Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

kukuryku parudniowego bana na gejonly wylapal za pier.dolenie glupot to znowu tutaj downa zawialo xDDDd

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie chce mi się robić takiego cytatu jak kyukyukszin zrobił, więc stwierdzę tylko fakt. Lepiej mieć jakąkolwiek możliwość odpalenie gier starszych z poprzedniej generacji niż w ogóle (pomijam z oczywistych względów ps2). 

A temu jeszcze wygładzania się zachciało.

Wygładzić to można ten kant, o którym wspomniałeś.

Jak M$ leci w kulki, to jak porównać co Sony robi? Dupowkręty analne, a fani i tak to przyjmą  z satysfakcją na twarzy

Ogólnie cały rynek "gejmingowy" zaczyna się krzaczyć już od pewnego czasu, Wszyscy zdają sobie z tego sprawę, ale będąc graczem i tak się przymyka na to oko, bo jak to tak, zrezygnować z tego, co się lubi? Ciężko trochę.

Opublikowano

Nie chce mi się robić takiego cytatu jak kyukyukszin zrobił, więc stwierdzę tylko fakt. Lepiej mieć jakąkolwiek możliwość odpalenie gier starszych z poprzedniej generacji niż w ogóle (pomijam z oczywistych względów ps2). 

A temu jeszcze wygładzania się zachciało.

Wygładzić to można ten kant, o którym wspomniałeś.

Jak M$ leci w kulki, to jak porównać co Sony robi? Dupowkręty analne, a fani i tak to przyjmą  z satysfakcją na twarzy

Ogólnie cały rynek "gejmingowy" zaczyna się krzaczyć już od pewnego czasu, Wszyscy zdają sobie z tego sprawę, ale będąc graczem i tak się przymyka na to oko, bo jak to tak, zrezygnować z tego, co się lubi? Ciężko trochę.

No coś to jednak Sony robi.

To prawda niewiele, ale jednak np. Ratchet a teraz Crash remake.

Kilka gier z PS2 na PS3 też było w hd np. NG, kolekcja GOW, Ratchet, Jak.

A na Boxie co? Tylko Halo.

kukuryku parudniowego bana na gejonly wylapal za pier.dolenie glupot to znowu tutaj downa zawialo xDDDd

(nene)uś może coś tam napiszesz? Brak odwagi?

czy Ratyo udajesz?

Miałem bana jednodniowego jak już.

Na taką osobę kontrowersyjną a jak ja to i tak bardzo mało.

Opublikowano

Darmowa wsteczna kompatybilność jest be fuj ale płatna w wykonaniu Sony juz cacy. Co to za logika?

Opublikowano

Już są używki tlg? Trzeba nałożyć spodnie i iść na miasto, może jakiś gimba będzie chciał sprzedać.

Opublikowano

Kyukyu, za wsteczną kompatybilność m$ nie trzeba płacić i to jest godna naśladowania idea... Czy naprawdę jesteś tak ograniczony, czy to już zaćma od oglądania subpikseli?

Alter Mędrka czy jaki chvj?

Z innej bajki.

Elite Dangerous wkracza na PS4, zaraz posłuchamy, jaka to gra będzie lepsza na pro.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Potwierdzili juz wsparcie dla prosiaka, ehh, wolalbym zeby na PSVR sie skupili a dopiero potem jakies prosiaki.

Opublikowano

przecież sony tez ma BC za free

kupuje gierke na ps4 fat i ta sama gre moge ograc w lepszej jakosci na ps4 pro nie płacąc za nia drugi raz

Opublikowano

Kyukyu, za wsteczną kompatybilność m$ nie trzeba płacić i to jest godna naśladowania idea... Czy naprawdę jesteś tak ograniczony, czy to już zaćma od oglądania subpikseli?

Alter Mędrka czy jaki chvj?

Darmowe ok super, ale to nie usprawiedliwia tego, że jest (pipi)owe. Mogli się zdecydowanie lepiej postarać w przypadku starego Xboxa i chociaż tak jak napisałem wyżej rozdziałke podnieść i lepsze AA zamontować. Xbox 360 to konsola ze świetnym GPU także wiesz.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Jedz ziarno i japa

Opublikowano

Kutashyan widze znowu wrocil bo mu ukanio haslo zmienil do gejonly

Opublikowano

goty 2016, jeszcze nie gralem

Opublikowano

ponoc dobry, tak pisze jeden user w temacie, reszta cos (pipi)i o kolekcjonerce

Opublikowano

No trochę lipa wejść tam do tematu. Problem dotyczy tylko klapów i Nintendofagów. Xboty zawsze podczas premiery dyskutują o grze a nie rukaniu przez ultimę i podobnym.

Opublikowano

Tylko falszywe Nintendofagi są rukane przez Ultimę, bo tam tylko zyeby kupują. Prawdziwe fagi wiedzą, że kupuje się tylko w Konsole i Gry, więc Ci dyskutują na temat gierek :cool: 

Opublikowano

@Banny

Najlepsza gra tego roku z tych w które nie grałem .

Ktoś grał w Her Majesty's spiffing ? Wczoraj była premiera i cholernie mnie gierka zainteresowała. 

Opublikowano

6e8.jpg

Opublikowano

Amerykanie zrobili mod do DOOMa, w którym Donald Trump masakruje lewaków, oraz demony w sombrero :banderas:

A Polska co, dalej guwna z Korwinem, robione przez kuców we flashu? :yao:

Opublikowano

i co, dobry ten Last Guardian czy nie?

Rewelacyjny, setki osób, które to przeszły w parę godzinek i już wystawiają na pchlim targu to potwierdzą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.