Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

yeti już kupił prostaka czy nie wyrabia normy w kopalni węgla i zostaje 720p/20fps? :)

Ej, ale nie obrazaj mnie, nigdy nie miałem i nie będę miał x-smiecia bez gier i przyszłości.
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nintendo zrobilo wszystko bym nie kupil znicza na premiere, nawet najwieksze nintendofagi forum maja wyyebane na ten sprzet z jedna gierka az do swiat 

obecnie zastanawiam sie nad kupnem prosiaka do horizona albo xbox one s do haloforzagirsy i do wstecznej haloforzagirsy

Ficuś pasuje ci twój avatar nie zmieniaj go.  Powtarzasz już któryś raz jak to zastanawiasz się co kupić a prawda jest taka że tylko sony i każdy to wie. Po co ci nintendo jak tam nawet trofeów nie ma? O xbox nawet nie wspominam bo wiadomo że nigdy byś nie kupił .  Smutni są ludzie co trzymają się jednej platformy całe życie. Tyle dobra ich omija 

Opublikowano

haloforzagearsy ojej jak mi źle bez tych gier xdddddd

Nie

Opublikowano

Blantman kupił XOs dla odtwarzacza 4k żeby mógł filmy z kraju kangurów sprowadzać

Opublikowano

po co ci inne konsole lamp, jak ciągle siedzisz na ps4

Opublikowano

mario, zelda, bayonetta 2, wonderful 101, pikmin, fire emblem, halo, forza, sunset overdrive, this is the police, pillars of eternity , civilization, total war, pchoenix wright, xenoblade, gearsy, state of decay, ori i wiele innych gier no ale ty yakubu skąd możesz o tym wiedzieć. Zamknięty w świecie playstation...

Opublikowano

na xboksie jest dla mnie jedynie sunset overdrive i ori, a to pierwsze to się spodziewam, że jak już zagram to się okaże drugim infamousem, ale że ex to jaranko żeby było czym walczyć w cw

no i cuphead, ale tyle razy już opóźniali premierę, że już pewnie skasowane

Opublikowano

dla mnie na PS4 jedynie bloodborne i the last of us 2, z tym że to drugie pewnie wyjdzie w 2019 roku więc nie śpieszno mi do kupna tego chińskiego plastiku 

Opublikowano

zabawne jak się klapy jarają diveclubem a nigdy w forze nie grali. No ale wiadomo forza horizon krap a driveclub mesjasz.  To z exami działa w obie strony i przeważnie ludzi co nigdy nie posmakowali drugiej strony tak rozumują. Niestety większość po stronie sony jest takich fanków a po stroni botów są ludzie co mają kilka konsol czy pc'ta.  

@pawcio gram na tym na czym są dobre gry. Obecnie sony rządzi a za tydzień będę na pc w tormenta grać .  Yakuza zero , nioh i persona 5 to gry z mojego top 5 tego roku. 

Opublikowano

grałem w horizon 2 i ok, jakbym to dostał w czasach jak lubiłem grać w need for speed to bym się pewnie jarał, ale teraz wolę pojeździć w coś gdzie trzeba użyć hamulców i żeby pokonać zakręt mieć jakieś minimum umiejętności, a nie jakieś debilne hop siup byle do przodu i branie zakrętów wirażami mając uber100km/h jak jakiś dałn. sory

Opublikowano

Blantman to poradz mi jaka konsole mam kupic bo juz sie zagubilem

Opublikowano

no to graj w Forze Motorsport, w czym problem?

widać, że grasz na plejstejszyn cztery bo z góry zakładasz iż wybór gry wyścigowej ograniczony jest tylko do jednej gry 

Opublikowano

Widać jak grał :p

Opublikowano

Blantman to poradz mi jaka konsole mam kupic bo juz sie zagubilem

Prosiaka oczywiście ! Horizon podobno na tym będzie bosko wyglądać. A na jesieni Detroit nowa gra Cage'a mesjasza gejmingu. No i god of war nowy czy last of us na prosiaku. Łoooooo jezu ale to będzie dobre !  Ficuś nie namyślaj się dłużej i bądź PRO graczem. 

@Yakubu  heh beton będzie betonem nawet nie ma co rozmawiać. Gdyby na xbox one pojawiła się gra z 14 latkami to i tak byś nazywał ją (pipi) bo jest na xbox one 

Opublikowano

Tylko sony PlayStation

Opublikowano

sony ratuje ta branze nie wiem jak mozna ich nie kochac

Opublikowano

Figuś, Twój chłopak sam się bronić nie potrafi? ;)

Opublikowano

@Yakubu  heh beton będzie betonem nawet nie ma co rozmawiać. Gdyby na xbox one pojawiła się gra z 14 latkami to i tak byś nazywał ją (pipi) bo jest na xbox one 

Rzeczywiście istnieje duże prawdopodobieństwo iż bym ją tak nazywał, ale jest to spowodowane tym, że microsoft po prostu robi chuyowe gry. Co innego Sony, robią tak dobre gry, że mimo nienawiści do tej firmy, granie w nie sprawia ci niesamowicie dużo przyjemności.

Opublikowano

xD

Opublikowano

Blant bluzga na sony pod nosem że łzami w oczach i odpala kolejną misję w niohu

Opublikowano

Nienawisc do korporacji xD

Opublikowano

Figuś, Twój chłopak sam się bronić nie potrafi? ;)

Ale przed czym ma się bronić XD  po prostu uprzedziłem twoją kolejna odpowiedź

Blant bluzga na sony pod nosem że łzami w oczach i odpala kolejną misję w niohu

Patrząc na pudełeczko z Yasztosem, klikając na potwierdzenie preordera Horizon

Opublikowano

Rzeczywiście istnieje duże prawdopodobieństwo iż bym ją tak nazywał, ale jest to spowodowane tym, że microsoft po prostu robi chuyowe gry. Co innego Sony, robią tak dobre gry, że mimo nienawiści do tej firmy, granie w nie sprawia ci niesamowicie dużo przyjemności.

ależ ja nie nienawidzę sony. Po prostu wolę inne sprzęty do grania. Nigdy jednak moje sprzętowe gusta nie blokowały mnie przed sprawdzeniem dobrej gierki. Jak coś jest multiplatformą to wolę na innym sprzęcie ograć i tyle.  Dodajmy że wszystkie gry które dla mnie są sztosami na ps4 są robione nie przez sony. Horizona mam w (pipi)e figuś więc nie trafiłeś. Po co mam grać w horizona jak tyle dobra w około. Horizona sprawdzę może w lato jak nie będzie w co grać i po ograniu trylogii crasha. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.