Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Tylko Sony, tylko grafika.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tylko Sony, tylko grafika.

Dokładnie tak, Xbox ch,uj

Opublikowano

O Jezu ale was scorpio zaora i będziecie jeszcze chcieli wrócić do zielonego królestwa ale nie dla psa kiełbasa. Kubson zawiodłem się na tobie.

Opublikowano

Xbox moze nie ma grafiki ale nadrabia exami

Opublikowano

Czym zaora forza 7 w 4K ? :yao:

Opublikowano

no na pewno nie dynamiczna zmiana pogody xD

No ale Gearsy w 4K z grafa i gamplayem z 360! Comunity czeka!  :yao: 

Edytowane przez easye

Opublikowano

O Jezu ale was scorpio zaora i będziecie jeszcze chcieli wrócić do zielonego królestwa ale nie dla psa kiełbasa. Kubson zawiodłem się na tobie.

dobre gry - PlayStation

grafika - PC

pedalstwo - switch

Opublikowano

Czym zaora forza 7 w 4K ?  :yao: 

Forza Horizon ... (werble) CZTERY

-tym razem... Japonia

-te same samochodziki plus PORSZE bo wygasła licencja EA

-kampania znowu bez pomysłu, 7 wyścigów w stylu pogoni za pociągiem/samolotem/kuniem/dobrą zabawą w RDR, a resztę gracz sam sobie musi stworzyć

-playlista to piosenki ze spotify z roku 2017 + Mozart

Boom. Mamy to, mogą wypisać mi czek.

Opublikowano

Kubson sam pluje na własną markę? Powiększ ten jpeg w sygnaturze, bo nie widzę co tam już jest napisane :notsure:

Opublikowano

jak scorpio zamiast nowych ip dalej bedzie cisnac halo forza girsy i multiplatformy jak cod bf fifa ale hdr 4k to dopiero bedzie januszowa konsola xd moze nawet osiagnie sukces

Opublikowano

No ale będzie nadal za(pipi)iste KomUnity... Nie ma opcji, aby Ms miał jakieś mocarne nowe ip. Jeżeli do tej pory (pipi) było, a nie gierki. Killery, okazały się kotletami na 6-7.

Znów, będą (pipi)ić o TV, wstecznej, Gyrosami, Krasnalami I Cofanien Czasu plus może wydadzą CrackDown 3.

Niech standardem będzie chociaż full HD, niech Boty poczują mityczną rozdzielczość.

Opublikowano

za(pipi)iscie wyglada

Opublikowano

Rollcage goty gierka, czuć ducha killera, będzie grane. Banderas młoda foka.

A u zielonych co? Kolejne wyczekiwanie, na grę ze wstecznej?

Rozumiem że PC bez gier, Nintendo coś tam próbuje, starają się spoko.. Ale konsola która miała mieć najlepsze gry, nie ma gier? Logika botów jest taka, wystarczą 3 gry w tym zawierają się ex plus inne gry na 6.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

jak scorpio zamiast nowych ip dalej bedzie cisnac halo forza girsy i multiplatformy jak cod bf fifa ale hdr 4k to dopiero bedzie januszowa konsola xd moze nawet osiagnie sukces

$ony tak ciśnie od 3 lat: cod, fifka, assassyn i uncharted mieszane z pif pafem ratcheta i się sprzedaje  :)

The Last Beka po miesiącu w sklepach już po 150zł, za chwilę skończy jak drivecrap który szybko latał po 30zł  xDDDDD sonyboty nie doceniają dzieła sztuki Fumito Uedy ale za to masowo kupowały NMS i map packa do CODa, tfuu!

Opublikowano

Dobrze, ze boty doceniaja gierki, ktore 4 dni po premierze latala w takich cenach ^^ 

Forza to juz w ogole bila u nas rekordy z cenami 125 zl xD

Opublikowano

Głównym motorem napędowym jest DonDron oraz Mazeło. Nakręcają innych, jaki to ich e- Xbox jest za(pipi)isty, i dzięki temu 5 osób z Forumka kupi sztosy na Szrota. Później je sprzeda, bo poczuli się oszukani i suma sumarum 2 kopie na całe forum.

Opublikowano

oj tam oj tam, zawsze lepiej niż jedna kopia hitów jak Nier, później wzajemne żebranie i wysyłanie gry po Polsce xDDD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nier :banderas: miałem nic nie kupować do person 5 no ale ta gierka taka kosa że hoho

Opublikowano

Fajny ten last guardian. Musiałem przestać grać bo mnie w(pipi)iał trico ale poza tym futrzakiem fajnie się gra :D   Jeżeli ai tego szczuro koto psa to zamierzony efekt to gratuluje. Myślałem że trzymanie się za rączki w ico nic nie przebije pod względem irytacji. Dobrze że gry tego studia mają tą magie która trzyma mimo archaiczności , technicznych baboli i czasem kiepskiego game designu. Tak czy siak jak na indyka gra niezła. Gorsza na razie po 3 h od oxenfree, firewatch, tyranny i kilku innych indyków ale myślę że znajdzie się w top 10 indyków z tamtego roku.  Piszę tutaj bo w temacie last guardiana by mnie zlinczowali.

Po 3 h z trico musiałem wrócić do Old Republic aby pobiegać z kompanem który się mnie słucha jak pies pana :)

Opublikowano

Sporo Ms taką ma politykę, że daje gierki w formie kodu do zastanów, nie będę zdziwiony, jak Besstia Rak, będzie pozbawiony napędu.

Opublikowano

Problemem tej generacji jest to ze pelno idiotow(np na tym forum) co 2 tytul nazywa mesjaszem xD

Jak takich graczy Sony czy Microsoft nie moze nie walic w pu.pe xD 

Opublikowano

Blantman, dlaczego nazywasz TLG grą indie?

Opublikowano

Rollcage goty gierka, czuć ducha killera, będzie grane. Banderas młoda foka.

A u zielonych co? Kolejne wyczekiwanie, na grę ze wstecznej?

Rozumiem że PC bez gier, Nintendo coś tam próbuje, starają się spoko.. Ale konsola która miała mieć najlepsze gry, nie ma gier? Logika botów jest taka, wystarczą 3 gry w tym zawierają się ex plus inne gry na 6.

Ta gra najpierw wychodzi na pc a pozniej na KONSOLE :reggie:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Rozumiem że PC bez gier...

Niektórych jeszcze alko trzyma po sylwestrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.