Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ale chodzi o samo prowadzenie fabuły, czy również fabułę samą w sobie? bo tu faktycznie nie będzie nawet top 10, mimo mojego szacunku do MP1&2

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Bardziej o sposób prowadzenia fabuły. Nie będę nawet próbował udawać, że Alan Wake stoi obok takiego sztosu jak Silent Hill 2, ale styl w jakim Remedy podchodzi do prowadzenia historii (naturalność dialogów, audycje radiowe/Night Springs czy chociażby muzyka w AW czy serial w QB) sprawiają, że wkręcam się w to co widzę na ekranie.

Opublikowano

Nie no playstation ma wszystko co najlepsze na ps4 . Najlepszy FPS (killzone) , najlepsze wyścigi (driveclub), najlepszą platformówkę (knack) , najlepszą grę taneczną (Yakuza zero), najlepszą grę sportową (jakiś tam bejsball którym fanek się interesował),  najlepszą społeczność (z Kufirem, Rozim i innymi)  no i najważniejsze najleszego pada idealnego do delikatnych rączek 10 latka . 

A tak serio to gry Remedy >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> gry Quantic Dreams  . Po  Beyond two souls nadal mam koszmary. Tak kiepskiej gry dawno nie widziałem nie dałem rady skończyć z nudów wyłączyłem . Quantum Break ma wady i swoje za uszami ale ja się dobrze przy tej grze bawiłem. Ot taka gra na raz i to zagrany z przyjemnością. Remedy świetnie dodaje różnego rodzaju easter eggi które aż chce się odkrywać. Polecam w QB scenariusz jednego z pracowników albo motyw z laską grającą w alana (ta muzyka w tle) . 

Opublikowano

Nie widzę powodu by kiedyś takim projektem nie miałby być ekskluzywny Alan Wake 2.

IP Alan Wake należy do Remedy, a Remedy nie ma kasy na zrobienie sequela i nikt im tej kasy nie da po marnej sprzedaży AW i QB.

Opublikowano

No ale po co mieliby finansować grę, której nikt nie chce? Po to żeby Stefan z Piotrkiem na jakimś forum sobie wpisywali do listy gier, których nikt nie kupi :p

Opublikowano

ms nie zainwestuje juz w zadne aaa gdzie nie wlozy trybu multi i coopa

Opublikowano

Microsoft przypomni sobie, że nie ma gier i zapłaci. Jak Nintendo z WiiU zainwestowało chociażby w Bayonettę.

Różnica jest tylko taka ze bayonetta to jest bardzo dobra gra, a wszystko to co wypluwa remedy jest hoiowe i szkoda złamanego grosza na ekskluzywna gierkę od nich.
Opublikowano
 wszystko to co wypluwa remedy jest hoiowe

084.png

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Quantum Break? można na netflixie obejrzeć?

Opublikowano

Niech dadzą multi i tryb z kartami to może community Xboxa się zainteresuje.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

wszystko to co wypluwa remedy jest hoiowe

084.png
...od ostatnich 14 lat.

14 lat developingu i zrobili 2 (pipi)owe gierki XDDDDD

Opublikowano

To ja więcej takich chuyowych gierek poproszę.

Opublikowano

Microsoft przypomni sobie, że nie ma gier i zapłaci. Jak Nintendo z WiiU zainwestowało chociażby w Bayonettę.

Różnica jest tylko taka ze bayonetta to jest bardzo dobra gra, a wszystko to co wypluwa remedy jest hoiowe i szkoda złamanego grosza na ekskluzywna gierkę od nich.

Ja (pipi).ię. Co za stek bzdur. Serio Cię tak ten Scalebound zabolał? Od ogłoszenia o zawieszeniu prac piszczysz jak mała dziewczynka na wszystko co w minimalny sposób związane jest z konsolą MS-u.

Opublikowano

@hum

Jak masz Xboxa to dostaniesz.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

o ile nie skasują xD

Opublikowano

Czytam temat residenta nowego chce się dowiedzieć czy gra dobra a ci o vr, działaniu na prosiaku etc. Idę poszukać jakiś recenzji na necie bo na tym forum to już wszystkim ziarno, rozdzielczości, hdr'y i vr mózg zlansowały.   

Opublikowano

Ja (pipi).ię. Co za stek bzdur. Serio Cię tak ten Scalebound zabolał? Od ogłoszenia o zawieszeniu prac piszczysz jak mała dziewczynka na wszystko co w minimalny sposób związane jest z konsolą MS-u.

Widać ze jedyne co robisz ma tym forum to CW i masz zerowe pojęcie.

Tak, mam ból dupy o scalebound i dlatego qb jest hoiowa gra :yao:

Czytam temat residenta nowego chce się dowiedzieć czy gra dobra a ci o vr, działaniu na prosiaku etc. Idę poszukać jakiś recenzji na necie bo na tym forum to już wszystkim ziarno, rozdzielczości, hdr'y i vr mózg zlansowały.

Ja tam widzę sporo komentarzy o rozgrywce wiec o co ból dupy znowu masz?
Opublikowano

Tak dla zasady musi miec bol dupy. Wczoraj temat przegladalem i bylo sporo o wrazeniach z rozgrywki. 

Opublikowano

napisal typ co w kazdym poscie chwali sie szafa i lodowka

Opublikowano

No XM męczy bułe. Ale przypominam, że chłop jara się God of Warem i Yaibą (29 na metacritc)

Opublikowano

No ale po co mieliby finansować grę, której nikt nie chce? Po to żeby Stefan z Piotrkiem na jakimś forum sobie wpisywali do listy gier, których nikt nie kupi :p

Tak. AW2 nikt nie chce. Pewnie dlatego w kazdym niemal wywiadzie pytaja o AW2 a sporo osob bylo rozczarowanych ze QB to nie jest AW2.

To ze sie nie sprzedalo to inna sprawa. Ico i Sotc tez sie nie sprzedalo czy to znaczy ze gracze nie chcieli nowych gier Uedy? Nie sadze.

Poza tym sam Max Payne powiedzial ze AW2 powstanie tylko nie wiadomo kiedy. Obstawiam ze to bedzie po ich nowym projekcie. Wtedy bedzie mozna kupic konsole MS o ile to bedzie ex.

Opublikowano

Ale ta gra nikogo nie obchodzi sutek nie rozumiesz czy mam drona naslac i cię skasować?

Opublikowano

Do AW2 trzeba koniecznie jakies skillowe multi wrzucic, wtedy sie sprzeda.

Opublikowano

Wy jeszcze gadacie o tym Scalebound? Przecież na tych gameplay'ach prezentowało się to średnio. Jakby to był Vanquish 2/Bayo3 skasowana to można by było drzeć szaty, a tak? :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.