Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie każdy ma takie duże cycki expart.

Opublikowano

Jakbym miał ciągle PS3 to bym nie wyszedl na dwór ale się powiesił.

Ja bym sie zabil jesli kiedykolwiek bym posiadal jakas konsole od microsoftu.

Opublikowano

Swoją drogą to Microsoft ma jeszcze jakieś studia które będą wydawały gry na ich "potwora" czy liczą na Ubisoft ?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

First party M$ studia polegają na tym, że ma być wincyj multi qwa, wincyj! Jakieś tam mają ale to są marionetki M$, które każe im robić, co im dyktuje dyktator.

Opublikowano

Lepiej grać we wszystko na wszystkim, a nie popadać ze skrajności w skrajność.

2017 niektorzy nadal nie czaja tego tematu

Kogo masz na myśli? bo z tego co kojarzę, to takie zarzuty jak chorągiewka i nie popadanie w skrajność, przewijają się tu średnio co parę stron...I oczywiście nie można zapomnieć o trollowaaniu xD

Trudno mi coś więcej napisać, bo nie grałem w HW2 na padzie, ale oglądając gameplaye nie wygląda to sprawnie, pamiętam jak się śmiali z Diablo 3 na konsolach a jak dla mnie sterowanie na padzie wyszło lepiej niż na PC.

To Twoje lepsze sterowanie, ogranicza Cię, część buildów na konsoli po prostu nie działa, ponieważ pad nie jest w stanie zrobić tego co myszka, także granie w Diablo na konsoli to nadal pomyłka.

no on akurat malo co kuma

odezwał się ten co kuma, ten co ma tak smutne życie, że humor poprawia sobie minusem w internecie  :yao:

Opublikowano

gram we wszystko na wszystkim nie jestem fanem jednej konsoli

w console wars

no cos tu nie pasuje

Opublikowano

no to najwieksza choragiewa, dwa razy juz na kolanach wracal do niebieskiego krolestwa. dorabia sobie ideologie do tego, ze jest graczem xd 

Opublikowano

gram we wszystko na wszystkim nie jestem fanem jednej konsoli

w console wars

no cos tu nie pasuje

Ale ja nigdzie nie napisałem, że przestałem być fanem XBOXa, za to nie raz pisałem, że byłem jestem i będę Xbotem.

Także Kermint ogarnij frytę. 

A ty shen japa tam :D idź jakiegoś minusa dać :D

O proszę mój post z 10 lutego 

Byłem, jestem i będę  XBOXtem, to, że kupiłem PS4 automatycznie nie zrobiło zemnie klapa a, że nie mam problemu w posiadaniu konsoli SONY wynika tylko i wyłącznie z miłości do gier, sam sobie barier nie tworze.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

I was, am and will XBOXtem, that I bought PS4 does not automatically made Zemní flap and that I have no problem in the possession of the console SONY results only for the love of gaming itself do not create barriers.

Opublikowano

xd

dzieki za tlumaczenie velius

Opublikowano

Miałem ps4 oraz ps4 pro i jedyne go moge napisa to (pipi)ac plejstejsion czwartego i gry jego :lapka:

Tylko Xbox

Opublikowano

Bosze jak można tak mówić, PS4 jest aktualnie w najlepszym momencie swojego życia, jest już świetna biblioteka dobrych gier, i parę świetnych na horyzoncie, pisząc (pipi)ać plejstejszyn - tylko xbox, to tak jakby pojechać do Amsterdamu po pączki.

Opublikowano

ja tam szanuje xboxa, wspaniale sie z nim bawilem szkoda ze microsoft go zabil w 2017

Opublikowano

tylko xbox, w sensie ze konsola bez gier

Opublikowano

Bosze jak można tak mówić, PS4 PRO jest aktualnie w najlepszym momencie swojego życia, jest już świetna biblioteka dobrych gier, i parę świetnych na horyzoncie, pisząc (pipi) plejstejszyn - tylko xbox, to tak jakby pojechać do Amsterdamu po pączki.

fix'd 

PS4 zostało odesłane na śmietnik historii przez swojego młodszego brata wraz z pojawieniem się BEAST MODE

Opublikowano

Bosze jak można tak mówić, PS4 jest aktualnie w najlepszym momencie swojego życia, jest już świetna biblioteka dobrych gier, i parę świetnych na horyzoncie, pisząc (pipi) plejstejszyn - tylko xbox, to tak jakby pojechać do Amsterdamu po pączki.

powiedział koloeś co gra w drajwsrake i popija dobrą ale jednak multiplatformą od ubisoftu z tamtego roku. Gdzie panie "PS4 jest aktualnie w najlepszym momencie swojego życia"   Nioh, yakuza, gravity rush, last guardian ?   Coś nie wierzę w tą super bibliotekę osobie która gra w drajwklapa. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Pokaż mi tą wieże

Opublikowano

Bosze jak można tak mówić, PS4 jest aktualnie w najlepszym momencie swojego życia, jest już świetna biblioteka dobrych gier, i parę świetnych na horyzoncie, pisząc (pipi) plejstejszyn - tylko xbox, to tak jakby pojechać do Amsterdamu po pączki.

powiedział koloeś co gra w drajwsrake i popija dobrą ale jednak multiplatformą od ubisoftu z tamtego roku. Gdzie panie "PS4 jest aktualnie w najlepszym momencie swojego życia"   Nioh, yakuza, gravity rush, last guardian ?   Coś nie wieżę w tą super bibliotekę osobie która gra w drajwklapa. 

I wrzuca mi gość który ma nabite prawie 11godzin w Infinite Warfare, mi by było wstyd z tym w profilu siedzieć w CW a co dopiero jeszcze się udzielać.

Opublikowano

edytowałem zanim to napisałeś :D  

Nowy CoD polecam fajny singiel :) 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Po lekcjach za szkołą?

Opublikowano

edytowałem zanim to napisałeś :D  

W kopii CoD-a CoD-a który był kopią CoD-a Coda jest singiel taki jak w CoDzie, który znamy nie od dziś bo byl w CoDzie, a zapoczątkował to CoD, wzorując się na CoDzie.  :)

fixed

Opublikowano

No ale stary to ty mówisz o super bibliotece ps4 i grasz w multiplatformy i 3 letnią średnią ścigałkę.  Ja będąc (pipi)ym botem i blacharzem ograłem więcej wartościowych gier na twoim ukochanym playstation niż ty.  To gdzie te hity w które ty chciałbyś zagrać ? :D 

Przyznaj się Forza 7 ? :> 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.