Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no ale po ch.uj je robic na xone czy gów.no4...wyjdzcie z domu i popstrykajcie foty nikonami na dworze jak prawilne hipstery xD

,,Kasia pacz jaki za(pipi)isty screen z unczarted zrobilem..widzisz te krajobraz i drejka jak to sie ladnie zgralo,,'

,,Tak Kamil tak..fajny,,

grasz w gry w ogole czy dla beki tu siedzisz?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jak kregle na xboxie to tylko w kinect sports rivals

Opublikowano

no ale po ch.uj je robic na xone czy gów.no4...wyjdzcie z domu i popstrykajcie foty nikonami na dworze jak prawilne hipstery xD

,,Kasia pacz jaki za(pipi)isty screen z unczarted zrobilem..widzisz te krajobraz i drejka jak to sie ladnie zgralo,,'

,,Tak Kamil tak..fajny,,

grasz w gry w ogole czy dla beki tu siedzisz?

Zdarza sie.

Opublikowano

Jutro PS4 pro. Boże co te Sony, ależ się jaram :banderas:

Opublikowano

Ale to intro Uncharted 4 jest piękne:

:banderas:

Muzyczka też daje radę.

Opublikowano

powiem ci tak kolego, przy niohu się zes,rasz. to jest jedna z tych gier, że po wyłączeniu dalej o niej się myśli. dzisiaj chyba aż skrócę trening na siłce żeby szybko grać xd

Opublikowano

Nowe PE i wybór gry roku, dostałem raka, czy ktoś jeszcze czyta te wypociny ? przejrzeć w empiku i odłożyć na miejsce.

Przejrzałem tydzień-dwa temu jakieś PE jeśli o tym "nowym" numerze mówimy to uśmiech na mojej twarzy największy wzbudziła lista najbardziej oczekiwanych gier 2017 gdzie w natłoku exów na PS4 znalazła się jednak aż jedna pozycja na Xboxa One, takie światełko w tunelu dla posiadaczy tej konsoli, jeden ex na którego jeszcze mogą liczyć

Scalebound

Opublikowano

jaka ta konsola jest żałosna, ja (pipi)e aż mi się wierzyć nie chce

Opublikowano

powiem ci tak kolego, przy niohu się zes,rasz. to jest jedna z tych gier, że po wyłączeniu dalej o niej się myśli. dzisiaj chyba aż skrócę trening na siłce żeby szybko grać xd

Mi akurat jutro wypada siłownia i pewnie nie pójdę bo będę wolał podłączać konsolkę i grać w nioh nioha. ;(
Opublikowano

Gurwa gram w to Uncharted 4 i podoba mi się jak jasny pieron xd. Jestem teraz w szóstym chapterze, więc nie jakoś daleko, ale graficzka, płynność, sztywniutkie sterowanie, a przede wszystkim sposób prowadzenia fabuły i fakt, że nie jest totalnie durna, daaaaamn

Przejdę to i wtedy TLG, później Ratchet, później Nioh, Yakuza, 0 później Horizon, Person 5 :wub::obama:

jak dobrze być w niebieskim królestwie, ja pier,dolę

ja doszedłem do dwunastego i deeeeeejm, też mi się podoba to UNSZTOSED.

- Wcale nie jakoś turbo dużo strzelania a jak już jest to dużo lepszy design killroomów niż w poprzednich częściach

-mało efekciarskiego QTE

-zaje.biste lokacje, mało korytarzowe, dużo otwartych

-wymagający (IMO, w porównaniu z 1,2,3) crushing który premiuje skradanie

-fabuła na poziomie

-graficzka wyglądająca jak ŻYCIE w trybie BESTII (wiadomo)

końcówka jest zaje.bana, też mi sie poczatek podobał etc ale zje.bali no

Opublikowano

Playground Games, the UK developer behind the Forza Horizon series, will be opening a second studio to work on a new game.

As reported by GamesIndustry.biz, the untitled new game - currently referred to only as 'Project 2' - will be open world, and will not feature racing.

Xbox wstaje z kolan :obama: Oby w nowej grze byly smoki, roboty i Chronu.

It may also provide an opportunity to work on different platforms - while all of Playground's work has been Xbox-exclusive, Playground itself is an independent developer, meaning Project 2 could be multiplatform, or exclusive to another console.

:dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Hav7n w 2017 dowiaduje się, że PG jest niezależnym studiem.

Ciekawe co tam pichcą.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Driveclub 2 tylko na PS4. Może w końcu zrobiliby to dobrze a nie wydając taką srakę jak Evolution. 

Opublikowano

Niestety z artykułu wynika, że dopiero szukają mety pod rozbudowę studia. Miałem nadzieję, że już pracują pełną parą nad inną grą.

Opublikowano

MS taki powazny gracz na rynku ze nawet największe hity robią im niezależne studia.

Opublikowano

MS taki powazny gracz na rynku ze nawet największe hity robią im niezależne studia.

A BB, Nioh, Nier2 czy Yakuza to na PS4 kto robi? Studia Sony?

Opublikowano

Na kazda z tych gier przypada jedno studio sony robiace zayebista gre 1st party. U MS jak PG sperdoli robic na swoje to juz ginie 1/3 lineupu.

Opublikowano

A to turn10 robi Horizon?

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że piszesz bzdury i się nieudolnie wykręcasz, heh.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.