Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ficuś no ale jeszcze WipeOut HD to miód i wypalał oczy. Ten remaster remastera to już nekrofilia.

No ale lepiej było jak Studio Liverpool robili małpopsa na kamerkę.

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 683,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

czyli jednak wina microsoftu, wspaniale

Opublikowano

Szkoda mi Platynowych, bo po tym jak Kamiya dał do zrozumienia, że studio zawaliło dużą produkcję (co potwierdza zresztą artykuł Eurogamera)

Ej skad wy wytrzaneliscie te rewelacje? xD

Ten artykul (pipi)a mowi, a sam tweet jest poprawny politycznie bo gosc ma zwiazane reke kontraktem.

Wystarczy przeczytać od początku do samego końca. Polecam tak niż same nagłówki:

It looks as if Kamiya had been expecting a backlash against the cancellation - which Eurogamer sources suggest was due to the game missing a major milestone at the end of last year, after the pressure of production forced multiple senior team members to temporarily step away from the project.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ale jest hd fury jako dlc :dog:

kocham wipeouta ale jak już miałbym grać znowu w HD to na PS3, nie ma sensu się męczyć w vitowych 30 fpsach jak na PS3 jest stabilne 60. 

Opublikowano

Szkoda mi Platynowych, bo po tym jak Kamiya dał do zrozumienia, że studio zawaliło dużą produkcję (co potwierdza zresztą artykuł Eurogamera)

Ej skad wy wytrzaneliscie te rewelacje? xD

Ten artykul (pipi)a mowi, a sam tweet jest poprawny politycznie bo gosc ma zwiazane reke kontraktem.

Wystarczy przeczytać od początku do samego końca. Polecam tak niż same nagłówki:

It looks as if Kamiya had been expecting a backlash against the cancellation - which Eurogamer sources suggest was due to the game missing a major milestone at the end of last year, after the pressure of production forced multiple senior team members to temporarily step away from the project.

No ale tych miliona donosow o tym ze MS ustalil niewykonalne kamienie milowe to juz nigdzie w necie nie przeczytales co?

Pierwsza szansa na pozytywny PR dla MS i DRON od razu wskakuje do akcji :obama:

Opublikowano

Zapytałeś się skąd wiem, to Ci odpowiedziałem. Jakieś problemy z myśleniem masz?

Opublikowano

ale jest hd fury jako dlc :dog:

kocham wipeouta ale jak już miałbym grać znowu w HD to na PS3, nie ma sensu się męczyć w vitowych 30 fpsach jak na PS3 jest stabilne 60. 

Ano racja, HD Fury na Vicie chodzi strasznie wolno w porownaniu do sztyniutkich wersji PS3. sam nie ukonczylem tych bonusowych kampanii na vicie bo nie dalem rady, poczucie pedu jest zerowe praktycznie i frajda z grania zadna

Opublikowano

Zapytałeś się skąd wiem, to Ci odpowiedziałem. Jakieś problemy z myśleniem masz?

To nie ja na codzien obrabiam korporacyjne pento wiec o mnie sie nie martw :)

Ewidetnie widzisz tylko to co chcesz widziec w tych newsach.

Opublikowano

Dajcie już spokój z tym scaleboundem, nie ważne czyja to wina, smoki wyginały a życie idzie do przodu, olać.

Opublikowano

Dobra rozmowa. Ja coś piszę, podaje cytat, źródło. Bansai wyskakuje jak wiewiórka na LSD żeby coś dopiec "milion donosów". Szkoda, że nie miliard tweetów. 

EDYTA: Jeszcze te osobiste podjazdy XD No weź na klatę, że nie masz nic na poparcie tego co piszesz, a nie jakieś wycieczki osobiste.

Opublikowano

czyli jednak wina microsoftu, wspaniale

oj słabiutko, nie ma jak bronić MS-u :/

don, ale twoje źródło to "insider", który sugeruje czy też przypuszcza, że to był powód

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

hd fury na vicie ma przez cala gre ustawiona najnizsza klase szybkosci :/ nie wiem czemu zdecydowali sie na taki krok, za to kampania w2048 to sam miod bo swietne sa te trasy

Opublikowano

Dobra rozmowa. Ja coś piszę, podaje cytat, źródło. Bansai wyskakuje jak wiewiórka na LSD żeby coś dopiec "milion donosów". Szkoda, że nie miliard tweetów. 

No chyba wkleilem ci z tego samego artykulu ze Kamiya zaprzeczyl jakoby projekt go przerosl (polecam czytac calosc, a nie tylko to co moze przedstawic twoja kochana firme w dobrym swietle). Niestety powiedziec otwarcie nie mogl ze MS to (pipi)e i ustalili niewykonalne kamienie milowe, bo kara za zlamanie kontraktu by juz zabila totalnie te firme, ktora i tak jest prawdopodobnie w tarapatach przez te zielone (pipi)oze.

Opublikowano

hd fury na vicie ma przez cala gre ustawiona najnizsza klase szybkosci :/ nie wiem czemu zdecydowali sie na taki krok, za to kampania w2048 to sam miod bo swietne sa te trasy

Lol, serio tylko najnizsza klasa? jak to dobrze, ze nie gralem dluzej niz chwilke w to dlc, zyebali na maxa

Opublikowano

No chyba wkleilem ci z tego samego artykulu ze Kamiya zaprzeczyl jakoby projekt go przerosl (polecam czytac calosc, a nie tylko to co moze przedstawic twoja kochana firme w dobrym swietle). Niestety powiedziec otwarcie nie mogl ze MS to (pipi)e i ustalili niewykonalne kamienie milowe.

To że nie dotrzymywali terminów nie musi oznaczać, że projekt ich przerósł. Przyczyny mogły być różne, złe zarządzanie, za dużo roboty itp. Fajnie sobie dopowiadasz resztę.

Opublikowano

Ja miałem mokre sny o WipeOut na PS4 z piękną grafiką, a tu remastera w 4K dają. :/

Dajcie już spokój z tym Scalebound. [*]

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

No chyba wkleilem ci z tego samego artykulu ze Kamiya zaprzeczyl jakoby projekt go przerosl (polecam czytac calosc, a nie tylko to co moze przedstawic twoja kochana firme w dobrym swietle). Niestety powiedziec otwarcie nie mogl ze MS to (pipi)e i ustalili niewykonalne kamienie milowe.

To że nie dotrzymywali terminów nie musi oznaczać, że projekt ich przerósł. Przyczyny mogły być różne, złe zarządzanie, za dużo roboty itp. Fajnie sobie dopowiadasz resztę.

Nic sobie nie dopowiadam, sa donosy, nie bede ci ich wklejal bo pewnie bym tylko czas zmarnowal a ty i tak pewnie bys ich nie zobaczyl, bo jestes jak androidy z Westworlda, nie jestes w stanie zobaczyc tego co by cie skrzywdzilo xd

Opublikowano

Jaki szybki edit Bansai XD Połapałeś się, że tym tweetem strzeliłeś sobie w kolano? Chciałeś mnie ośmieszyć ale coś Ci nie wyszło :p

Opublikowano

Lol, serio tylko najnizsza klasa? jak to dobrze, ze nie gralem dluzej niz chwilke w to dlc, zyebali na maxa

no tez nie kumam tego kroku, technologicznie na pewno nie bylo przeszkody bo trasy z w2048 wygladaja super, a maja klasy szybkosci i na najwyzszych jest super szybko

nie wiem jak rozwiazali sprawe w cross playu bo mozna grac przeciez w wipeout hd pomiedzy posiadaczami ps3 i vity i jak wtedy jest z predkoscia

Opublikowano

Jaki szybki edit Bansai XD Połapałeś się, że tym tweetem strzeliłeś sobie w kolano? 

Doszedlem do wniosku ze i tak co bym ci nie wkleil to i tak szkoda czasu xD

Juz sam fakt ze przyszedles do CW dopiero jak pojawila sie pierwsza mala szansa na to zeby bronic MS przypomnialo mi ze nie ma sensu z toba pisac.

Opublikowano

Jaki szybki edit Bansai XD Połapałeś się, że tym tweetem strzeliłeś sobie w kolano? 

Doszedlem do wniosku ze i tak co bym ci nie wkleil to i tak szkoda czasu xD

Juz sam fakt ze pojawiles sie tu dopiero jak pojawila sie pierwsza mala szansa na to zeby bronic MS przypomnialo mi ze nie ma sensu z toba pisac.

Człowieku, chciałeś mnie ośmieszyć i wkleiłeś tweeta, w którym Kamiya lał z jakiegoś randoma po czym szybko go usunąłeś, bo się połapałeś, że go źle przeczytałeś. Silly me.

Co by Platynowi nie zrobili, to winą MS jest chociażby zły nadzór nad produkcją, bo też nie może być tak, że wydawca orientuje się dopiero po 2 czy 3 latach, że jest problem. 

Opublikowano

palilbym w kominku tym dronsterydem

Opublikowano

Człowieku, chciałeś mnie ośmieszyć i wkleiłeś tweeta, w którym Kamiya lał z jakiegoś randoma po czym szybko go usunąłeś, bo się połapałeś, że go źle przeczytałeś. Silly me.

Jakbym chcial ci znalezc tweeta w ktorym kamiya (pipi)ie MS za to ze sa z(pipi)ani to szukac dlugo naprawde nie trzeba, np ten w ktorym napisal o nich "those shits at ms are they fucking with me", tylko tak jak mowie, po co? Do ciebie i tak nie dotrze, zyjesz w swoim dziwnym swiecie.

Opublikowano

Ahaha jak walczy Don o ten Majkrosoft xD Tak jak pisze Bansai, pojawiłeś się dopiero jak pojawiła się tyci tyci szansa, że to jednak nie wina MS, szkoda gadać. Już nie mówiąc, że powołując się na insajderów z eurogamera, powołujesz się na wielu innych, którzy pisali o winie MS. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.