Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Mam w domu gów.no4 i xboxa.(pipi)ac sony.

(pipi)ac jednoplatformowcow

sony jest spoko, yebac klapow

Mam w domu gów.no4 i xboxa.(pipi)ac sony.

ja mam oba gó.wna i jeszcze trzecie nintendo, i je.bać ich wszystkich 

Yebac graficzne dziffki od sony i od Xboxa.

Ile wy do chvja lat macie?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 678,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz

Opublikowano

ojciec sie (pipi) znalazł

Opublikowano

xdddd jak zaorał dziada

Opublikowano

Wyrobił się yebaniutki, nieprawdaż? 

Opublikowano

pozwoliła?

przecież blanti wział drugi etat na prywatne konto wpadają pieniązki na scorpio i nowego geforce xD

patrzcie jak mnie rozgryzł ....  :wujaszek:

Opublikowano

ni ch,uj spójrz na te twarz :gayos:

pozwoliła?

przecież blanti wział drugi etat na prywatne konto wpadają pieniązki na scorpio i nowego geforce xD

patrzcie jak mnie rozgryzł ....  :wujaszek:

sam (pipi) o tym łbie pisałeś :pawel:

Opublikowano

blanti niczego sie nie nauczyl

polecial na premiere po ps4 to teraz juz planuje wyprawe na premiere po scorpiona

a potem znowu moj pamietniczku bylem pijany, poniosl mnie hajp spencera

Opublikowano

Oczywiście, że biorę Scorpio. Nie będę racjonalizował grania na słabszym sprzęcie jak biedaki z cebulową wersją PS4. Trzeba pracować, a nie od mamy na giereczki żebrać kur.wa

Opublikowano

Pewnie nei am co  liczyc na podobną karuzele smiechu jak przed premiera xone, ale licze ze microsoft jako pis rynku konsolowego, popełni po  drodze mnostwo błedów, bedzie kłamał, downgradeował, nie bedzie zadnych  fajnych  gier, i wszyscy bedziemy się smiać do 2 w nocy czekajac na wielki łeb spencera zaciskajacy wargi  w amerykanskim usmiechu.

Opublikowano

Ile ci sony placi za bycie klapem?W giereczkach ci płaco?

Opublikowano

ok wiec wyjasnione, powody by kupic scorpiona:

- halo

- forza

- girsy

- bo moge

Opublikowano

-więcej trawy w rdr2 (chociaż ta gra nikogo)

Opublikowano

I natywne 4K ;banderi:

Opublikowano

ok wiec wyjasnione, powody by kupic scorpiona:

- halo

- forza

- girsy

- bo moge

No obv. Dlaczego mam grać w jakieś słabe shootery i czekać w nieskończoność na Gran Turismo jak mogę pograć w trójcę. I niech się potem kurzy, co z tego. Gier jest od za(pipi)ania, a życie jest za krótkie żeby grać w crapy czy perełki z plusa.

Opublikowano

xddd przez 3 lata była beka z 720p na xboksie i trawy w gta v, teraz nagle kiedy kaz pięknie wydymał posiadaczy "nadkonsoli" to "je,bać dziwki graficzne", od dzisiaj tylko gameplay co nie simonbgc?

po co w ogóle kupowałeś ps3 i ps4, wszystko fantastyczne gameployowo gry z ps2 już ograne, czy jesteś po prostu graficzną dziwką i gonisz za stadem?

Opublikowano

Kruk ma PS4 Pro, to musi byc agresywny. To tak jakbys kupil sobie pitbulla na łancuchu, do czegos to zobowiazuje jednak.

Opublikowano

ciezkie zycie klapa, 3 lata czekali na gierki i byli pod butem xbotow

teraz wyszly gierki ale xboty kupily prosiaki i dalej klapy maja najgorzej

co za zyciowe przegrywy

Opublikowano

xddd przez 3 lata była beka z 720p na xboksie i trawy w gta v, teraz nagle kiedy kaz pięknie wydymał posiadaczy "nadkonsoli" to "je,bać dziwki graficzne", od dzisiaj tylko gameplay co nie simonbgc?

po co w ogóle kupowałeś ps3 i ps4, wszystko fantastyczne gameployowo gry z ps2 już ograne, czy jesteś po prostu graficzną dziwką i gonisz za stadem?

Kto gardził to gardził, dla mnie faktycznie 900p i 1080p to różnica minimalna na moje oko ale 720p zalatuje poprzednią generacją i tu można beke pokręcić ale eksboty co dorwały lepszy sprzęt i przeskoczyły z bolca na bolec jak jakaś tania dzifffka i robią sobie palcówe bo wreszcie nie muszą na 900p siedzieć i w jednej grze zaznali zbawienia to jeszcze większa beka niż qb w 720p. Poczekamy do e3 i wtedy świadomy konsument podejmie decyzję a nie skoczy na bolca od sony bo raz będzie im dobrze przy 1080p. No i tv 4k aby wykorzystać moc kombajnu bo po co kupować ferrari na polskie drogi?

Edytowane przez simonldz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.