Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

wbijam na weekendową playlistę gdzie pecetowcy grają z xboxowcami w Gearsy 4 i, co za niespodzianka, raptem jedna osoba z 10 gra na pececie.

to tak odnośnie gejmingu na PC i tego że xone nie ma exów

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Patrz, a jak odpalam Rocket League to proporcje są dokładnie odwrotne. Nie myl PC gejmingu z gównianym UWP. Gdyby Gearsy pojawiły się na Steamie to pewnie rzadko kiedy byś trafiał na konsolowych przeciwników.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale jemu chodzi konkretnie o gry MS na PC i teorie że każdy gra bo ma PC. Gry od MS są na WS i sytuacja wygląda jak wygląda - czyli praktycznie nikt nie gra. Gdybanie co by było gdyby gra była na stimie nie ma tu akurat nic do rzeczy, bo tych gier na stimie nie ma i tyle.

Opublikowano

Patrz, a jak odpalam Rocket League to proporcje są dokładnie odwrotne. Nie myl PC gejmingu z gównianym UWP. Gdyby Gearsy pojawiły się na Steamie to pewnie rzadko kiedy byś trafiał na konsolowych przeciwników.

ale klapom ponoć nie przeszkadza UWP i jak tylko wyjdzie jakiś ex z xboxa na PC to z wywieszonym jęzorem lecą ściągać cyfrówkę za 289zł.

a steam to chuj

Opublikowano

steam trzeba wspierac, może gruby sie w końcu zlituje i wyda tego HL3

x, d, D, D, D

Opublikowano

zmazeło, ale jest pewna róznica pomiedzy mozlziwościa grania,  a tym ze tracac zycie  w mutli nie spotkasz pecetowych cezarów na serwerze.

Opublikowano

No fajniejszych gier w tych gatunkach to raczej nie mają :P

A jak ktoś chce gra w więcej niż trzy gatunki gier?

Opublikowano

Z tym Playstation byłoby wszystko w porządku tylko powiedzcie mi, jak możecie grać przy tym hałasie wychodzącym z konsoli. Serio nie przeszkadza Wam ten szum? Chciałem kupić Pro, ale jak w recenzji PE wyczytałem, że nadal konsola przypomina JumboJeta to sobie darowałem. Wolę pograć jak normalny człowiek

Opublikowano

ale klapom ponoć nie przeszkadza UWP i jak tylko wyjdzie jakiś ex z xboxa na PC to z wywieszonym jęzorem lecą ściągać cyfrówkę za 289zł.

a steam to chuj

Bo ty tyle fajnych Indie Gierek w życiu nie widziałeś. Biblioteki gier, kompatybilne akcesoria, lepsze bebechy, vr, monitory z 8K, 125hz, 3x tyle fps co ps4 i Xbox one razem, vsync, CZY MAM CIĘ BOCIE DALEJ MASAKROWAĆ?

Opublikowano

Technicznym mumbo jumbo? Dajesz :)

Opublikowano

Przecież wy się cały czas o 4k I fpsy kłócicie, a król jest tylko jeden.

Opublikowano

Kłócą się z(pipi)y, to chyba oczywiste. Trzeba być nieźle upośledzony żeby się do takich rzeczy spuszczać jak dodatkowa klatka animacji czy ciut wyższa rozdzielczość. Serio mam nie grać w Rise od Tomb Raider na Xone bo na PS4 Pro mam efekt czy dwa więcej? A gdzie komfort grania? O wiele ważniejsze niż klateczka czy cienik są inne rzeczy

Opublikowano

Takie bajery na Macu? No, no.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

a steam to chuj

Bo ty tyle fajnych Indie Gierek w życiu nie widziałeś. Biblioteki gier, kompatybilne akcesoria, lepsze bebechy, vr, monitory z 8K, 125hz, 3x tyle fps co ps4 i Xbox one razem, vsync, CZY MAM CIĘ BOCIE DALEJ MASAKROWAĆ?

powtarzam, steam to chuj.

Opublikowano

Ci wszyscy kłócący się o klatki animacji, efekty i inne gówna, wyznawcy Pro, to tak naprawdę pecetowcy-wannabe. Którzy ślinią się do testów graficznych, screenów z pecetów, czy modów. Ale są zbyt tępi żeby kupić peceta i odpowiednio go skonfigurować, więc kupili konsolę płacząc cichutko w kąciku. A teraz wreszcie jest. Pro. I teraz wreszcie mogą się pouczyć tych wszystkich skrótów których tak bardzo chcieli używać. Kiedyś, jak pokazywałem kumplom Metroid Prime na GCN to wchodziłem w miejsce z parą i pokazywałem efekt pary na wizjorze. Albo piorunów. Albo ognia. I było wooow, jak to wygląda. Jak się pokazywało Riddicka na Xboxie to nikogo (pipi)a nie obchodziło jak się nazywa ten efekcik. Efekt było wow, bo to WYGLĄDAŁO. A przede wszystkim to były GRY. A teraz pokazujesz paluszkiem i mówisz, PACZ HADEER, O TU W ROGU!!!!1111 I 32 klatki animacji, a u Ciebie 31 hahahahah. Żałosne.

Opublikowano

Godot ty się urodziłeś wczoraj?

Opublikowano

No w przyszłym roku MS wypuszcza rts'a, survival, Action rpg, sandnoxa, mmo i pewnie racera. Policz sobie ile to jest gatunków.

Opublikowano

Tyle dobrych gier od Sony. The Last Guardian, Horizon: Zero Dawn,God of War,Nioh,Crash Bandicoot, nowy dodatek fabularny do Uncharted i THE LAST OF US

THE LAST OF US. :banderas:

Nic mi wiecej nie potrzeba na najlepszej konsoli na rynku. Tyle nowych gier..

Na Xboxie jak zawsze tasiemce. Co roku Forza,Halo,Gearsy i inne odpady. Na dodatek konsola ledwo zipie

Opublikowano

Takie bajery na Macu? No, no.

Na macu sie nie gra w gierki dla dzieci. To porzadny sprzet.

Opublikowano

No w przyszłym roku MS wypuszcza rts'a, survival, Action rpg, sandnoxa, mmo i pewnie racera. Policz sobie ile to jest gatunków.

Czuję że SoD2 wypadnie na początek 2018 ale jak MS zdoła wypluc te wszystkie gry w okolicach premiery Scorpio to szanuję mocno.

Opublikowano

ja na macu gram w gierki z gog'a <3

Opublikowano

The Last of Us Part 2

Death Stranding

Shenmue 3

God of War

Days Gone

Horizon

Gran Turismo Sports

Uncharted: The Last Legacy

NioH

Spiderman

The Last Guardian

=

Masakratory

Współczuje botom bo u niech w zapowiedziach absolutnie NIC ciekawego.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

jej obczaiłem przez noc te 3 traillery 

i szczerze jestem za tym, by wysyłać smsy o treści POMAGAM smutnym ludziom, którzy twierdzili że były same remastery i beka z czekania do 2019.

no i zaprezentowano powrót Ace Combat! 

w ogóle mnie nie jara, ale na potrzeby posta też wspominam

Edytowane przez nobody

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.