Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

SMT dopiero zaczeli robic, wiec jak wyjdzie za 2 lata to bedzie dobrze, ale Xenoblade 2 oficjalnei ma wyjsc w tym roku u nas i w japonii, podejrzewam jednak opoznienie na rynek europejski 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A w Splatoon 2 bedziesz mgol sobie pograc jak zaplacisz za dostep do online i bilet lotniczy do meksyku XD

Edytowane przez okens

Opublikowano

podejrzewam jednak opoznienie na rynek europejski

Jeśli konsola będzie region-free to problemu nie ma bo będzie można ściągnąć z jakiegoś VGP czy Play-Asia.

Ten Megaten w 2lata  jakoś wątpię. Tym bardziej biorąc pod uwage fakt,że pędzone to jest na Unreal Engine. Co dla ekipy Atlusa będzie chyba nowością. No i nie będzie już tak,że można fuszerkę odwalić pod wzgędem oprawy bo to nie handheld,że mały ekranik zakryje niedoróbki, a śmieszne sprite'y w 2D nie będą aż tak kuły w oko swoim zacofaniem.

Opublikowano

95% zapowiedzi to gierki widmo z czego polowa to japonskie potworki, a druga to Mario, Luigi, wloczkowy Joszi i jeden MH dla Yano.

Opublikowano

za wczesnie na to, pewnie na E3 zapowiedza 

Opublikowano

zadnego klapa, zadnych dzieci coda i bfa, zadnej graficznej dziwki

ten swicz bedzie wspanialym miejscem

Opublikowano

Za wcześnie? A zapowiadanie Xenoblade 2 czy tej gierki co ja dopiero zaczęli robić to już nie za wcześnie? 

Opublikowano

zadnego klapa

Ficek bedzie

wierzysz w to?

Opublikowano

ficek bedzie jak se zrobi kartonowego docka do vity i odpali na niej screeny z zeldy

Opublikowano

Za wcześnie? A zapowiadanie Xenoblade 2 czy tej gierki co ja dopiero zaczęli robić to już nie za wcześnie? 

Xeno ma być w tym roku więc nie, za wczesnie to pokazali SMTV.

Za wcześnie na zapowiadanie ulepszonej wersji poków na switcha, bo przeciez dopiero co te poki na 3ds wyszly. musza zarobic jezcze swoje na 3dsie. jakby zapowiedzieli wersje na swticha juz teraz to ludzie by poczekali na te waersje zamiast kupowac na 3dsa.

zadnego klapa

Ficek bedzie

wierzysz w to?

nie xd

Opublikowano

Prosiak wykonany jest zacnie ale praca tej konsoli to niesmaczny żart, taki ONE S mimo, że wrzucili mu zasilacz do środka dalej chodzi jak marzenie, a tu qrva raz ok a raz wyje jak po(pipi)ane.

Klapy będą miały dodatkowe atrakcje grając w Resident Evil  7. Boty będą grały normalnie, wsłuchując się w odgłosy otoczenia, chłonąc atmosferę horroru. A klapy co? Klapy  będą grać w zupełnie innego RE7, którego akcja zamiast w posiadłości Bakerów będzie rozgrywać się w... jumbo jet-cie! :kaz:

Śmieszny mod do outlasta nikogo w momencie kiedy tego samego dnia szlachta będzie zagrywała się w mesjasza narodów w postaci Yakuzy 0.

Opublikowano

Nintendo rozyebie świetnymi gierkami,

Czym?

Ja tam widzę tylko crossplatformową Zeldę.

uh uh uh

Mario Odyssey

Splatoon 2

Xenoblade 2

SMT V

uh uh uh uh no jakimi grami ja nie wiem

spoko paliodor pewnie jeszcze nie zagrał w wiedzmina 3 nad którym sie tak spuszczał

Opublikowano

No fajnie, tylko SMT i Xeno chyba mają nikłe szanse na to,że wyjdą w tym roku.

Nintendo rozyebie świetnymi gierkami, 

czego dalej nie rozumiesz? czy on napisał, ze w dniu premiery? Przedostatni handheld Nintendo zaczynał hiciorami takimi jak Feel the Magic: XX/XY oraz portem Mario 64, ostatni okrojonym Street Fighterem IV i demem Pilot Wings za 40 dolarów. A co było potem, każdy wie. Teraz mamy nową Zeldę i jakieś Puzzle. No zdarza się.

Za długo już siedzę w handheldach Nintendo, żeby nie wiedzieć, czym to się skończy. Skończy się:

fantastyczna konsolą z bogatą biblioteką gier

3DSa też już forumowi eksperci wycofywali z produkcji po 6 miesiącach. Również z tego względu już nie walczę na forum z analitykami tak jak robiłem to przy premierze 3DSa, bo to nie ma sensu. Biedny chrono-x walczy szabelką, w sumie nie wiem po co, no ale dobra, też tak robiłem. Teraz wolę się nie udzielać, bo szkoda zdrowia.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To sposob na walke z rakiem

Opublikowano

Bierz XDboxa one to trochę odciazyszy półki w magazynach i więcej pro się zmieści.

Opublikowano

To juz trzeba byc N by zrobic hybryde konsoli stacjonarnej i jak podlaczysz pod tv to cie goowno rozmazane zje, a po przejsciu w tryb mobilny bedzie ci bateria 3h trzymala.

Nie wiem w jakiej wersji bym chcial na tym grac, a pewnie wiekszosc posiadaczy switcha bedzie grala w wersji mobile z podpietym kablem zasilajacym XD

Co oni tam cpaja w tym N?

de8258f06f2baffbf57d712858e9fbfe.jpg

Opublikowano

raczej o czym ty pierdooolisz xD

Opublikowano

O tym ze nie gadam z wariatami co gardza kotletem schabowym.

Opublikowano

Zetta powinieneś mieć własny kącik na forum, ze swoimi komentarzami/felietonami(?) growymi,  

wiedziałbym do jakiego tematu nie wchodzić 

Opublikowano

Uderz w stol, a nozyce sie odezwa XD

Opublikowano

O tym ze nie gadam z wariatami co gardza kotletem schabowym.

a czy ja z tobą gadam? raczej komentuje twoje pie.rdolenie 

btw

16003235_1722935008020963_91905392296882

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tez mialbym problem ze wskazaniem jakiegos dobrego exa na Xbonie xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.