Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no racja nawet nie odpalilem tego guwna

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

W tym roku przed akcją świąteczną proszę zlustrować chętnych. Jeżeli w ciągu ostatniego miesiąca minimum 20 h na steamie nie mają to nie dopuszczać do akcji.  Ja lubię dawać prezenty ale po co wyrzucać kase w błoto jak ktoś tego nie doceni :) 

Opublikowano

20h miesiecznie na stemie z idle masterem - wyznacznik gracza

Opublikowano

nie oceniaj innych swoją miarą. Niektórzy grają w gry na steamie a nie farmią karty 

Opublikowano

dzięki jubileuszowemu paczowi dropy na bagnach od roku są w płynniutkich 27 fpsach. masz retardowy intel Ocelocie

Opublikowano

Widać, że blacharnia musi mieć info na ekranie o spadku fps, bo nie widzi tego podczas gry. Powtarzają tylko to co usłyszeli od sprzedawcy w sklepie, który wcisnął im drogą kartę. Janusze gamingu, a nie master race.

Opublikowano

Dupka piecze jak ktoś może grac w najlepszej wersji to po co wybierać tą gorszą   --- to cytat z fana playstation przy moim komentarzu odnośnie pro.   Hipokryzja klapów jest zabójcza. Za rok przy scorpio też będą komentowali że nie widzą sensu zakupu tak jak gtx'a nowego . Za to Pro jest OK! :D

Opublikowano

Widać, że blacharnia musi mieć info na ekranie o spadku fps, bo nie widzi tego podczas gry. Powtarzają tylko to co usłyszeli od sprzedawcy w sklepie, który wcisnął im drogą kartę. Janusze gamingu, a nie master race.

Hehe ale im powiedziałeś Grzesiu ;) Pozdro konsolowy wariacie!

Opublikowano

blacha ogrywa wieska 3 10 lat po premierze, pewnie byla jakas przecena za 2 euro bo inaczej kijem by nie ruszyli

tfu tfu

sonybociarnia rok po premierze dostała patcha po którym nie było odruchów wymiotnych podczas grania   :obama:

btw. nintendo swicz 32GB w 2017 xDDD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

No to szykuje się nam drogi odtwarzacz mp3. 32 GB wooot?

Opublikowano

blacha ogrywa wieska 3 10 lat po premierze, pewnie byla jakas przecena za 2 euro bo inaczej kijem by nie ruszyli

tfu tfu

http://www.psxextreme.info/topic/102317-wiedźmin-3-dziki-gon/?p=3429438

Mialem wieska na ps4 jako jeden z pierwszych na forum. Ale jako ze performance na tej "platformie" byla jak (pipi) obesrane, to przerzucilem sie na smoka. Jedynie na smoku mozna docenic kunszt CD Projektu. Ps4 niestety (pipi) na wieki wiekow...

Opublikowano

Podpisuje się pod tym mam 180 h w wieśku na gogu . Podstawka z dodatkami w najlepszym możliwym wydaniu. 

Opublikowano

wiedźmin xD mamy 2k15 że piszecie o tym starociu?

Opublikowano

Krew i wino wyszlo w 2016 i ora wiekszosc tytulow ktore wyszly w tym roku

Opublikowano

No to szykuje się nam drogi odtwarzacz mp3. 32 GB wooot?

tyle co moj 3 letni telefon xd
Opublikowano

Mnie po 200h już męczył tryb detektywa.

Opublikowano

Pawcio fakt teraz na konsoli macie final fantasy xv który niszczy wiedźmina 3 

Jak dobrze że na pc wychodzą jakieś porządne RPG bo tak poza wiedźminem (Krew i Wino co za sztos)  miałbym tylko te (pipi)owe jRPG. W tym roku nie wyszedł żaden porządny jRPG a grałem we wszystkie.

P.S. P.S. 

Tokyo Mirage >>>>>>>>>>> Final Fantasy xv  a się ze mnie śmiali jak w czerwcu to przewidziałem :D
Opublikowano

po krew i wino z calym szacunkiem do wiesia juz rzygalem tym gemplejem

dobrze ze pracuja nad nowym ip

Opublikowano

Blant nie wpuszcze Cie na plejstejszon gdy wyjdzie person

Opublikowano

Grałem w persone na ps2 kiedy ty jeszcze nie wiedziałeś co to za seria.  Playstation 4 trzymam tylko dla yakuzy i persony. Dla mnie Persona to ostatnia szansa abym znowu uwierzył w jRPG. 

Opublikowano

Dobrze, że w końcu wyjdzie i to na konsoli, na którą było robione (PS3) - nie to co TLG i FF Versus :P Będzie grane  :fsg:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kermit jestes wielki. Niech ktos powie to na glos, wiedzmin 3 ma slaby gameplay. Story, misje, dialogi bla,bla,bla kogo to? Od tego są ksiazki Sapkowskiego, a tak tylko Gwint nieco ciągnie w góre te drewno gameplayowe. Juz czekam na -30 do repa, bo cos zlego na skarb narodowy powiedziałem. Dalej, come at me

Opublikowano

Grałem w persone na ps2 kiedy ty jeszcze nie wiedziałeś co to za seria. 

:obama: fatality

Opublikowano

Kermit jestes wielki. Niech ktos powie to na glos, wiedzmin 3 ma slaby gameplay. Story, misje, dialogi bla,bla,bla kogo to? Od tego są ksiazki Sapkowskiego,

mi tam osobiscie szkoda czasu na te czytadala na podstawie gier, przeczytalem po jednej ksiazce diablo i starcraft, wystarczy mi na cale zycie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.