Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Blantman, dlaczego nazywasz TLG grą indie?

Bo jest tak niedopracowana i wygląda jak indie ? Ja lubię tą szorstkość gier indie. Większość ma swoje przywary które grze aaa nie wybaczysz ale za to mają w sobie coś czego gry aaa nie mają. Magia , klimat czy jak to nazwiesz. Jeżeli miałbym oceniać last guardiana jako indie za 150 zł to będzie miał wyższą ocenę niż aaa za 250 zł :)  Wiesz taka Virginia to super gra i polece każdemu ale za cenę jaką ja zapłaciłem czyli ok 20 zł. Jeżeli by tą virginie sprzedawali jako aaa za cene 200 zł to nikomu bym nie polecił. Oczywiście (pipi) pozostanie gównem niezależnie od kategorii Bunkier to (pipi) indycze a watch dogs to (pipi) aaa. 

Żeby nie było tlg ma dużo klimaciku i po 3 h daję 7/10. Dla porównania Virginia 7/10 , firewatch to 8/10 a tyranny to 9/10 :)    Może jak trico zacznie się bardziej słuchać to ocena się zmieni.

Opublikowano

co za smutne (pipi)enie xd

Opublikowano

Ok czekamy na dalsze wrażenia.

Opublikowano

Nie będzie bo jeszcze mi się nie spodoba i nikt ode mnie nie odkupi na pchlim targu :)

Opublikowano

ja bym chciał posłuchać tej przygody z kupieniem ff15 na x1 po pijaku.

ekhem, to jak to było z tym kupieniem ff15 na x1 po pijaku blanti?

Opublikowano

Wspaniała gra jak na zakup po pijaku. Nigdy na trzeźwo bym ffXV nie kupił a tak spędziłem ok 40 h w fajnym świecie. Kiepska fabuła ale spoko się latało po mapie do momentu znudzenia powtarzalnymi questami. Chapter 13 to największe (pipi) game designerskie i powrót wszystkiego co złe w japońskim developingu.   Mam nadzieję że pomogłem :)

Opublikowano

Nie będzie bo jeszcze mi się nie spodoba i nikt ode mnie nie odkupi na pchlim targu :)

Ja Ci mówiłem, że wezmę tak czy tak. Nawet bez żadnej extra cebuli jak to zawsze robiłeś. :lapka: 

Opublikowano

Bylo lepiej to ps4 w szafie trzymac bo teraz musimy sluchac twojego smutnego perdolenia.

Opublikowano

super, ale ja nie chciałem recenzji, tylko najlepszą w swojej kategorii relację z zakupu ff15 na x1 po pijaku ;/

Opublikowano

Czekam na indyki Nier  i Nioh, lubie te szorstkosc.

Opublikowano

Kazdy czekal na sequal z szafa, a blant zaskoczyl nowym ip w postaci szorstkich indykow.

MS moze sie uczyc.

Opublikowano

Czy wiedźmin 3 i fallout 4 na konsolach to szorstkie indyki?

Opublikowano

Szkliwo w zebach poszlo sie (pipi)ac od tego cringe'u, dzieki hejwen.

Opublikowano

Pasza chyba jest jedynym pro gamerem ktory nie dosc ze rucha to ma jeszcze ponad 40 w łapie

Opublikowano

o co chodzi z tym hejtem na overwatch? czy to po prostu jest w modzie, "bo klasy postaci zamiast zaczynać wszyscy tak samo fhuj nudno, z tą samą giwerą i tylko wtedy jest skillowo"?

nie grałem, pytam. wijcie się z odpowiedzią hejterzy teoretycy

Opublikowano

gra praktycznie bez wad, mega zbalansowana z cala masa ciekawych klas, ladna grafika i frameratem, ktory nie spada nawet o 1 klateczke, do tego lata w natywnym 4K na sprzecie, ktory wedlug PC Specow mial nie wyswietlac nic poza 4K Ready w 10 klatkach - nie wiem co tu hejtowac...

Edytowane przez easye

Opublikowano

sporo tu do hejtowania + jest multi fps, ale nie exem ms :yao:

Opublikowano

Overwatch gra dla yanuszy, tych samych co grają w Lola. Tyle, że mają kase na oryginalną grę i nie maja pieca zbudowanego ze śmietnika za blokiem. 

Community LOL'a w wersji bogatej xD

Opublikowano

>ta agresja, bo się ludziom gra podoba

xD

Opublikowano

czy wyszły ostatnio jakieś dobre gierki?

Opublikowano

czy wyszły ostatnio jakieś dobre gierki?

Tak, ale tylko na PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.