Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

cześć figaro

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

figaro w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j

Opublikowano

jakbyś cierpliwie poczekał to dawno już byś miał unbana no ale nie, lepiej altery założyć i wszystko przedłużyć xd

A skąd mogłem wiedzieć ze nawet po zmianie miejsca zamieszkania zostanę wykryty :kaz:

Trzeba bylo sie bardziej wysilic z nazwa maila :kaz:

Opublikowano

Serio was jara czytanie tych dwoch daunow przez miesiac zanim znowu bana nie chwyca?

Opublikowano

prosta rozrywka dla prostych ludzi

Opublikowano

cw i tak teraz dogorywa, w najlepszym wypadku rozkreci sie na wrzesien

Opublikowano

jakie trzeba mieć smutne życie, żeby zakładać altery aby zobaczyć co się dzieje na jakiś forum w internecie xD

Lubię was, z częścią z was grałem/gram, co w tym dziwnego?

O Extrakt.

Co forum gameonly ci się już znudziło? :kaz:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Nie wiem, kiedy ostatnio tam byłem, przecież tamto forum to porażka jest.

Maja jedna maskotkę która wypisuje bzudy lub obraza innych a nie mogą jej zbanować bo nie będzie z kim na tym forum pisać.

Odpuściłem sobie to forum dawno temu.

Opublikowano

O przegapiłem jak mówiliście o driveclubie bo w nioha grałem. To teraz na jednym wdechu. 

Driveclub to największe (pipi) nad gównami. Gra wydana jako płatne demo. Wersja z plusa to było jedno wielkie oszustwo sony. Dopiero po patchach super. Ja dotrwałem do patcha z deszczem. Zobaczyłem i pozbyłem się tej kupy. Wszystkie gry wyścigowe są lepsze od drajwsraki. Nie wiem jak można było grać w to dłużej niż godzinę. A ci co mówią że driveclub to duchowy spadkobierca pgr nigdy w pgr nie grali. Jak można tak obrażać mesjasza wyścigów tfu nie szanuje. 

(oddycha)

Opublikowano

O przegapiłem jak mówiliście o driveclubie bo w nioha grałem. To teraz na jednym wdechu. 

(kce mnie sie kupe)

Driveclub to największe (pipi) nad gównami. Gra wydana jako płatne demo. Wersja z plusa to było jedno wielkie oszustwo sony. Dopiero po patchach super. Ja dotrwałem do patcha z deszczem. Zobaczyłem i pozbyłem się tej kupy. Wszystkie gry wyścigowe są lepsze od drajwsraki. Nie wiem jak można było grać w to dłużej niż godzinę. A ci co mówią że driveclub to duchowy spadkobierca pgr nigdy w pgr nie grali. Jak można tak obrażać mesjasza wyścigów tfu nie szanuje. 

(popuściłem) :rayos:

fixed

Opublikowano

Jeden po godzinie sprzedaje shovela, drugi hejtuje deszczklap, nie dziwne bo wychowali i przyzwyczaili sie do gier z cofaniem czasu.

Nie dziwie sie ze boty hejtuja tez mesjasza horizon, gra dla wyzszej rasy, zreszta sam podtylul jasno sugeruje, ze to nie gra dla daunow

Opublikowano

zebys ty ficklapie gral tyle w pgr co ja w shovela to moze bys tak zycia nie zmarnowal z playstation

Opublikowano

Ficuś, ale wypominanie innym kto w co i ile grał, to trochę słaba taktyka jak na osobę z zerową perspektywą :p

Opublikowano

Jak mnie wku,rwia ten argument z cofaniem czasu. Hardcore'owcy je,bani, save'owanie w grach pewnie też dla lamusów i kto nie przeszedł gierki w jednym posiedzeniu to casul i xbot?

A to tak abstra(pipi)ąc, bo Driveclub super gierka. Wczoraj zaliczyłem AMATEUR cup xD. Rozumiem, że to jakiś hołd złożony poległym po premierze PS4 PRO. Model jazdy przyjemny, gierka prosta jak but: masz tu listę wyścigów, masz po 2-3 samochody do każdego i jedź.

Niemniej rozumiem gorycz ludzi jeśli próbowali to ogrywać na premierę, ja teraz za gierkę z SP dałem jakieś 65 zł, jubileuszowe patche od razu się ściągnęły i na start je,bie deszczem po twarzy, kiedyś tak dobrze nie było.

Opublikowano

Ficus pisal ze shovel najlepsza platformowka nie od nintendo i ja mu wierze wstretne casuale.

Opublikowano

Jeden po godzinie sprzedaje shovela, drugi hejtuje deszczklap, nie dziwne bo wychowali i przyzwyczaili sie do gier z cofaniem czasu.

Nie dziwie sie ze boty hejtuja tez mesjasza horizon, gra dla wyzszej rasy, zreszta sam podtylul jasno sugeruje, ze to nie gra dla daunow

grałeś ty (pipi)a w pgr ? Tam cofania czasu nie było i dla mnie to najlepsze wyścigi tamtej generacji. Szkoda że studia już nie ma ... Kto ma prawa do marki pgr ? 

Opublikowano

Wlasnie zastanawiam sie nad nowa konsola- prosiak, switch, n3ds czy xone s? Co radzi forumek?

Opublikowano

Driveclub? To ta (pipi)gierka która poza season passes oferuje dodatkowe toury płatne w ramach uskutecznienia dymanka przez Sony? No nie powiem, mocno zniesmaczony byłem wczoraj, musiałem umyć ręce pp dotykaniu tego szrota

Opublikowano

Ale z was śmieszki, ja rozumiem ze dla ludzi wychowanych na konsolach Casual Experience Driveclub jest słabym tytułem, jazda w nocy to udręka skoro nocne wyścigi z zmienna pogoda zobaczyli na nowej generacji...cofania czasu nie ma itd.

Owszem gra w singlu jest prosta, to nie ulega wątpliwości, ale to tak samo jak by włączyć FH3 na defaultowych ustawieniach.

Zabawa zaczyna się tam gdzie w Forzie kończy, czyli na wyzwaniach pomiędzy graczami, w Forzie nie ma to sensu, bo jeżdżenie na skróty zalatuje słabym Need For Speedem a nie dobra ścigałka, a w DC grę dopiero człowiek lubi gdy podejmuje się rywalizacji i próbuje zbić czas ustalony.

Zreszta zapraszam do wyzwania.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Wlasnie zastanawiam sie nad nowa konsola- prosiak, switch, n3ds czy xone s? Co radzi forumek?

Ja bym puścił chybił-trafił i czekał co żona przyniesie do domu

Opublikowano

Niewazne co radzi i tak weźmiesz prosiaka
Opublikowano

Naprawde nie lepiej poczekac na te Scorpio ?

Edit - tzn nie zeby od razu kupowac, ale zeby miec pelen przeglad sytuacji i caly kontekst widziec. Na pewno odradzalbym Switcha na premiere, widze duzy potencjal do spadku ceny.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.