Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Mario Kart 8 DELUXE EDITION 1080p60fps.

Nintendo Switch 1:0 Playstation 4

Przy takiej grafice i tyłu efektach, to xone miałby płynny DaszBord
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

XM mam jeszcze kilku urzytkownikow chetnych na sprzedanie bomby  :ogor:

Opublikowano

jaka slaba psycha XM, to pewnie jeszcze zwieracze sie nie pozbieraly po dmc5 na e3 i gra wszechczasow od platinium games, cudownie sie go podpuszcza i patrzy jak jego slaba psycha plonie (jak np przy ffxv)

nie no teraz mam dylemat czy brac switcha, xone, rozszerzac biblioteke perelek na vite czy jednak brac archaiczne 3ds, a moze wii u - forumek co radzi?

Opublikowano

Ale Ficuś serio pier.dolisz. Jak nie tu to w dedykowanym temacie.

Opublikowano

Ale weź wklej dobrze tego twitta

Opublikowano

pisze co mysle i wielu pisze to samo co ja, nie moja wina ze dla wielu nintendo to swieta hipsterska krowa, no ale wiadomo ze bol dupy nintendofagow trzeba ulokowac najlepiej w jednym userze

Opublikowano

no ale dla ciebie za różnica co robi nintendo skoro i tak nigdy nie kupisz ich sprzętu? xd

Opublikowano

no ale dla ciebie za różnica co robi nintendo skoro i tak nigdy nie kupisz ich sprzętu? xd

jestesmy w internecie sutex, wielu rzeczy nie zrobimy ale (pipi)nac komentarzyk na ich temat to lubimy chyba c'nie?

Opublikowano

Juz nie moge sie doczekac jak bede krecil beke z Ficusia na switchowym party na telefonie za 50 dolcow rocznie.

Opublikowano

jestesmy w internecie sutex, wielu rzeczy nie zrobimy ale (pipi)nac komentarzyk na ich temat to lubimy chyba c'nie?

jak mnie coś nie interesuje/nie zamierzam tego nabyć to mam to generalnie w dupie 

Opublikowano

nintendo xD nie dam sie drugi raz nabrać

Opublikowano

Dobrze Ficuś ciśnij ich tam wariacie nie odpuszczaj! :kaz:

Opublikowano

nintendo xD nie dam sie drugi raz nabrać

xDDDDDDDDDDDDDD

A tyle razy ostrzegalem

Opublikowano

Pad switcha rowniez przystosowany pod multiplatformy majacy tylko 2 trigery zamiast 4 by konwersje gierek szybko szly XD

Gdy pewnego dnia ich nowa konsola nadejdzie i zrobia choc tego pada z 4 trigerami to bede o nich myslal troszke powazniej jak beda gadac o multiplatformach.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

N myśli, że będą znajomi co spotykają się i wszyscy grają w tą samą gierkę i zacieszaja mordy jak w spocie.. Prawda taka, że ludzie kupią, bo nowy kontroler, te same gry... W praktyce skończy się jak wiiii U

Opublikowano

Płatny online w wykonaniu Nintendo ...  Jednak to nie Microsoft zgarnie tytuł największego raka 2017 roku xD

Opublikowano

Spotykać się w realu przy piwie i grać w gierki XD. 

Opublikowano

Ms który mógł kupić pół świata, Wypuszcza konsole z archaiczna strukturą, Sony które Wypuszcza konsole z laptopową specyfikacją, N które jest w epoce kamienia i Wypuszcza konsole z dostępem do prądu.

17543d3a57c753f621bb4be4ca77d0ed.gif

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

I kur.wa kupować port ethernet za 30 dolców, do czego ten świat zmierza XDDDDD

Opublikowano

Symulator dojenia klientow by Nintendo.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.