Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tak sobie to tlumacz godot w kazdej gierce, bo jakbys pewnie wlaczyl na najwyzszym poziomie trudnosci to bys sie ob.sr.al.

Opublikowano

O wiele lepszy byłby ten Wiedźmin jako action adventure bez levelowania, zbierania tony pierdół i tak dalej. No i bardziej wiarygodny. No bo co to znaczy, że Geralt nie może podnieść jakiegośtam miecza bo ma za niski poziom? Serio? Ten Geralt? Ja gram na najniższym poziomie trudności i po prostu chłonę świat i fabułę do minimum ograniczając walki. I w sumie pasuje, bo Geralt to wymiatacz, a nie męczy się z trzema żołnierzykami

W ową grę tak też się powinno grać bo po co masz sie męczyć z czymś co nie sprawia Ci w ogóle radości (walka) . 

Co innego jakby system walki był tak genialny jak w Bloodborne.

Kto nie grał w BB czy Soulsy nie zrozumie i bez wahanie da ci minusa przez swoją niewiedzę.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Co to za jakiś noworoczny wysyp ulungów? :|

Opublikowano

Was się powinno yebac.

Opublikowano

Ależ ból dupy :lol: Grałem w giereczki dziecko jak na chleb mówiłeś bep, a na muchy tapty. I mam na tyle własnego rozumu, że wiem kiedy gra mi sprawia frajdę, a kiedy nie. I taki Ninja Gaiden Black na Master Ninja mi sprawiał przyjemność, więc go skończyłem, a Wiedźmin nie, więc z jakiej racji mam się męczyć? Żeby jakiś internetowy troll był zadowolony? Uciekaj do mamy

Edytowane przez Godot

Opublikowano

Lol, uncharted wygrał? W tamtym roku wiedźmin, który za 3 lata będzie archaiczny i niegrywalny (w zasadzie na premierę już taki był) wepchnął się z brudnymi buciorami na miejsce Bloodborne'a, jedynego prawdziwego mesjasza generacji i najlepszej gry ostatnich 10 lat. W tym roku, no ok na wormsy i carmageddona to bym tylko ja głosował bo to gry dla fanów serii, the witness też zbyt skoncentrowane, ale żeby kapiszony były lepsze od takiego Dooma? Bo co, narracja jest i Drake ma realistyczne włosy na klacie? Wy gracie w gierki czy po prostu chcecie sobie film obejrzeć, tylko taki, w którym od czasu do czasu x naciskacie? Janusze śmieją się z januszy i raków, hipokrycka banda. Jak tam, pre-order na horizon i ghost recon wildlands złożone?

Alter mówi jak jest. 

Opublikowano

No już już Godot, spokojnie, leki niedługo zaczną działać. 

Opublikowano

Ależ ból dupy :lol: Grałem w giereczki dziecko jak na chleb mówiłeś bep, a na muchy tapty. I mam na tyle własnego rozumu, że wiem kiedy gra mi sprawia frajdę, a kiedy nie. I taki Ninja Gaiden Black na Master Ninja mi sprawiał przyjemność, więc go skończyłem, a Wiedźmin nie, więc z jakiej racji mam się męczyć? Żeby jakiś internetowy troll był zadowolony? Uciekaj do mamy

Ninja Gaiden Black ależ to była niesamowita gra :banderas:

Opublikowano

Ależ ból dupy :lol: Grałem w giereczki dziecko jak na chleb mówiłeś bep, a na muchy tapty. Uciekaj do mamy

Ales sie napocil de.bi.lu a teraz sobie sprawdz ile mam lat.
Opublikowano

Sprawdziłbym, ale gó.wno mnie to obchodzi

Opublikowano

Jak ktoś chce Geralta z dobrym systemem walki to tylko Ni-oH mu pozostaje. Jedno trzeba Chińczykom oddać - robią najlepsze systemy napyerdalawcze na rynku. Zachodni devi pod tym wzgledem sa jeszcze w przedszkolu...

Opublikowano

@Zetta

Wyzwiska w tym wieku też dobrze nie świadczą o danej osobie.

Opublikowano

Jaka eksplozja dooopy zety, że wiedzmina polaka obrazają :obama:

Opublikowano

Wiedzmin :banderas: gra generacji, combo ocena na metacritic + user score + ilosc zdobytych nagrod chyba juz nie zostanie przebita, ewentualnie rdr2

Opublikowano

a klapy i tak powiedzo ze bladborn lepszy, bo system walki lepszy. jasne, ze lepszy bo wokol tego cala gra jest zbudowana, wiedzmin stoi wielgachnym swiatem i fabula, a kazdy kto by chcial taki system walki w tak wielgachnym rpg na 150 godzin ma oczywiste niedoyebanie mozgowe i je kalafior 

Opublikowano

No tak, ALE. Jeżeli system walki w Wiedźminie jest taki se to jaki jest sens grać na wysokim poziomie trudności, gdzie ten poziom sprowadza się do trudniejszych walk? Nie widzę w tym logiki.

Opublikowano

gierka dla januszy kontra gra dla graczy i już widać kto lamus i zna się na grach a kto laps i jara się samograjami.

Opublikowano

Wiadomo że bb> wiedźmin

Opublikowano

gierka dla januszy kontra gra dla graczy i już widać kto lamus i zna się na grach a kto laps i jara się samograjami.

Tak to sobie tłumacz Xd

Opublikowano

Nie wierze ze sa dauny ktore porownuja walke w bb ktory sie na tym skupia do wieska gdzie wazny jest scenariusz, questy i postaci. xd

Opublikowano

Ninja Gaiden Black ależ to była niesamowita gra :banderas:

Jest na wieki wieków.

A już niebawem Nioh :banderas:

Polecam każdemu zrobić sobie przerwę od tego tematu tak powiedzmy na miecha, wejść na chłodno i poczytać powiem wam, że dobra bomba prawdy dochodzi do człowieka co tu się odjaniepawla w eat sleep repeat. 

pozdro.

Opublikowano

Nie wierze ze sa dauny ktore porownuja walke w bb ktory sie na tym skupia do wieska gdzie wazny jest scenariusz, questy i postaci. xd

LOL.

Przecież W3 to też przede wszystkim walka.

Mało masz przeciwników do ubicia?

@ Soul

Też czekam na Nioh ależ będzie pokład miodu  :obama:

Opublikowano

nikt tu nic nie porównuje, ot stwierdzamy, że bb jest dobrą grą wiedzmin nie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.