Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

zmierzam do tego, że jedynka to hołd złożony temu filmowi i gra, przy której można się naprawdę dobrze bawić.

generalizować to sobie można. to tak jakbym ja teraz napisał, że crash to platformówki dla ulungów, którym za ciężko jest sterować kamerą xDDDD

w głąb ekranu lisku

w tył ekranu lisku

ojej, w lewooo

Crash Bandicoot to pan franciszek platformówek.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

bo tak jest xDDD uwiebiałem

jak mam mysleć  o jakims ratchecie gdzie (pipi)a mam  100 zaktków na mapie, to poczekam sobie na crasha, szybka partyjka, lekka irytacja, i  wyłaczamy.

Opublikowano

ragus jak sie piekli lmao

Opublikowano

sprzedalem vite, jeszcze tylko musze pozbyc sie psp i bede w koncu czystym graczem bez skazy :banderas: tylko xbox, tylko nintendo :fsg:

nintendo xd czuje se 3ds to ich ostatni sensowny sprzet. Za switcha z gierkami z wiiu i skyrim podziekuje
Opublikowano

lepszy Switch z gierkami z Wii U niz Ps4 z gierkami z psp i milionem gier ktore istanieja na papierze xDDDDDD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

wiecej iksde kubson, będzie jeszcze zabawniej

Opublikowano

Psn to (pipi). Niby instalacja gry na playstation trwa mega szybciej niż na xboxie, za to ściągnięcie patcha z psn trwa tyle samo albo i więcej niż instalacja ze sciagnieciem patcha z live.

bea76840612b25978c07e775b9059b57.jpg

f5bf7119e852b8395b8c6a8663eaf72b.jpg

ale grane będzie :obama:

Opublikowano

zmierzam do tego, że jedynka to hołd złożony temu filmowi i gra, przy której można się naprawdę dobrze bawić.

ale w Świcie Żywych Trupów nie o wesołą zabawę chodziło, a o suspens, gore i mega klimat survival horroru, w stylu pierwszych rezydentów. 

chyba ten no PASTIRZ bardziej, bo ja na tvp za guwniaka bawiłem się przy nim inaczej

Opublikowano

ale w Świcie Żywych Trupów nie o wesołą zabawę chodziło, a o suspens, gore i mega klimat survival horroru, w stylu pierwszych rezydentów. 

chyba ten no PASTIRZ bardziej, bo ja na tvp za guwniaka bawiłem się przy nim inaczej

może gdybym to oglądał w 78 roku. teraz widzę tam gang motocyklistów rzucający w zombie ciastem.

Opublikowano

Nie szanowałeś marki creatinfreak. Klasyczny przykład.

Opublikowano

oho, juz jakiemus klapkowi pekla doopa xD

Opublikowano

nie, nie ragus. wystarczy że miałbyś 10 lat, gdy rządził vhs, a umysł nie był jeszcze skażony mrocznymi zakamarkami internetu.

Opublikowano

ragus zły dotyk pikachu

Opublikowano

Psn to (pipi). Niby instalacja gry na playstation trwa mega szybciej niż na xboxie, za to ściągnięcie patcha z psn trwa tyle samo albo i więcej niż instalacja ze sciagnieciem patcha z live.

f5bf7119e852b8395b8c6a8663eaf72b.jpg

Będzie szło szybciej jak wyłączysz pauzę.

Opublikowano

Też czasem myślę, żeby sobie kupić PS4 i ograć te wszystkie remastery z PS3, której nigdy nie miałem.  :philosoraptor:

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim. Witamy w nowym pięknym dniu ery playstation. Jak codziennie. TYLKO SONY TYLKO PLAYSTATION! 

A dzisiaj kurier przywozi mi mesjasza gier jedyną dobrą premierę tego tygodnia. Już się nie mogę doczekać.  Czuje że będzie następny kandydat do goty. 

Opublikowano

pewnie znowu jakas pecetowa spyerdolina

Opublikowano

Przypominam, że w pierwszego crasha grało się na (pipi)owym dpadzie kontrolera od ps1 bez analogow, także granie na klawiaturze jak najbardziej sensowne :cool:

Choojowy to ty jestes, to byl najlepszy pad z krzyzakiem, a juz w ogole w bijatyki jak sfa3 i t3 gralo sie na nim wysmienicie ale skad ty to mozesz wiedziec.

Opublikowano

ten gimbus to pada od szaraka widzial tylko na zdjeciach

Opublikowano

(pipi)owy pad od PSX? Widzę mocarz z rana, może powiesz mi że ten od N64 był wspaniały?

Rayos, chyba dalej nie może się pozbierać po bombach prawdy z dnia wczorajszego.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

pewnie znowu jakas pecetowa spyerdolina

Grę która będzie działać w 60 fps bez czkawki na moim sprzęcie i nie będę musiał dokupywać dodatkowego sprzętu za 1700 zł aby zagrać jak człowiek. 

Kiedyś tak bym napisał o konsoli a teraz tylko pozostało mi się z was śmiać xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.