Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na PS4 Pro tekst ma sie pojawiac nieco szybciej niz na amatorze.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

dishonored dobra gierka, mocne 7/10

Opublikowano

Ja z D2 napisałem maturę, nabiłem jakieś 170 godzin i skończyłem ją spokojnie około 15 razy, pozdrawiam!

Szkoda że na ortografię i gramatykę czasu nie starczyło :)

Ważne, że na gierki jest hajs  :lapka:

@Pawcio

Ma wyższą średnią niż Nioh  :lapka:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To tylko pecetowcy

Opublikowano

Ciagle zyja przeszloscia i przechodza gierki po 10 razy

Opublikowano

W Diablo2 gra się równie miodnie teraz co w dniu premiery. Z Tormentem podobnie więc nie wiem skąd te czepianie się ogrywania takich klasyków.

Opublikowano

Gaynold nie ogarnia z kontekstu, że wychodzi następca duchowy Planescape'a stąd dyskusja.

W sumie szkoda, ze na switcha tego nie portują, świetnie mogłoby się to sprawdzić ;)

Planescape Torment>>>>>MGS2>>RDR

Opublikowano

Planescape Torment>>>>>MGS2>>RDR

Porównanie debilne nawet jak na standardy CW.

Opublikowano

Chciałem tylko aby Pawcio się przejął :(

Opublikowano

Ja z D2 napisałem maturę, nabiłem jakieś 170 godzin i skończyłem ją spokojnie około 15 razy, pozdrawiam!

ale zaorane :obami:

Opublikowano

ale zaorane :obami:

No z tą ortografią to już mnie oracie prawie 15 lat, się przejąłem ;D

Opublikowano

No moze w koncu warto byloby sie zatroszczyc o swoja ortografie a nie byc leniem. To naprawde nie jest trudne.

A zanim ktos mi wyleci z dysortografia, dysleksja czy inna dysmózgia to tylko potwierdzi ze jest leniem obesranym.

Opublikowano

W Diablo2 gra się równie miodnie teraz co w dniu premiery. Z Tormentem podobnie więc nie wiem skąd te czepianie się ogrywania takich klasyków.

nom a klasyki z ps1 czy ps2 prawie nie grywalne dzisiaj. Szczególnie te gry z szaraka które kiedyś w 3d zachwycały a teraz .... Lepsze dobre 2d z tamtego okresu bo się lepiej zestarzało .  

Opublikowano

crashe, god of wary, FFy, mgsy i milion innych gier niegrywalne dzisiaj? chyba ktos za mocno kapciem po glowie dostal ;/ 

Opublikowano

no bo graficzka juz mu brzydka to niegrywalne

Opublikowano

no dla blanta tylko grafika sie liczy, fanekman

Opublikowano

No ja napierdzielam w mgs 1 i t 3 nadal a jestem chyba bardziej wymagający co do grafy niż tutaj wszyscy razem wzięci. U4 wersja amator to doskonały przykład.

Aby grać w gry z psxa wystarczyła dla mnie tylko opcja soft w ps2 + kabel komponent + obrazowa bestia Bravia W829 + moje ustawienia.

Wszystko nadal robi jak za dawnych czasów i to na 50 calowym ekranie :banderas:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

no bo graficzka juz mu brzydka to niegrywalne

bardziej chodziło mi o kamerę i nie chodzi o crasha ale np soul reaver czy pierwsze tomb raidery. Kwadratowe 3d z kiepskim sterowaniem i kamerą no ciężko się w to teraz gra.  Takie izometryczne gierki nadal piękne i mechanika nie trąci myszką.  No ale każdy ma swoje preferencje mnie już ico czy last guardian wpieniały z powodu sterowania i kamery. 

BTW na vicie skończyłem wszystkie fajnale z psx'a (pierwszy raz) , mgs 1 i trylogie crasha więc coś tam grywalne nadal jest (i to jeszcze jak) 

Opublikowano

Co tam klapeczki? Dalej cioracie w kitajskiego Geralta, który z towarzyszeniem grafiki jak z PS2 czy PS3 porusza się niczym żelbetonowy kloc?

To nie ja tak sądzę, jeno jeden z Waszych przedstawicieli o wielce mówiącej ksywce walek w stosownym temacie :dunno: 

Tymczasem my boty...

Czysty, wyuzdany sex z dwiema niewyżytymi ninfomankami :banderas:

Opublikowano

Halo to najlepszy multiplayer tej generacji (poprzedniej i przedpoprzedniej w sumie też) to nie podlega wątpliwości

ale wrzucanie takich montażu do CW jest słabe i śmierdzi Yetim, Czezare ;)

Opublikowano

Ten montaz xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.