Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 707,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tak sobie to tlumacz godot w kazdej gierce, bo jakbys pewnie wlaczyl na najwyzszym poziomie trudnosci to bys sie ob.sr.al.

Opublikowano

O wiele lepszy byłby ten Wiedźmin jako action adventure bez levelowania, zbierania tony pierdół i tak dalej. No i bardziej wiarygodny. No bo co to znaczy, że Geralt nie może podnieść jakiegośtam miecza bo ma za niski poziom? Serio? Ten Geralt? Ja gram na najniższym poziomie trudności i po prostu chłonę świat i fabułę do minimum ograniczając walki. I w sumie pasuje, bo Geralt to wymiatacz, a nie męczy się z trzema żołnierzykami

W ową grę tak też się powinno grać bo po co masz sie męczyć z czymś co nie sprawia Ci w ogóle radości (walka) . 

Co innego jakby system walki był tak genialny jak w Bloodborne.

Kto nie grał w BB czy Soulsy nie zrozumie i bez wahanie da ci minusa przez swoją niewiedzę.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Co to za jakiś noworoczny wysyp ulungów? :|

Opublikowano

Was się powinno yebac.

Opublikowano

Ależ ból dupy :lol: Grałem w giereczki dziecko jak na chleb mówiłeś bep, a na muchy tapty. I mam na tyle własnego rozumu, że wiem kiedy gra mi sprawia frajdę, a kiedy nie. I taki Ninja Gaiden Black na Master Ninja mi sprawiał przyjemność, więc go skończyłem, a Wiedźmin nie, więc z jakiej racji mam się męczyć? Żeby jakiś internetowy troll był zadowolony? Uciekaj do mamy

Edytowane przez Godot

Opublikowano

Lol, uncharted wygrał? W tamtym roku wiedźmin, który za 3 lata będzie archaiczny i niegrywalny (w zasadzie na premierę już taki był) wepchnął się z brudnymi buciorami na miejsce Bloodborne'a, jedynego prawdziwego mesjasza generacji i najlepszej gry ostatnich 10 lat. W tym roku, no ok na wormsy i carmageddona to bym tylko ja głosował bo to gry dla fanów serii, the witness też zbyt skoncentrowane, ale żeby kapiszony były lepsze od takiego Dooma? Bo co, narracja jest i Drake ma realistyczne włosy na klacie? Wy gracie w gierki czy po prostu chcecie sobie film obejrzeć, tylko taki, w którym od czasu do czasu x naciskacie? Janusze śmieją się z januszy i raków, hipokrycka banda. Jak tam, pre-order na horizon i ghost recon wildlands złożone?

Alter mówi jak jest. 

Opublikowano

No już już Godot, spokojnie, leki niedługo zaczną działać. 

Opublikowano

Ależ ból dupy :lol: Grałem w giereczki dziecko jak na chleb mówiłeś bep, a na muchy tapty. I mam na tyle własnego rozumu, że wiem kiedy gra mi sprawia frajdę, a kiedy nie. I taki Ninja Gaiden Black na Master Ninja mi sprawiał przyjemność, więc go skończyłem, a Wiedźmin nie, więc z jakiej racji mam się męczyć? Żeby jakiś internetowy troll był zadowolony? Uciekaj do mamy

Ninja Gaiden Black ależ to była niesamowita gra :banderas:

Opublikowano

Ależ ból dupy :lol: Grałem w giereczki dziecko jak na chleb mówiłeś bep, a na muchy tapty. Uciekaj do mamy

Ales sie napocil de.bi.lu a teraz sobie sprawdz ile mam lat.
Opublikowano

Sprawdziłbym, ale gó.wno mnie to obchodzi

Opublikowano

Jak ktoś chce Geralta z dobrym systemem walki to tylko Ni-oH mu pozostaje. Jedno trzeba Chińczykom oddać - robią najlepsze systemy napyerdalawcze na rynku. Zachodni devi pod tym wzgledem sa jeszcze w przedszkolu...

Opublikowano

@Zetta

Wyzwiska w tym wieku też dobrze nie świadczą o danej osobie.

Opublikowano

Jaka eksplozja dooopy zety, że wiedzmina polaka obrazają :obama:

Opublikowano

Wiedzmin :banderas: gra generacji, combo ocena na metacritic + user score + ilosc zdobytych nagrod chyba juz nie zostanie przebita, ewentualnie rdr2

Opublikowano

a klapy i tak powiedzo ze bladborn lepszy, bo system walki lepszy. jasne, ze lepszy bo wokol tego cala gra jest zbudowana, wiedzmin stoi wielgachnym swiatem i fabula, a kazdy kto by chcial taki system walki w tak wielgachnym rpg na 150 godzin ma oczywiste niedoyebanie mozgowe i je kalafior 

Opublikowano

No tak, ALE. Jeżeli system walki w Wiedźminie jest taki se to jaki jest sens grać na wysokim poziomie trudności, gdzie ten poziom sprowadza się do trudniejszych walk? Nie widzę w tym logiki.

Opublikowano

gierka dla januszy kontra gra dla graczy i już widać kto lamus i zna się na grach a kto laps i jara się samograjami.

Opublikowano

Wiadomo że bb> wiedźmin

Opublikowano

gierka dla januszy kontra gra dla graczy i już widać kto lamus i zna się na grach a kto laps i jara się samograjami.

Tak to sobie tłumacz Xd

Opublikowano

Nie wierze ze sa dauny ktore porownuja walke w bb ktory sie na tym skupia do wieska gdzie wazny jest scenariusz, questy i postaci. xd

Opublikowano

Ninja Gaiden Black ależ to była niesamowita gra :banderas:

Jest na wieki wieków.

A już niebawem Nioh :banderas:

Polecam każdemu zrobić sobie przerwę od tego tematu tak powiedzmy na miecha, wejść na chłodno i poczytać powiem wam, że dobra bomba prawdy dochodzi do człowieka co tu się odjaniepawla w eat sleep repeat. 

pozdro.

Opublikowano

Nie wierze ze sa dauny ktore porownuja walke w bb ktory sie na tym skupia do wieska gdzie wazny jest scenariusz, questy i postaci. xd

LOL.

Przecież W3 to też przede wszystkim walka.

Mało masz przeciwników do ubicia?

@ Soul

Też czekam na Nioh ależ będzie pokład miodu  :obama:

Opublikowano

nikt tu nic nie porównuje, ot stwierdzamy, że bb jest dobrą grą wiedzmin nie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.