow, a po premierze "no jednak mi sie podoba!"

Trzeba w koncu za jakims singlem sie rozejrzec, dobrze ze niedlugo Final Fantasy i Watch Dogs 2!

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.