Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Założę się o usunięcie konta z forumka, że Call Of Duty zmiażdży srzedażowo pozostałe tegoroczne fps-y...Oczywiście usuwam konto, jeśli tak się nie stanie.

Opublikowano

Ale powiedz, co tam na tym xboksie jest takiego czego nie ma na ps4, ze boty tak zachwalaja sobie swoje darmowe dlc?

Bo moze jest cos czego ja nie widze i tez skusze sie na xa.

Halo, Gearsy, Forza?

Opublikowano

Założę się o usunięcie konta z forumka, że Call Of Duty zmiażdży srzedażowo pozostałe tegoroczne fps-y...Oczywiście usuwam konto, jeśli tak się nie stanie.

Weź sie założ z mrokiem 

Opublikowano

3 marki najlepsze w swoich gatunkach. I wszystkie na xboksie. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale powiedz, co tam na tym xboksie jest takiego czego nie ma na ps4, ze boty tak zachwalaja sobie swoje darmowe dlc?

Halo, Gearsy, Forza?

Dead Rising, ReCore, Sea of Thievs :Coolface:

Opublikowano

Ile to już overwatchów poszło?

Opublikowano

Pewnie masz  rację co jest w ch.uj smutne

Opublikowano

a na plejstejszyn co? SPOKOJNA JESIEŃ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Każdy gra w co lubi, pozdrawiam.

Opublikowano

piszesz tak bo lubisz gierki dla małych dziewczynek i szukasz akceptacji :P

kurna, czezare, wciąłeś mi się :/

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Każdy gra w co lubi, pozdrawiam.

no właśnie źle, powinno się grać w kasztany, bo wtedy dobre gry smakują jeszcze lepiej. dziś 4 raz zaczynam rdr, zbombardowałem się modern warfer 3 i 2 grami tell tale, pewnie będzie gra millenium

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No bo wkurzają mnie Ci "koneserzy" chińskich gierek które w większości są tak słabe że ja pyerdole i kijem nikt by tego nie ruszył nawet u kitajców no ale beczunia z podgraczy coda.

Opublikowano

orzeszek, ale telltale to choć odrobinę szanuj. 

oj no już już, edukuj miłością a nie postami w cw

Opublikowano

jak dotrę do etapu ogrywania mgs 5 to wczesniaj maraton z assasynami :obama: na znieczulenie

colin: szanuje mocno ale te borderlandsy i gra o tron to troche takie na siłe i nie wiem co tak słabo

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Mnie obchodzi CoD, biorę na premierę wypasiona cyfroweczke z remasterkiem czwóreczki :lapka: beka z lamusow spinających sie o gierkę dla dzieci xD do BF1 podchodzę ostrożnie o ile stare czasy robią bardzo tak niestety gameplay wyglada mega jałowo jak w każdym BF :/

Faktycznie dużo tych sieciowych fps pod koniec roku, ciekawe czy Titanfall sobie poradzi

Opublikowano

po co maraton, zagraj w unity. takiej s(pipi)iny i opóźnionego w rozwoju assassina to nigdzie nie uświadczysz. syndicate zaskakująco dobre, IV też bardzo przyjemna jeśli się lubi pirackie klimaty.

Opublikowano

Ja już w meksyku orzech, właśnie odbiłem Reyesa :lapka:

Opublikowano

po co maraton, zagraj w unity. takiej s(pipi)iny i opóźnionego w rozwoju assassina to nigdzie nie uświadczysz. syndicate zaskakująco dobre, IV też bardzo przyjemna jeśli się lubi pirackie klimaty.

wszystkie assassyny mam ograne oprócz syndicate i rouge xd, ale nie na xboxie ;/ trzeba kompletować aczyki bo chce byc taki jak ping

Opublikowano

Ja wczoraj odpalilem i przechodzi drugi raz Wolf Among Us ale ta gra jest dobra :banderas:

Opublikowano

potrzebujesz większej zarzutki, postaraj się bardziej następnym razem

Opublikowano

rouge w prąciu ale syndicate serio bardzo dobre, dla mnie tuż po 2 jeżeli chodzi o ranking.

Opublikowano

Colin skonczyles unity? Ja nie dalem rady. Spier.dolina jakich malo. Nie lubie zostawiac nieskonczonych gierek no ale to jest taka kupą guwna ze szkoda strzepic ryja. Nawet bf: hardline ktory jest dla mnie crapem 3/10 jest lepszy.

A rogue dla mnie bdb gierka. Sporo czerpie z black flag. Ostatni dobry asasyn.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.